- 4 Ekim 2012
- 16.502
- 32.538
- 798
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
Konu sahibi iş yaparım diyen bakıcıyı tutmadı bunu yanlış anlamışsınız, ona göre yazmışsınızIki ayrı yorum bu. Ne mesaj degistirmesi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi iş yaparım diyen bakıcıyı tutmadı bunu yanlış anlamışsınız, ona göre yazmışsınızIki ayrı yorum bu. Ne mesaj degistirmesi??
Eee?? Fark eder mi, bu da profesyonel bir tip değil belli ki. 3 kurus daha az verip çok is yaptiracagim diye oluyor bunlar. Adam gibi deneme süresi koyacakti.Konu sahibi iş yaparım diyen bakıcıyı tutmadı bunu yanlış anlamışsınız, ona göre yazmışsınız
Ben de kaos ariyormusumYani bebek 2 saat uyudugunda yemek yaomasini fakan istiyolar sanki bebekler deliksiz uyuyor hic kontrol edilmiyor vs
Ben sirkette calisiyorum bazi gunler onume is gelmiyor .git baska isi yap yada bu gun icin sana para vermiyoruz demiyorlar
Konu sahibi hala antipatikligini asamadi ,kimse na hak vermiyor .verilmedikce cildiriyor .ben ilk konusunu bu basliga yapistirdigim icin kotu kalpliymisim![]()
Fark eder.Eee?? Fark eder mi, bu da profesyonel bir tip değil belli ki. 3 kurus daha az verip çok is yaptiracagim diye oluyor bunlar. Adam gibi deneme süresi koyacakti.
Son attigim mesaja bak tam avaBen de kaos ariyormusumkaos beni buluyor, onceki konumdan filan dem vuruyorlar ben anlamadim bu isi. Yazin deneme süresi yapsaydin parasiyla dedik diye kötü olduk
Oteki konuda ucreti ozellikle belirtmedigi icin tepki almisti,siz biliyosaniz acik acik yazinda aydinlanalim. :)Verdiği ücret aksine daha yüksekti olması gerekenden ve bakıcı sadece 5 saat gibi bi süre durucak 5 saatin 2 saati dinlensin mi? Zaten yarım gün evine gittiğinde dinlensin, birtek yemek molasında 30 dakika izni olması lazım.
Demekki 1 Eylul itibariyle baslatacaginiz konusunda kesin tavirli gormemis sizi bakici.Bunda kabahatiniz yok tabiki ama gerekirse defalarca arayip hatirlatmaniz gerekirdi.Ona ragmen kadin gelmiyorsa zaten yeterince bu isi istememis.Ya da isine geldigi gibi anlamis.Aslında oldukça nettim ne konuda beni net bulmadınız öğrenebilir miyim cidden merak ettim , kadınla son görüşmemde 1 Eylül itibariyle başlarız ücreti de tam veririm dedim sizce yeterince net değil mi ?
55 yas yaşlimi?Sanmam kadın 55 yaşında babaanne ne kk
Evet çünkü benim bir kaç parça hamile kiyafetimle 1 yaşındaki bebeğimin bakiciya alisma süreci aynı şey çünkü siz de haklısınızdediğim gibi kadin profesyonel değil, böyle biri dün findiga gider bugün kolunu kırar. Zaten profesyonel olmayisi cicuk da bakarim ev işi de yaparim deyisinden belli ama ztn konu sahibi profesyonel birini aramiyor o belli. Az maaş çok iş
Konu sahibide ucreti soylemiyor konuda , kadin hangi gun ise baslayacakmis hem oteki konuda hemde bu konuda okudum okudim anlamadim .ayin 1 i kendiside burdayken ise baslamadan alistirma olarak mi basta anlasmis yoksa okullar acilinca diye anlasip sonra erken mi cagirmis .neyin ne oldugunu bir turlu acikca yazmiyor .kadinda sallamis veya gercekten kolu kirilmis bilemiyorum .ama konu sahibi oteki konusunda bu kadinla anlastigini 1 hafta bakacagini begenmezse baskasini bulacagini yaziyor.ama kadina seni 1 hafta deneyecegim cocuk alismazsa olmaz diyecegim demiyor. Bu arada oteki konuda ayin 23 de kadinla anlastim demis ama ozaman 1 ine bir hafta var zaten.kadin burda bile degilmis ne arada deneme yapacakti falan filan .muhtemelen bakicida kesin net olamayn ifadelerden dolayi salladi .gorseli asagiya birakiyorum.Demekki 1 Eylul itibariyle baslatacaginiz konusunda kesin tavirli gormemis sizi bakici.Bunda kabahatiniz yok tabiki ama gerekirse defalarca arayip hatirlatmaniz gerekirdi.Ona ragmen kadin gelmiyorsa zaten yeterince bu isi istememis.Ya da isine geldigi gibi anlamis.
