• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı krizi

Konu sahibi mağdur olmuş siz neyi savunuyorsunuz tam olarak? Ne zaman isterse başlatır. Ben erken başlamak istiyorum ağustosu ayını boş geçirmek istemiyorum deseymiş bakıcı da. Öyle bir şey dememiş son anda çark etmiş. Kendimizi bırakıp bakıcıyı düşüneceğiz, niyet okuyacağız bir de ya hayret bir şey
Benim daha doğrusu bebeğimin mağduriyetini zerre umursamadığı gibi bundan zevk aldığını düşünüyorum o yüzden cevap dahi vermiyorum boşverin siz de öyle yapın

Bakiciyi düşünsun diye bir laf mi ettim? Bu kendini düşünmek, on görülü olmaktir. Ise baslayacagi tarih belli, uygun gördüğü adayla ise başlama tarihinden bir ay oncesinde ücreti karsiligi deneme süresi yapar, kendi de başında olur, isler yolunda gitmezse başka birini arar. Bu is boyledir, isini sağlama almaktir. Lafla sozle peynir gemisi yurumez. O çok iyi enerji aldığı kadin yari yolda birakmis iste, ise başlama tarihi de geldi.
Kayınvalideniz sizi yarıyolda bıraktığında kızmamış mıydınız?

Bakici "krizi" yaratan aslında kendisi. Ise baslayacagi tarih belli. Insan evde olduğu günlerde, en az bir kaç hafta veya bir ay öncesinden kadını başlatip kendi de evdeyken denemez mi? Ama tabii maasini başlatmak gerek. Ben evdeyken cebimden para cikmasin diyor sonra saçma sapan insanların sozlerine güvenip ortada kalıyor böyle. İlk kadından da iyi enerji almisti sozde ama lafta kalmis haliyle
İyide fındık diyor farkındamısınız?
Fındığı tam olarak biliyormusunuz emin değilim
Fındık toplayan insanlar auğostos ortasından eylülün ilk haftasına kadar iptal. Düğün bile yapılmaz o dönemki, cenazesi olan bile zorla katılır.
Fındığı olan hiç bir bakıcı auğostosda gelip çalışayım demez önceside fındığa gidecem diye kışlık hazırlığımı yapmam gerekir der.
Kaldıki kadin müsait olsa bile niye 2 ay önceden çağırsın? Yaz boyunca tatil şu bu insanlar sürekli biryerlerde oluyor. Sizin konunuzdan hatırlıyorum aynı şehirdeki arkadaşından gidip 2 poşeti alamadınız haftalarca tatile gittim şehir dışına çıktım diyerekten. Birtek sizmi geziyorsunuz? Konusahibinin yaz boyu evi bekleyip, bakıcıyla vakit geçireceğini nerden çıkardınız en çok bunu anlamadım ya neyse. Alışma süresi için 3-4 gün gayet yeterli, bakıcı yan çizdiyse kadının suçu ne?

Benim daha doğrusu bebeğimin mağduriyetini zerre umursamadığı gibi bundan zevk aldığını düşünüyorum o yüzden cevap dahi vermiyorum boşverin siz de öyle yapın
Evet en büyük hobim tanimadigim bir anne ve bebeginin magduriyetinden zevk almak sanal ortamda :D cebinizden yazin para cikmasin diye deneme süresi dahi yapmadan profesyonellikten uzak tiplerden iyi enerji almaya devam edin siz. Bastan düşünüp ona göre hareket etmeliydiniz, bakici krizini yaratan sizsiniz. Ister sinir olun ister gormezden gelin, durum bu.

İyide fındık diyor farkındamısınız?
Fındığı tam olarak biliyormusunuz emin değilim
Fındık toplayan insanlar auğostos ortasından eylülün ilk haftasına kadar iptal. Düğün bile yapılmaz o dönemki, cenazesi olan bile zorla katılır.
Fındığı olan hiç bir bakıcı auğostosda gelip çalışayım demez önceside fındığa gidecem diye kışlık hazırlığımı yapmam gerekir der.
Kaldıki kadin müsait olsa bile niye 2 ay önceden çağırsın? Yaz boyunca tatil şu bu insanlar sürekli biryerlerde oluyor. Sizin konunuzdan hatırlıyorum aynı şehirdeki arkadaşından gidip 2 poşeti alamadınız haftalarca tatile gittim şehir dışına çıktım diyerekten. Birtek sizmi geziyorsunuz? Konusahibinin yaz boyu evi bekleyip, bakıcıyla vakit geçireceğini nerden çıkardınız en çok bunu anlamadım ya neyse. Alışma süresi için 3-4 gün gayet yeterli, bakıcı yan çizdiyse kadının suçu ne?
Evet çünkü benim bir kaç parça hamile kiyafetimle 1 yaşındaki bebeğimin bakiciya alisma süreci aynı şey çünkü siz de haklısınız:KK70: dediğim gibi kadin profesyonel değil, böyle biri dün findiga gider bugün kolunu kırar. Zaten profesyonel olmayisi cicuk da bakarim ev işi de yaparim deyisinden belli ama ztn konu sahibi profesyonel birini aramiyor o belli. Az maaş çok iş

