• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

Evet azmış.benim de 3-4 tane var.aenin yaşın küçükmüş ben 34 yaşındayım. Ben daha başlamadım tüp bebeğe, şu an fazla adet kanamam var acaba böyle olunca yumurtalar gider mi diye korkuyorum ben de. Senin embriyon oluşmuş kaç günlük embriyo?

Ne demek 😊
Yapti canm vucut ters tepki verebilir dedi yumurta toplamadan 2 ay sonra transfer oldum o surecte hsg de istemisti ondan 2 ayı buldu o rahim dinlendrmede 1500 lira 😂
Iyiki dinlendrme yapmis cunku opu dan sonra cok gaz sancisi agri filan oluyor ben 6 7 gun kendime gelememistm.

yasnaz bisey sorsam? toplama oldu diyelim ama doktor bekleyelim 1 ay dedi transferi sonra yapalim dedi. o zmn ekstra rahim dinlendirme parasi oduyoruz sadece deegilmi? dondurulmus embriyo transferi parasi odenmiyo? dogru anliyorum degilmi?

yasnaz bisey sorsam? toplama oldu diyelim ama doktor bekleyelim 1 ay dedi transferi sonra yapalim dedi. o zmn ekstra rahim dinlendirme parasi oduyoruz sadece deegilmi? dondurulmus embriyo transferi parasi odenmiyo? dogru anliyorum degilmi?
Ewet bahcecide bizde rahim dinlendirme 1500 verdik hatta dondurma ücretinde sordum transferde sonra dondurulacak embriyo kalırsa ozaman alacağız dediler canım. Benim 2 tane var eğer ikiside transfer olursa dondurma ücreti odemeyecegiz

Ewet bahcecide bizde rahim dinlendirme 1500 verdik hatta dondurma ücretinde sordum transferde sonra dondurulacak embriyo kalırsa ozaman alacağız dediler canım. Benim 2 tane var eğer ikiside transfer olursa dondurma ücreti odemeyecegiz
Demek ki herkese rahim dinlendirme uyguluyor

Evet sadece rahim dinlendrme surecinde embriyolari saklama ucreti 1500 lira aliyolar.
Transfer gunu embriyo transfer ucreti odemiyorsun sadece 1 embriyo transfer edilecek diyelm geride embriyolarn kaliyor onlari dondurmak icin 1900 lira odiceksin 1 yil gecerli ucret .

Dun kontrolum vardi canim 16 tane cok guzel yumurtan olmus dedi zeki bey yarin tekrar gtcem iyiyse carsamba topliycak insallah :-) sen yaptrdn mi?
Maşallah canım çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın 😊 bende görüştüm ama adetim geçtiği için omega ve vitamin verdi cem bey Ekim de inşallah tüp bebek bir sorun olmazsa tabi 😊 sana rahim dinlendirme yapacaklar mı?

Maşallah canım çok sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın 😊 bende görüştüm ama adetim geçtiği için omega ve vitamin verdi cem bey Ekim de inşallah tüp bebek bir sorun olmazsa tabi 😊 sana rahim dinlendirme yapacaklar mı?
O vitaminleri hic aksatma canim bende bir ay onceden baslamstim cok etkili evet canim yeterli sekilde dollenirse dinlendirme olcak insallah :-)

Ben 30 a girdim canim sen kac yasindasin :-) bende hicbir sikinti yok esimde varikosel vardi ameliyat oldu sperm sayisi iyi ama morfoloji 0 canim :-[ sizde sikinti var mi canim?
Bende 27 yaşındayım 😊 bizde de bnde sıkıntı vardı ameliyat oldum sol yumurta tüpüm rahimle bağlantısı kesildi..

Back