Sonucta caninizin bir parcasini emanet edeceksiniz, verdiginiz ucreti kabul ettiyse baslama tarihini de kabul etmeliydi.
Ben olsam boyle birine guvenmezdim,seminer haftasi rapor alir daha duzgun birini bulmaya calisirdim.
6000 tl gibi bişey hatırlıyorum ben? Ücreti belirtmediyse çok düşük bir rakam olduğunu nerden biliyosunuz ozaman siz söyleyin biz aydınlanalım:))Oteki konuda ucreti ozellikle belirtmedigi icin tepki almisti,siz biliyosaniz acik acik yazinda aydinlanalim. :)
Konu sahibide ucreti soylemiyor konuda , kadin hangi gun ise baslayacakmis hem oteki konuda hemde bu konuda okudum okudim anlamadim .ayin 1 i kendiside burdayken ise baslamadan alistirma olarak mi basta anlasmis yoksa okullar acilinca diye anlasip sonra erken mi cagirmis .neyin ne oldugunu bir turlu acikca yazmiyor .kadinda sallamis veya gercekten kolu kirilmis bilemiyorum .ama konu sahibi oteki konusunda bu kadinla anlastigini 1 hafta bakacagini begenmezse baskasini bulacagini yaziyor.ama kadina seni 1 hafta deneyecegim cocuk alismazsa olmaz diyecegim demiyor. Bu arada oteki konuda ayin 23 de kadinla anlastim demis ama ozaman 1 ine bir hafta var zaten.kadin burda bile degilmis ne arada deneme yapacakti falan filan .muhtemelen bakicida kesin net olamayn ifadelerden dolayi salladi .gorseli asagiya birakiyorum.
Konu sahibini magdur olarak goruyorum sadece tecrubesizlik yaptigini dusunuyorum, net olmaliydi(konu sahibi net oldugunu iddia ediyor) eski konusunu bilmiyorum ama bu konu da bakici biraz yuz ustu birakmis oldu.Nedense kol kirikligi bana dogru gelmiyor bilemiyorum.Konu sahibide ucreti soylemiyor konuda , kadin hangi gun ise baslayacakmis hem oteki konuda hemde bu konuda okudum okudim anlamadim .ayin 1 i kendiside burdayken ise baslamadan alistirma olarak mi basta anlasmis yoksa okullar acilinca diye anlasip sonra erken mi cagirmis .neyin ne oldugunu bir turlu acikca yazmiyor .kadinda sallamis veya gercekten kolu kirilmis bilemiyorum .ama konu sahibi oteki konusunda bu kadinla anlastigini 1 hafta bakacagini begenmezse baskasini bulacagini yaziyor.ama kadina seni 1 hafta deneyecegim cocuk alismazsa olmaz diyecegim demiyor. Bu arada oteki konuda ayin 23 de kadinla anlastim demis ama ozaman 1 ine bir hafta var zaten.kadin burda bile degilmis ne arada deneme yapacakti falan filan .muhtemelen bakicida kesin net olamayn ifadelerden dolayi salladi .gorseli asagiya birakiyorum.
