Bakici ile yasanan tatsızlık

Birçok arkadaşn aksine ben sizide masum bulmadım. 40 yaş kadına genç değil yaşlı diyosunuz aranz en fazla 10 yaş yetmiyor yaşlı dediğiniz kadına servis yaptrlmasına ses çıkarmıyorsunuz gelip buraya yazıyorsunuz ben olsam utanrdm yazmaya... kadını köle gibi kullanmş kuzeniniz üstelik kadın full donanımlı... işi bırakması isabet olmuş.

Yazmışım ya orada kadın yaşlı derken kuzenin eşi şu yaşta kadın bu yaşta diye. Enişte ile bir durum mu oldu tarzı soruya karşılık cevap verdim. Kadın da yaşlı bee tarzı bisi degil o. Aynı cümlede devamını açıklamasını yapmisim. Ayrıca servis yaparken elinden almak istediğimi de yazdım yorumlarda mevcut kimse niye almadın demeden

Kadın kuzeninizden aşırı soğumuş servis olayından sonra son damlası olmuş ve ihtiyacı da kalmamış demek ki artık işi bırakıyor.Kuzeniniz de referanssız bir ben alırım iş bulamaz nasılsa diye düşündüğü için her işi itelemeye kalkmış kadıncağıza.Bundan sonra görsün bakalım kuzeniniz nasıl birilerini bulacak.O kadın asla dönmez görgüsüzlüğünü anlamış kuzeninizin.Ayrıca yaşlı filan da değil gayet uygun bi yaşta bakıcı bu işler için

Bu kadın hangi şehirde?
İstanbul da ise numarasını verir misiniz böyle bilinçli bir insan çocuğumla ilgilensin ütüsünü servisini ben yapar evinden alır evine bırakırım
Istanbulda ama vermem etik olmaz sanırım. Hangi siteden bulunduğunu yorumlarda yazmıştim. İlan açar yine belki ordan. Bir iki sayfa öncesinde var bakın isterseniz

Yaşı zaten uygun o başka bir soruya cevapti. Enişte ile alakalı.yani öyle bir durum olamaz anlamında. Yok bulamıyor zaten bir iki kişiyi aramış tuhaf tuhaf konuşan kadinlardi dedi

ben de 40 yaşındayım sevgilim de 33 yaşında, enişteniz gibi.
söyleyim adama ben yaşlıymışım diye

İşte kadın da çalışmak istemiyor o yüzden. Bakıcı aramış ama tuhaf tipler diyo. Kuzen evde altının cüzdanını ortaya bırakıp cikabiliyordu. aklı kalmıyordu. Şimdi çocuğa nasıl davranacak diye düşünecek

ben de 40 yaşındayım sevgilim de 33 yaşında, enişteniz gibi.
söyleyim adama ben yaşlıymışım diye
Sizin aranızda 7 yaş var onların arasında belki 15 yaş enişte 31 yaşında kadın 44 imis . Aralarında bisey olabilir mi sorusuna cevaben kadın yaşlı zaten adama göre öyle bisi olamaz cevabına nasıl üstünüze alındınız anlamadim cidden

Kadını kırbaçlayacak hali yoktu ya yapması gereken bir şey zaten lütuf değil

Kadını kırbaçlayacak hali yoktu ya yapması gereken bir şey zaten lütuf değil
Valla arada ne geçti hiç bilmiyorum belki de daha ciddi şeyler geçti parasını veriyorum falan dedi. Olayların iç yüzünü bilmiyorum kadından dinlemedim. Arada yardımı oldu mu onu da bilmiyorum sadece kadını çok seviyordu öyle anlatıyordu

Servise yardım et kısmı hele ki çok ağır ve saçma
Ya orda zaten yazdım da biz utandık önce sandım ki öyle bi anlaşma yapılmış kalkıp biz Dr yardım ettik yine de. Sonrasında öyle bisi de olmadığını öğrenince kadın gidince ortam buz kesti. Sabah da kuzen aradı ağladı çocuklar ne olacak diye napicam diye. Kadın yine de kabul etmedi

orada 33 ve 40 yaşları geçiyordu direkt bizim yaşlar olduğu için aklımda kalmış

üstüme alındığımdan deil ama kadın "yaşlı" olmasa enişteniz yürüyebilirmiş gibi bir cvp olduğu için tuhafıma gitmişti yaşı gerekçe göstermeniz (konu o olmadığı için yazmamıştım), ki yaş da her zaman bir bariyer olmuyor yani yürüyebilek kişi her türlü yürür.

40lı yaşlardaki insanlara yaşlı dememek yine de en iyisi, benim kompleksim meselesi de değil bu 40tan başlarsak 80e ne diycez yani...

Gerçekten okuyunca ben utandım
Bana temizliğe gelen bir kadın vardi
Arkadaşım birini arıyordu ben memnun olunca kadından da izin alarak numarasını verdim
Kadın gelince bir sürü şikayet etti
Temizlik günü ütü yaptırmış o kadar utandım ki anlatamam
Bazı insanlar insan kullanmayı çok seviyor
Ama.iste her kuşun eti yenmez inşallah geri dönmez
Bu hikayede sadece çocuklara üzüldüm

Ama yumuşattığınız bariz belli. Yok çocuğun önce terli üstünü değiştirmiş, yok yemeği çocuk beğendiği için yapmış bazı şeyleri isteyerek yapıyormuş, kuzeniniz rica ediyormuş muş.
Kuzeninizin her yeri rica olsa ne olur?
Basbaya emeği sömürmüş sesi çıkmıyor diye semer vurup üstüne binmediği kalmış hatta binmiş.
Ya insan hiç mi utanmaz ingilizce öğreten, satranç öğreten ödevleri bitirten kadına bulaşık yıka, yemek yap, servis aç demekten?

Şu an kadına haksızlık yaptığı için değil hepsine ayrı ayrı para vereceği için pişman.
Emek hırsızı.

33 olan kuzenim kadın da 40 yaş üstü 45 yaşına yakın demiştim. Sizinle alakalı değil zaten enişte ile alakalı bir durum sorusuna kadın zaten yaşlı yani yaşlı DEGILDE enişteye göre yaşlı yazmıştım aynı cümle içerisinde. Yaşlar yakın olsa böyle bir durum mu oldu diye düşünecek kişiler olabilir de önünü kesmek için konu sanmasın diye aradaki yaş farkını abla kardeş konumunda olduklarını belirttim. Yoksa kadınların da hakkı tabi ki hep niye erkek buyuk olsun. Bana imkan verilse çıtır isterim . O cümlenin devamında zaten yaşlı derken yaşlı değil de adama göre yaşlı diye özellikle belirttim o yüzden. Kadının yaşı mesleğinin yaşı ile alakası yok yani

yeni ücret ve istenilen işle yeniden teklif sunmak lazım kadına onun dışında da bundan sonra böyle şeyler olmaması için yazılı bir sözleşme imzalayabilirler böylece ek iş yaptıramaz kadına kadın da kabul eder ve gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…