Ben kadına inanmadim niyeyse fındık bitince iyileşir kolu. Siz bu kadınla devam etmeyin ilerleyen zamanlarda da bence. Çünkü sorumluluk sahibi gelmedi bana niyeyse

Evet çünkü benim bir kaç parça hamile kiyafetimle 1 yaşındaki bebeğimin bakiciya alisma süreci aynı şey çünkü siz de haklısınız:KK70: dediğim gibi kadin profesyonel değil, böyle biri dün findiga gider bugün kolunu kırar. Zaten profesyonel olmayisi cicuk da bakarim ev işi de yaparim deyisinden belli ama ztn konu sahibi profesyonel birini aramiyor o belli. Az maaş çok iş
Ev işi yaparım diyen bu değildi ki

Evet aynı şey
1 saat gidip eşyalarınızı alamadınız
Yok kıyafetlerim yok küpem diye günlerce ağladınız
Gidin alın dendi- tatile gittim gidemedim şehir dışında çıktım gidemedim
Ee arkadaşınız getirsin yada kargoya versin- yok çocukları var kargoya nasıl gitsin falan filan bisürü anlattınız.
Zaten profesyonel dadı tuttum demedi kadın. Sıradan annem usülü bir bakıcı. Sanki iş yapmadığı sürece çocuğa dil öğretecek yada montesssori etkinlilkleri hazırlayacak, çocuk uyudu sürece yarınki güne plan yapıp materyal hazırlayacak gibi bir tuttum sergiliyorsunuz.
Gayetde ufak tefek iş beklemede haklı. Hangi çalışan işyerinde gününde 1,5-2 saat dinlenebiliyor?

Evet aynı şey
1 saat gidip eşyalarınızı alamadınız
Yok kıyafetlerim yok küpem diye günlerce ağladınız
Gidin alın dendi- tatile gittim gidemedim şehir dışında çıktım gidemedim
Ee arkadaşınız getirsin yada kargoya versin- yok çocukları var kargoya nasıl gitsin falan filan bisürü anlattınız.
Zaten profesyonel dadı tuttum demedi kadın. Sıradan annem usülü bir bakıcı. Sanki iş yapmadığı sürece çocuğa dil öğretecek yada montesssori etkinlilkleri hazırlayacak, çocuk uyudu sürece yarınki güne plan yapıp materyal hazırlayacak gibi bir tuttum sergiliyorsunuz.
Gayetde ufak tefek iş beklemede haklı. Hangi çalışan işyerinde gününde 1,5-2 saat dinlenebiliyor?
Benim konumu gündeme getirmeniz abesle istigal. Konuda polemige filan girdik herhalde çünkü beni haksız cikaracaksiniz diye gülünç örnekler veriyorsunuz. Ben olsam profesyonel birini arardim. Keşke konu sahibi de öyle yapsaymis en azından böyle ortada kalmazdi. Ise baslamadan 3 gün önce kadin mi cagrilir? Kadını beğenmeme ihtimali yok mu, b plani nedir? Sürekli rapor mu alinacak? Yazin halledilmeliydi bu bakıcı işi.

Benim konumu gündeme getirmeniz abesle istigal. Konuda polemige filan girdik herhalde çünkü beni haksız cikaracaksiniz diye gülünç örnekler veriyorsunuz. Ben olsam profesyonel birini arardim. Keşke konu sahibi de öyle yapsaymis en azından böyle ortada kalmazdi. Ise baslamadan 3 gün önce kadin mi cagrilir? Kadını beğenmeme ihtimali yok mu, b plani nedir? Sürekli rapor mu alinacak? Yazin halledilmeliydi bu bakıcı işi.
Sizi neden haksız çıkarayım?
Ne alaka? Fikrimi yaziyorum
Sizede bisürü tavsiye verildiği halde şöyle yap böyle yap dendiği halde bisürü bahane sayarak herkesle dalga geçerek ay benim derdim sizi gerdi gibi yorumlar yapmıştınız
Burdada öyle
Şöyle yapsaydın ben olsam böyle yapardım gibi tutum sergiliyorsunuz
Realiteden oldukça uzak
Kadın yazın halletmiş zaten bakıcı işini, kaldıki o bakıcıyla başlasaydı bile kadının kolu kırılmayacakmıydı? Tabii gerçekten kırıldıysa. Orasını bilemeyiz

Evet en büyük hobim tanimadigim bir anne ve bebeginin magduriyetinden zevk almak sanal ortamda :D cebinizden yazin para cikmasin diye deneme süresi dahi yapmadan profesyonellikten uzak tiplerden iyi enerji almaya devam edin siz. Bastan düşünüp ona göre hareket etmeliydiniz, bakici krizini yaratan sizsiniz. Ister sinir olun ister gormezden gelin, durum bu.
Değiştirmişsiniz yorumunuzu 😂😂 neyse ki alıntılamıştım.

