• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı krizi

Önemli olan zihniyettir. Bu hafta seminer haftası denir , ilerleyen haftalardan biri de; tatil öncesi bir şey yapılmıyor zaten diye geçiştirilebilir. Kişinin birebir hastalık dışı aldığı her rapor , sahte rapordur.

Ne kadar yorucusunuz.

Ortada hastalık durumu mevcut değil. Devlet memurluğunu ve iş garantisini suistimal eden insanlara karşı yaptırım uygulanması gerektiğini düşünüyorum.

Üyenin önceki konularına bakarak, bakıcı için hangi tarihte konu açtığını da görebilirsiniz.
Ne kadar boş duyar kastığınızın farkındasınızdır umarım.

Kendin kk’da yazışmaya, solitare oynamaya, instada gezinmeye, sigara kahve molasına saatler harcarsın işyerinde (tabii çalışıyorsan) zor durumdaki öğretmene gelince ahlaktı meslekti atıp tutarsın. Konu sahibi işini halletmiş çatlayabilirsin.
Ne kadar haklı bir noktadan yakalamışsınız başka söze gerek yok bence günün sonunda herkes kendi vicdanıyla baş başa kalıyor

Kendin kk’da yazışmaya, solitare oynamaya, instada gezinmeye, sigara kahve molasına saatler harcarsın işyerinde (tabii çalışıyorsan) zor durumdaki öğretmene gelince ahlaktı meslekti atıp tutarsın. Konu sahibi işini halletmiş çatlayabilirsin.

Mesai saatlerim içerisinde kk da olmadığım için içim rahat.

Belli bir meslek grubuna karşı önyargıyla yaklaşmıyorum. Mesajımda özellikle "mesleği ne olursa olsun" diye belirttim.

Mesleğini hakkıyla yapan insanların çoğalmasını ; mesleği ne olursa olsun görevini olması gerektiği şekilde yerine getirmeyen insanlarınsa sistemden çıkarılmasını dilerim.

Back