Ogretmen maaslari 9-10 bin ken bakiciya yarim gun o kadar para verilecegini hic sanmiyorum6000 tl gibi bişey hatırlıyorum ben? Ücreti belirtmediyse çok düşük bir rakam olduğunu nerden biliyosunuz ozaman siz söyleyin biz aydınlanalım:))
Demekki yanlis hatirliyorsun tatlisko :)6000 tl gibi bişey hatırlıyorum ben? Ücreti belirtmediyse çok düşük bir rakam olduğunu nerden biliyosunuz ozaman siz söyleyin biz aydınlanalım:))
Yurtdışındayım ve bir ajanstan bakıcım var. Ajansla 2 senelik antlaşma yaptık ve türk parasıyla 70 bin tl ödedik ajanss her ay da 7 bin tl gibi bir ücret ödüyoruz bakıcıya. Ama 2 sene ve sabah akşam bizim evde yatılı şekilde kalıyor. Yani bakıcı fiyatları çok uçuk, trde bundan kalır yanı yok.Ogretmen maaslari 9-10 bin ken bakiciya yarim gun o kadar para verilecegini hic sanmiyorum
Asgari vermesi uygun zaten kadın yarım gün çalışıcak 4-5 saat.Demekki yanlis hatirliyorsun tatlisko :)
Gorsel ektedirburasi kk bizden kacmaz
Onuda tam olarak dememis asgariden fazka veremem demis .yani asgarininde altinda olabilir . Hatta muhtemeken asgari ucreti gün basina bolup ,sadece 3 gunluk veriyor bile olabilir .oarayi veren insan acik acik haftada 3 gün su kadar saate sunu veriyorum der .ama sadece asgariden fazla veremem demis.
masal3487 buyrunuz kinuyu aydinlattim :)
profesyonelden kastım illa ajanslarla çalışanlar değil. bu işi meslek olarak gören, daha önce çocuk bakmışlığı olan insanlar. konu komşudan da olsa referanslı insanlar. elbette anadoluda da vardır böyle insanlar. sen hem çocuğa baksın hem ev işi yapsın kafasında olursan (muhtemelen asgari ücret veya daha azına)karşına çıkanlar da sana he der belki en başta ama sonra bu iki işten birini savsaklar veya sözünde durmaz geleceğim dediği gün gelmez çünkü işi ciddiye almıyordur, sanki komşuya yardım etmek gibi görüyordur. veya üç kuruş daha fazla verenini bulmuştur. ama tüm bunlardan da öte konu sahibi net değil. kendimi koyuyorum yerine, 5 eylülde iş başı yapacaksam (ki yapacağım, ben de öğretmenim) haftalar öncesinden teyit ederim. atıyorum 15 ağustosta iş başı yapacaksın kesin derim. yarım maaş veririm bu da deneme süresi olur. ben de evde olurum kontrol şansım olur. ama bunu da haziran temmuzda yaparım mesela. ben istanbuldayım ama belki ben de işe başlamam 3 gün kalacak birini bulamam, bulacağım da içime sinen biri olmaz. çünkü bu işler ha deyince olmaz. konu sahibi bu konuda kararlı bir duruş sergilemiyor sadece şikayet ediyor. bunun neresi anlaşılmıyor da savunuyorsunuz hala konu sahibini?evet kadın profesyonel birini aramıyor.
suç mu bu şimdi?
profesyonel birini ancak başka bir şekhirden getirip yatılı alırsa olabilir olna da kendi maaşı + eşinin maaşının epeyceb bir kısmını vermesi gerekir. böyle bir imkanı da yok demek ki.
anadoluda zaten profesyonel birisi yok
bu işi profesyonel yapabilecek ancak çocuk gelişimi filan okuyanlar var onlar da öğretmen olup atanmak için gerekirse 5 sene kpss'ye girer ama kimsenin evinde çocuk bakmaz. bakmıyorlar. böyle bir iş piyasası anadoluda yok.
bu kadın 3 gün öncesinden gelip alıştıracak kimseyi bulamamışken siz diyorsunuz yaz mevsimi 1 ay önceden gelip alıştırsın
kadın yazmış "10 bin de versem burada kimse ağustosta gelmez" diye.
mesela çölde de su yok ya hani. yok.
yok ne demek biliyor musunz?