• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

Siz on gorusmeyi yapmaya gidiceksiniz ozama gidince tum sıkntılarinizi anlatirsiniz zaten adetin iknci yada ucuncu gunu tedaviye basliyor size sureci anlatir yapmaniz gerek seyler olabilir belki esinizden spermiogram testi filan ister eger oyle olursa tedavi bidahaki adete sarkabilir.
Ama hic bir problem gormuyorm baslayalm derse belki hemen muayene eder ve ignelere baslatir yaninizda muayene ucretini goturun 550 lira. Tedaviye baslayacaksaniz orda ismini unuttm bi işletmeci bayan var size sureci anlatip ucretlerini soyluyo kabul ederseniz imza atip paranin bi kismini o gun aliyor 2.700 lira oda ona gore hazirlikli gidin.
Oha gider gitmez para verecem he 😂😂 2.700 hadi bakalım.. Benm bütün herşeyi tamm eşimin sperm testi benm rahim filmm herşey var bakalım

Oha gider gitmez para verecem he 😂😂 2.700 hadi bakalım.. Benm bütün herşeyi tamm eşimin sperm testi benm rahim filmm herşey var bakalım
Tamam ozaman sizi alttan muayne edip ignelere baslayicak 😊 2700 +550 igneleri hemen o gun vurulmaya baslayacaginiz icin igneleri almaya gttiginizde de karsiniza vitaminler le birlikte bi 800 lira kadar cikicak 😂 tabi o 800 le kalmiyor ignelere devam dedikce o fiyat toplamda 3 bine yakin oluyor😉
Ayrica sizden esinizden ve senden belirli kan testleri isticek burda yapiyorz filn diyolar ama oralar pahali baska bi ozel hastanede yaptirin daha ucuza geliyor devlete yaptirabilirseniz testleri deneyin ama hemen istiyor süreden dolayi yapamamistk biz.

Tamam ozaman sizi alttan muayne edip ignelere baslayicak 😊 2700 +550 igneleri hemen o gun vurulmaya baslayacaginiz icin igneleri almaya gttiginizde de karsiniza vitaminler le birlikte bi 800 lira kadar cikicak 😂 tabi o 800 le kalmiyor ignelere devam dedikce o fiyat toplamda 3 bine yakin oluyor😉
Ayrica sizden esinizden ve senden belirli kan testleri isticek burda yapiyorz filn diyolar ama oralar pahali baska bi ozel hastanede yaptirin daha ucuza geliyor devlete yaptirabilirseniz testleri deneyin ama hemen istiyor süreden dolayi yapamamistk biz.
O zaman ben ön görüşmeye parayla gitsem iyi olacak ne olur ne olmaz adetin ilk günü ama 😂

O zaman ben ön görüşmeye parayla gitsem iyi olacak ne olur ne olmaz adetin ilk günü ama 😂
Tabiki baya bi parayla git 😊 adetin ilk gunu diye yarn gel diyebilir 2. Gunu muayene oluyor cunku muayne edincede o 550 lirayi hemen aliyolar 😂 bikere veriyosn gerci 6 ay gecerliligi var bidaha muayene ucreti vermiceksin . Benim 18 bini buldu esimn ameliyati filan derken 23 bin harcadm düsün 😊 eczaneye her gttigimde bin lira birakp cikiyodum😃 indirim yapabilecek bi eczane seçin iyi oluyor😊

Tabiki baya bi parayla git 😊 adetin ilk gunu diye yarn gel diyebilir 2. Gunu muayene oluyor cunku muayne edincede o 550 lirayi hemen aliyolar 😂 bikere veriyosn gerci 6 ay gecerliligi var bidaha muayene ucreti vermiceksin . Benim 18 bini buldu esimn ameliyati filan derken 23 bin harcadm düsün 😊 eczaneye her gttigimde bin lira birakp cikiyodum😃 indirim yapabilecek bi eczana seçin iyi oluyor😊
Ne güzel anlattım çok teşekkür ederim 🤗 peki sana rahim dinlendirme yaptırdı mı?

Ne güzel anlattım çok teşekkür ederim 🤗 peki sana rahim dinlendirme yaptırdı mı?
Ne demek 😊
Yapti canm vucut ters tepki verebilir dedi yumurta toplamadan 2 ay sonra transfer oldum o surecte hsg de istemisti ondan 2 ayı buldu o rahim dinlendrmede 1500 lira 😂
Iyiki dinlendrme yapmis cunku opu dan sonra cok gaz sancisi agri filan oluyor ben 6 7 gun kendime gelememistm.

