• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

Cok tesekkur ederim. Ben 4.5 yillik evliyim daha once normal yolla hamile kaldigim 1 dusugum, 3 kimyasal gebeligim ve 1 dis gebeligim var. 30 yasindayim. Verirler mi bize rapor acaba ?
Verirler sanirim bukadar bebek kaybina verilebilir cunku genetik bi problemin olabilir once genetik icin kan verirsin ona bakarlar sonra tup bebekle saglikli embriyolari secerek transfer yaparlar.

Verirler sanirim bukadar bebek kaybina verilebilir cunku genetik bi problemin olabilir once genetik icin kan verirsin ona bakarlar sonra tup bebekle saglikli embriyolari secerek transfer yaparlar.
Benim ve esimin butun genetik taramalarim yapildi canim. Pihtilasma troit falan hersey normal dedi doktor. Ama tabi tup bebekte genetik tarama yapmaya ihtiyac duyarlarsa bilemem

Baya masraflıymış ya rahim dinlendirmede ilk defa duydum..
merhaba
rahim dinlendirme birçok defa tüp bebek denemesi yapanlar için geçerli rahim ister istemez yoruluyor en uygun zaman için bekletiliyor eskiden hemen transfer yapılırmış şimdi yeni metodlar var. ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzelttin

merhaba
rahim dinlendirme birçok defa tüp bebek denemesi yapanlar için geçerli rahim ister istemez yoruluyor en uygun zaman için bekletiliyor eskiden hemen transfer yapılırmış şimdi yeni metodlar var. ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzelttin
yok canım doğru söylüyorsun rahim dinlendirmeyi ilk bahçeci bulmuştu zaten çok yıprandığı için ve ilaçlarla yumurta toplamayla yorulduğu için rahim kendini toparlaması için araya zaman koyup transfer yapıyorlar

ankara için bahçeci merkezinden selen hanım var canım öncedende istanbuldaki bahçecide çalışıyordu onu tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle Allah isteyen herkes evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Ben Ankara Bahçeci'de tedavi gördüm. 2.5 yıl boyunca hiçbir şekilde gebe kalamamıştım. Daha önce 3 aşılama, 1 tüp bebek başarısızlığım vardı. Bahçeci'deki tedavimden sonra gebelik elde ettim çok şükür. Benimle yumurta büyütme sürecimde Selen Hanım, daha sonra da onun rahatsızlığı nedeniyle Berfu Hanım ilgilendi. Doktorlarımın ilgisinden, bilgisinden çok memnun kaldım. Bana çok güven verdiler. Önceki tedavilerim başarısız olduğu halde burada inancım yerindeydi, sürece hep olumlu baktım, bu güveni doktorlarım sağladı. Transferden sonra da istediğim zaman mesajla ulaşabildim kendilerine. Sorularıma cevap verdiler. Doktor ve merkez arayışında olanlara tavsiye ederim. Allah hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun.

Merhaba arkadaşlar bende bahçeci Diyarbakır tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ilk denemem olacak merkezden memnunum doktorum Zeki Akkum hoca sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım☺️Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş🤲
Hamile kalabildinjz mi zeki Bey'in tedavisi ile?

bende berfu hoca ile başladım tedaviye aslında çok açıklayıcı bilgi verdi diyemem ama inşallah hayırlı sonuçlanır pozitifi görürüz
Canım hayırlı oldun.agustista başlamışsın galiba tedaviye şehir dışından geleceğim bende berfu hocaya.senin sorun neydi ne güzel positif olmuş.Şehirdışından gelenler nasıl yapıyordu biliyormusun tedaviyi. Ayrica 2 ay mi sürdü senin tedavin

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle Allah isteyen herkes evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Ben Ankara Bahçeci'de tedavi gördüm. 2.5 yıl boyunca hiçbir şekilde gebe kalamamıştım. Daha önce 3 aşılama, 1 tüp bebek başarısızlığım vardı. Bahçeci'deki tedavimden sonra gebelik elde ettim çok şükür. Benimle yumurta büyütme sürecimde Selen Hanım, daha sonra da onun rahatsızlığı nedeniyle Berfu Hanım ilgilendi. Doktorlarımın ilgisinden, bilgisinden çok memnun kaldım. Bana çok güven verdiler. Önceki tedavilerim başarısız olduğu halde burada inancım yerindeydi, sürece hep olumlu baktım, bu güveni doktorlarım sağladı. Transferden sonra da istediğim zaman mesajla ulaşabildim kendilerine. Sorularıma cevap verdiler. Doktor ve merkez arayışında olanlara tavsiye ederim. Allah hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun.
Fiyat neydi canim Ya

evet canım sgkdan rapor alırsan ilaçların neredeyse hemen hemen hepsini devlet karşılıyor çok az bi fark ödüyorsun

Herkese selam
1 ay sonra tüp bebek düşünüyorum ve ilk defa tüp bebek yapacam diğer muayenelerden geçtim..Bahçeci hakkında çok güzel şeyler duydum. Peki doktor önerisi olan varmı?
Ayrıca rapor konusu rapor kimler için geçerli ve nasıl alıyoruz lütfen yardımcı olun
Herkese selam
1 ay sonra tüp bebek düşünüyorum ve ilk defa tüp bebek yapacam diğer muayenelerden geçtim..Bahçeci hakkında çok güzel şeyler duydum. Peki doktor önerisi olan varmı?
Ayrıca rapor konusu rapor kimler için geçerli ve nasıl alıyoruz lütfen yardımcı olun
Allah herkese nasip etsin.
Mart sonunda Bahçeci Fulyada transfer oldum Remzi hocamda. Dün test yaptırdım ve gözlerime inanamadım daha yeni yeni kendime geliyorum 1.050 çıktı. Çok ama çok mutlu oldum eşimle sarıldık ağladık. Daha önceden başka merkezde 2 denemem oldu ve iyice umutsuzluğa kapılmıştık. Bahçeciyi bulmadan önce çok fazla araştırma yaptım fiyat olarak aşağı yukarı diger kliniklerle aynı ama böyle bir süreçte fiyat degil sonuç önemli. Maddi masraftan ziyade psikolojik olarak insan çöküyor. Remzi hoca çok çok ilgilidir her konuda destek oldu hep motife etti bizi.Biz ona güvendik ve başardık. Emegi geçen herkese teşekkür ederim.

Canım hayırlı olsun allah tamamina erdirsin insallaj evet bahceci merkezi umut yeri gerçekten

canım allah analı babalı büyütsün bende bahçeci sayesinde anne oldum doktorum ebru hocam sağolsun

Back