• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Dualarımız seninle allah yardımcın olsun ne güzel yumurtaların çıktı evham yapmaya gerek yokmus😁gördün mü bak transferden sonrada artık iki kişi Olcan Allahın izniyle
Yaa Allah'ım inşallah 🤲🏻
Rabbim hepimize nasip etsin 🙏 çok istiyorum çook 🤲🏻

Rica ederim ne demek :) insan bu süreçte belirsizlikten hiç hoşlanmıyor kendimden biliyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🙏 Allah razı olsun inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır ☺
Rica ederim ne demek :) insan bu süreçte belirsizlikten hiç hoşlanmıyor kendimden biliyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🙏 Allah razı olsun inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır ☺
Canım inşallah seni daraltmıyorum ama bişey daha sormak istiyorum. Benim yarın randevum var. Dün yazdığın testleri sabah verdik sağlık ocağında sonucu da akşama alacağız inşallah. Dışarda yaptırmam iyi oldu mu sence 🙈 Yani bişey derler mi niye dışarda yaptırdın diye.

Öncelikle herkesin Allah yardımcısı olsun. Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Cumartesi sabah Allahın izniyle transferim yapıldı. Gün sayıyorum. Genel olarak doktorumdan ve klinikten memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Doktorum bana çok güven verdi. 5.gün 4bb blast embriyo transfer edildi. Cem bey embriyonun çok iyi olduğunu ve transferin başarılı olduğunu söyledi. Bundan sonrası artık tamamen Allah'ın takdiri..Dilerim ki burdaki herkes çabalarının karşılığını alsın ve bebeklerine hayırlısıyla kavuşsun inşallah:emir_bebek:
Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Bu süreçte ağrılı bir bölüm oldu mu hiç

Canım inşallah seni daraltmıyorum ama bişey daha sormak istiyorum. Benim yarın randevum var. Dün yazdığın testleri sabah verdik sağlık ocağında sonucu da akşama alacağız inşallah. Dışarda yaptırmam iyi oldu mu sence 🙈 Yani bişey derler mi niye dışarda yaptırdın diye.
Yok orada bu testler 1700 gibi bir şey tutuyordu bende dışarı da yaptırdım doktor zaten istediğin yerde yaptırabilirsin diyor sorun olmayacaktır :)

canım bende umut kliniğinde oldum tedavimi doktorum sana ekstra masraf olmasın bazılarını devlette bile yaptırabiliyorsun dedi doktorlar kabul ediyor merak etme hiç

Teşekkür ederim canım 🤗 Nasıl sonucun olumlu mu memnun kaldın mı
Doktorun ilk zamanlar muayene edip gitmesi dışında bir şeyden rahatsızlık duymadım. Neyse ki, süreç hızlı ilerliyor .. Unutuyor insan 🙏 Yarın transferim var Allah izin verirse olumlu olacak inşallah 🤲🏻 Dualarım hep bu yönde 🙏

Benimde transferim yarın olacak ama hala aramadılar sizi ne zaman arayıp bilgi verdiler acaba? 😊
Bu arada hayırlı olsun inşallah müjdeli haberini alırız ☺
Allah razı olsun inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Beni perşembe günü aradılar cumartesi transferiniz olacak dediler. Cuma günü de tekrar arayıp hatırlatma yaptılar.

Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Bu süreçte ağrılı bir bölüm oldu mu hiç
Allah razı olsun inşallah🙏 şu ana kadar zorlandığım bi kısım hatırlamıyorum. Fiziksel bi ağrı hiç bi aşamasa olmadı ama benim amh düşük olduğu için yumurtalarım toplandıktan sonra transfer gününe kadar baya bi endişeli geçti😥

Kızlar rahim dinlendirmeyi doktor mu öneriyor. Mesela herşey yolunda hemen bu ay transfer yapalım diyebilir mi ?

Kızlar rahim dinlendirmeyi doktor mu öneriyor. Mesela herşey yolunda hemen bu ay transfer yapalım diyebilir mi ?
Diyebilir benm hersyim yolundaydi daha opu olmadan ignelere baslayacagm gun senin yaşın küçük vucut ne tepki verir bilemeyiz rahim yorulucak dinlendrme yapicam dedi

Diyebilir benm hersyim yolundaydi daha opu olmadan ignelere baslayacagm gun senin yaşın küçük vucut ne tepki verir bilemeyiz rahim yorulucak dinlendrme yapicam dedi
B
doktor uygun görürse yapıyor galiba. Bana yapmadı mesela. Hatta ücret alırlarken rahim dinlendirme ücreti de aldılar. Sonra doktorum taze transfere karar verince ücretimi iade ettiler.

B

doktor uygun görürse yapıyor galiba. Bana yapmadı mesela. Hatta ücret alırlarken rahim dinlendirme ücreti de aldılar. Sonra doktorum taze transfere karar verince ücretimi iade ettiler.
Neye gore karar veriyolar bende anlamadm bana ilk muayene oldugumda yaşın kücuk.
cok yumurta üretirsin rahim ters bi tepki verir bilemeyiz dedi onun icn dinlendirme yaptik

Back