Kotü biri mi ? Ahhaahja gercekten birazda cuvaldizi kendinize batirin .onceki konunuzu okumasak melek sanicaz sizi
Kadın önce ki konusunda da kötü birşey yazmadı extra talepleri vardı bakıcıdan ki ücretini de ona göre vericekti zaten karşı tarafta memnundu şimdi tam da bu zaman kolunu kırması sizce de normal mi? Bu kadar polyanna olmayın, ortada 1 yaşında bebek ve çalışmak zorunda olan bir anne var. Şuan o kadar stres içinde ki birde burada uyuz uyuz yorum atanlar dolu. Hayatınız da hiç bakıcı ile çalışmadınız sanırım, yarı yolda bırakmaları ile meşhurlar.

Sizi neden haksız çıkarayım?
Ne alaka? Fikrimi yaziyorum
Sizede bisürü tavsiye verildiği halde şöyle yap böyle yap dendiği halde bisürü bahane sayarak herkesle dalga geçerek ay benim derdim sizi gerdi gibi yorumlar yapmıştınız
Burdada öyle
Şöyle yapsaydın ben olsam böyle yapardım gibi tutum sergiliyorsunuz
Realiteden oldukça uzak
Kadın yazın halletmiş zaten bakıcı işini, kaldıki o bakıcıyla başlasaydı bile kadının kolu kırılmayacakmıydı? Tabii gerçekten kırıldıysa. Orasını bilemeyiz
Ben saygı cercevesinde konuma yorum yazan herkese aynı şekilde karşılık verdim. Kimseyle dalga gecmedim. Bastan seviyesiz konusan da cevabini aldi. Daha burda ilk mesajima hadi ablacim başka polemige seviyesinde bir cevap yazdi konu sahibi. Sonraki mesajlarinda da arkamdan sallamaya devam etti. Çünkü yazdiklarim işine gelmiyor. Aslında bu kadar uzayacak bir konu değil, bakıcı bulduysa da iyi olmus. Sanki mağdur olsun oh diyoruz. Sadece sizin gibi cimbizla laf ayiklayip sırf bana zitlik olsun diye yazanlara cevap veriyorum o kadar :D öbür konumda da emojilere uyuz oluyorlardi, yapacak bir şey yok ben seviyorum :D

O cumle daha agirdi bebek oglen 1.5 2 saat uyuyacak o aradada bos kalcak temizlik yapmasi gerekir minvalindeydi .verdigi ucrette baya dusuktu .
Verdiği ücret aksine daha yüksekti olması gerekenden ve bakıcı sadece 5 saat gibi bi süre durucak 5 saatin 2 saati dinlensin mi? Zaten yarım gün evine gittiğinde dinlensin, birtek yemek molasında 30 dakika izni olması lazım.

Ben saygı cercevesinde konuma yorum yazan herkese aynı şekilde karşılık verdim. Kimseyle dalga gecmedim. Bastan seviyesiz konusan da cevabini aldi. Daha burda ilk mesajima hadi ablacim başka polemige seviyesinde bir cevap yazdi konu sahibi. Sonraki mesajlarinda da arkamdan sallamaya devam etti. Çünkü yazdiklarim işine gelmiyor. Aslında bu kadar uzayacak bir konu değil, bakıcı bulduysa da iyi olmus. Sanki mağdur olsun oh diyoruz. Sadece sizin gibi cimbizla laf ayiklayip sırf bana zitlik olsun diye yazanlara cevap veriyorum o kadar :KK70: öbür konumda da emojilere uyuz oluyorlardi, yapacak bir şey yok ben seviyorum :KK70:
Size zıtlık olsun diyemi 🤣🤣🤣🤣
Ay hiç güleceğim yoktu yahu, kendinizi nekadar önemsiyorsunuz böyle 😂😂😂😂
Emojileri bende severim, yerinde ve doğru kullanılırsa kelimelerden çok şey anlatıyorlar malum😉.
Neyse, size iyi forumlar 🙋🏻‍♀️

Kuzum hayal mi görüyorsunuz, hangi mesajimi degistirmisim :D kayinvalidesi yari yolda bırakan üye de değilim ben, hatlar karisti galiba :D
Kimi kandırıyorsunuz ya şaka mısınız… ikinci fotoğraf ilk mesajınız dikkatli bakın

Eklentiler

• 0475679C-8610-467A-9FC0-54CED6B8BC51.webp
    0475679C-8610-467A-9FC0-54CED6B8BC51.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 4555027B-04F9-4FF9-A5C8-2351F40A1791.webp
    4555027B-04F9-4FF9-A5C8-2351F40A1791.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 69
Yani bebek 2 saat uyudugunda yemek yaomasini fakan istiyolar sanki bebekler deliksiz uyuyor hic kontrol edilmiyor vs 😂
Ben sirkette calisiyorum bazi gunler onume is gelmiyor .git baska isi yap yada bu gun icin sana para vermiyoruz demiyorlar 😂😂
Konu sahibi hala antipatikligini asamadi ,kimse na hak vermiyor .verilmedikce cildiriyor .ben ilk konusunu bu basliga yapistirdigim icin kotu kalpliymisim 🤭

Back