- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
-
- Konu Sahibi obiviyante
Benim görümcem değil canım. İlk görüştüğümüz hanımın görümcesi.bende yigenlerime bakıyorum ama ben karşılığında para değil sevgilerini alıyorum.
yabancı birine teslim etmektense tanıdık birinin bakması bence daha iyi görümcenin ihtiyacı varsa bunun karşılığı parada alır olur biter.
Bende senin gibi düşünüyorum. Ama dediğim gibi 5. sınıfta bir kızları var. Acaba kıskançlık olur mu? O konuda endişelerim var.eşinin arkadaşının eşi bence içim ısındı nedense
Ama ikisininde referansları var. O yüzden bunlara takıldım.çocuklar ve bakıcı konusunda çok tecrübeli biri olarak yazıyorum ben olsam üçünü de tercih etmem başka bir bakıcı bulurum
1- çocuklar keendi evinde alıştığı ortamda büyütülmeli bakıcı evine asla sıcak bakmıyorum.
2-bakıcılardan lütfen yemek temizlik vb..şeyler istemeyin çünkü oları yaparkn ayırdıkları vakitleri çocuğunuzdan almış oluyorlar ve ev kazaları da çok yaşanıyor bu durumda
Bende senin gibi düşünüyorum. Ama dediğim gibi 5. sınıfta bir kızları var. Acaba kıskançlık olur mu? O konuda endişelerim var.
Benim görümcem değil canım. İlk görüştüğümüz hanımın görümcesi.
Onca şey yazdım buna mı takıldın? Neyse başka bir şey bulamadın demek kibide bana kızıcaklar ama şu ^^sorunsalı^^ kelimesini hiç sevmiyorum çok itici geliyor bana
Ama ikisininde referansları var. O yüzden bunlara takıldım.
Onca şey yazdım buna mı takıldın? Neyse başka bir şey bulamadın demek ki...
Anladım. Abla diyeceğim benden büyük olduğunu düşünüyorum, sorun olmaz umarım. Sence nelere dikkat etmem gerekir bu konuda?3 çocuğum var üçü de bakıcıyla büyüdü,büyüyor o yüzden bence yazdıkalrımı dikkate al.tamam tanıdık insanlar güvenilirler ancak biri evimde bakarım diyor diğerinin çocuğu küçük olmaz.sorun yaşayabilirsin.üstelik bunun karı va kışı var çocuğu evden çıkarmak da hasta eder.o yaşta ki çocuklar için kendi evi,yatağı,oyuncağı önemlidir.
Anladım. Abla diyeceğim benden büyük olduğunu düşünüyorum, sorun olmaz umarım. Sence nelere dikkat etmem gerekir bu konuda?
Yok ya Kadesa' ya da ayıp etmeyelim şimdi. Benden büyüktür diye düşündüm. Ben 29 yaşındayım. Azda olsa büyüktür3 çocuklu diyince insan yaşca epey büyük sanıyo dimi
Anladım. Abla diyeceğim benden büyük olduğunu düşünüyorum, sorun olmaz umarım. Sence nelere dikkat etmem gerekir bu konuda?