• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Alla allaa hersey normalse size belki aşilama dener direk tup bebek demezler benm doktorumda cem bey adetin 2. Gunu gidiyorsaniz muayene edecek yaninizda muayene ucretini bulundurun egerki tup bebek ypalm derse tup bebek ucretinin 2700 lirasini basladiginiz gun veriyorsun biraz hazrlikli giderseniz iyi olur. Biz hazrliksiz gtmistik orda zor durumda kaldik ama anlayisla karsiladilar sagolsnlar.
Tamam canım teşekkür ederim. Hazırlıklı gidiyoruz ☺️

Bu benim ikinci denemem. İlkinde 8. Güne kadar var diye beklerken. 8. Gün sabah kalktığımda hissedememiştim ve öyle de oldu. Şimdi 4. Günümdeyim ve çok şükür hala benimle olduğunu hissediyorum ve onunşa konuşuyorum. Nerdeyse nolur bana sıkıca tutun diye yalvarıcam😊
Gercektenmi ya hissediliyormu böyle cok merak ediyorm bende 😊

Aa ozama orda yaptrcaksin 😊 ben beklicem 12. Gunu iyi veya kotu haberi orda almak istiyorm😊
Aslında ben de doktorumun yanımda olmasını çok isterim ama bilemiyorum belki de giderim sadece yola gitmek istemiyorum. Eşim de mutlaka doktorumun yanında yaptırmamı söylüyo. O güne kadar kararımı veririm inşallah😊

Canım muayene olduk. Değerler çok iyi gerek Yok şu aşamada tüp bebeğe dedi. Vitamin verdi bakalım belki aşılama yaparız önümüzdeki süreçte dedi. Güzel güzel anlattı çok tatlı cem bey . Desteğin için çok teşekkür ederim 🙏 Senin güzel haberlerini bekliyorum 🤗
Tamam canım teşekkür ederim. Hazırlıklı gidiyoruz ☺

Canım muayene olduk. Değerler çok iyi gerek Yok şu aşamada tüp bebeğe dedi. Vitamin verdi bakalım belki aşılama yaparız önümüzdeki süreçte dedi. Güzel güzel anlattı çok tatlı cem bey . Desteğin için çok teşekkür ederim 🙏 Senin güzel haberlerini bekliyorum 🤗
Ben dedim ama sana tup bebek yapmazlar belki diye😊 evet doktorumuz cok tatli hadi hayirli olsn bekleyelm bakalm🤗

Back