Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cnm benim ön görüşmeye gidilerek başladı d
Süreç takviye verdi kullan öyle başlayacağım dedi. Daha sonra ki adetim de gittim başladım cnö.
Şimdi alper beye 2. Sefer gideceğim mayıs adetiyle cnm şimdi tedbirli gideceğim takviyeyw 2 ay önce den başladım hazırım diyerek gideceğim
İnsallah olumlu olur ikimizinde. Bende 3aydir MFK eş paketi kullanıyorum doğal gebelik olmadi ama tup bebek oncesi bi yumurta kalitesi icin bi fayda olucagini dusunuyorum. Benim Amh 0.89 gecen sene. Cikolata kistim var. Senin Amh kac canim sebepsiz infertilitemi ?
İnsallah olumlu olur ikimizinde. Bende 3aydir MFK eş paketi kullanıyorum doğal gebelik olmadi ama tup bebek oncesi bi yumurta kalitesi icin bi fayda olucagini dusunuyorum. Benim Amh 0.89 gecen sene. Cikolata kistim var. Senin Amh kac canim sebepsiz infertilitemi ?