Ne demek 😊
Yapti canm vucut ters tepki verebilir dedi yumurta toplamadan 2 ay sonra transfer oldum o surecte hsg de istemisti ondan 2 ayı buldu o rahim dinlendrmede 1500 lira 😂
Iyiki dinlendrme yapmis cunku opu dan sonra cok gaz sancisi agri filan oluyor ben 6 7 gun kendime gelememistm.
Şunu anladım ki bahçeci de tüp bebek yapmak diğerlerine göre daha uzun sürüyor 😂

Evet omega3 ve previt positive diye birkac vitamin iceren 2 adet hap verdi esime vermediler zaten sperm cikisi yoktu ameliyatla alinicak diye.
Ben vitaminleri icemedm bana ishal yaptilar biraktm sadece folik asit ictim .
Ben daha tup bebek icin gitmedim esimde varikosel var ancak 1 kere asilama oldum oda tutmadi, su evrede vitamin icsemmi acaba dedim kendiliginden olur mu, cok tesekkurler inceleyeyim biraz yazdigin vitaminleri

Şunu anladım ki bahçeci de tüp bebek yapmak diğerlerine göre daha uzun sürüyor 😂
Oyle oluyr ama başarisida ondan dolayi diger yerlere gore yuksek cunku vucut cok yıpraniyo o surecte rahmin eski haline gelmesini bekliyor hem psikolojik hem bedenen iyilesip oyle transfer olunca daha iyi oluyor😊 sabreden dervis muradina erermis sabır 😍

Oyle oluyr ama başarisida ondan dolayi diger yerlere gore yuksek cunku vucut cok yıpraniyo o surecte rahmin eski haline gelmesini bekliyor hem psikolojik hem bedenen iyilesip oyle transfer olunca daha iyi oluyor😊 sabreden dervis muradina erermis sabır 😍
İnşallah rabbim bizlerin kucağını çocuksuz bırakmaz 🤗 sende bende kim istyrsa..

Bahcecideyim 6 aydir doktorum cem çelik ilk denemem negatif oldu ama hala 3 tane embriyom var dondurulmus onlarida orda deneyecegim eger onlarda olmazsa yine orda sil baştan baslicam ben o derece memnunum.
Tamam cok kalabalk gittigimde 2 saatten fazla bekledigim bile oluyor. Hatta diger merkezlere görede daha pahalı ama temizligi calisanlarin ilgisi doktorumun bana ayirabildigi o 5 dakika bana yetiyor. Memnun olmayan cok insan var ama ben memnunum ve tavsiye ederim

sorunlarınızı dinleyip detaylı bilgi veriyormu o kalablığa rağmen ve yoğun diye başka dr yönlendiriyormu

2.transferde de ilaç parası ödüyorsub değilmi canım2-3 bin
Eger icerde dondurulmus embriyon varsa tekrardan ilac parasi yumurta toplama filan odemiyosun. Benm icerde dondurulmuslarm var sadece transfer ucreti ve kullanacagim ilaclari ödeyecegim ilaclarda 200 300 lira tutuyo dondurulmus embriyo transferi 4.500 lira sadece onu odeyecegim ama bana histereskopi yapip oyle transfer olacagini soyledi bebegn tutunmasini sagliyormus oda 5.500 lira onun icin suan ikisinide yapicak durumda deglm

Eger icerde dondurulmus embriyon varsa tekrardan ilac parasi yumurta toplama filan odemiyosun. Benm icerde dondurulmuslarm var sadece transfer ucreti ve kullanacagim ilaclari ödeyecegim ilaclarda 200 300 lira tutuyo dondurulmus embriyo transferi 4.500 lira sadece onu odeyecegim ama bana histereskopi yapip oyle transfer olacagini soyledi bebegn tutunmasini sagliyormus oda 5.500 lira onun icin suan ikisinide yapicak durumda deglm

anladım kuzum nerdeyse yeniden b,r tüp bebk parası gidio

Bahçeci, Amerikan, memorial, ist tüp bebek merkezi, Koç Üniversitesi hastanesi, Acıbadem. Zaten bilinenler ünlüler bunlar. Ben bahçeci Amerikan ve koça gittim. Amerika’nda karar kıldım. En çok Bülent urman ilgilendi sanki. Diğerleri zahmet edip de bi ultrasonla dahi bakmadı. İlla para istediler muayene olursan bakarlar. Bu hastanelerin hepsinin laboratuvarı iyi ama bence olacağı varsa da nerde olursa olsun oluyor.

Back