• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Ankara’da ki en iyi tüp bebek merkezi

Merhaba arkadaşlar, daha önce 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasal gebelik sonrası centrum tüp bebek merkezinde 3 kez transfer oldum. 3’ü de genetiği seçilmiş embriyoydu. 2 tanesi 5a 1 tanesi 4a olmak üzere. 2 tanesi hiç tutmadı son transferimde kimyasal olarak sonuçlandı. Şimdi yeni doktor arayışındayım. Sizce Ankara’da bahçeci tüp bebek merkezi mi yoksa anatolia tüp bebek merkezi mi? Veya başka bir öneriniz varmı? Daha önce benim durumumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi? İyi günler herkese.
Benim de geçtiğimiz yıl istanbul da bir başarısız tüp bebek deneyimim oldu, bu yıl yaza doğru yaptırırsak diye doktor araştırmak için ön muayenelere görüşmelere gittik Ankara ya(konum olarak da memleketime, daha yakın, diğerinde arkadaşın 6 tüp bebekten sonra orda tuttuğu için istanbul u tercih etmiştik hoşumuza da, gitmişti tabi tek sebep değildi, neyse çok uzattım Ankara da 3 doktora gittik 1 de doğal yolla takviye öneren Mehmet Fatih Karslı hocaya,onunla görüşemedik ama bahçeci nin randevu saati çok yaklaşmıştı bizden önce de daha önce bekleyen hastayı aldıkları için (sonra internetten velev ki tüp bebek olsa bile öncesinde bu takviyeleri almaya karar verdik eşimle eş paketi kullanıyoruz şu an)
Muayene olarak doktor yorumlarına gelecek olursak da Bahçeci Berfu Demir e gittik buralarda yazıldığı kadar olumlı gelmedi, biraz da Bahçeci çok yoğun ya 6000 tl muayeneye verdik doktoru kaç dakika bekledik tamam olabilir kayma oluyo uzayabiliyo öncekiler falan ama geldi odasına konuşuyor anlatıyor pat çıktı ordaki görevliler hocanın küçük bir işlemi var 15 dk sonra gelecek sonra alttan muayene yaptı miyomlar görüyorum falan dedi biraz müdahale yapabilirim gibi tedavi planındsn bahsetti tak tekrar çikti yine aynı şekilde hocamız geliyo 15 dk sonra yani 2- 3 saat sürdü nerdeyse Bahçeci den çıkmamız fiyatlar da baya tuzlu geldi rahim filmi vs işlem gerekebilir söylemleri 260 270 bini buluyodu sanırım.
Aynı günün akşamında Memorial ' de Aygül Demirol hocaya gittik, işini çok ciddi yapan birisi belli bize tek tek anlattı 35 yaş durumundan önceki dosyama baktı anlattı durumu vs muayenede sordum bir miyom falan var mı diye öyle ciddi bir şey yok dedi yani müdahale edilmesi gereken bir şey yok, ama o da takviye vs verdi hadi hemen yapalım olayına girmedi eşiniz müsaitse bir sperm testi alalım falan dedi pıhtılaşma testinden bahsetti mesela Berfu hoca bahsetmiş miydi emin olamadım, dedik 2 si arasından karar verilmeei gerekse kesinlikle Aygül Demirol daha iyi dedik içimize daja çok sindi taa ki diğer hafta Hakan Yaralı ya Anotalia ya gidene kadar Anotalia da normalde kalabalılmış öncelikle ama biz gittğimşze çok sakin geldi biraz bekledikten sonra önce hemşire bir sürü bilgi alıyo her şeyi soruyo tabletine kaydetti memorial de de yapılmıştı ama bilmiyorum Anotalia da aldığım olumlu hava çok daha fazlaydı sonra doktorun odasına çiktik ben ne yalan söyleyeyim Berfu demir de de öyle olunca bu doktor daha da yoğundur popüler çok fazla konuşmaz görüşmez herhalde diye düşünürken adam bize uzun uzun anlattı istatistiklerini falan gösterdi ben başarı oranınız nasıl diye sorunca, genetik taramalı tüp bebekte şansin daha fazla olduğuna vurgu yaptı yaş da biraz ileri olduğu için (35) amh da düştü geçen yıla göre (1.70 lerden 0.9 a düşmüş) öyle yani daha çok şey yazarım da çok uzattım zaten paylaşmak istedim düşüncelerimi umarım hiçbirinr de gerek kalmaz Ankara ya ziyarete giderim sadece, MFK yi bir araştırın derim ben velhasılı tüp bebek öncesi

Back