• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

kızlar benim transferim oldu da sizde sonrasında nasıl belirtiler oldu kızlar?

kızlar benim transferim oldu da sizde sonrasında nasıl belirtiler oldu kızlar?
Canim hayırlı olsun bende çok az bel ağrısı vardi ama çok belirti arama herkeste farklı oluyor bazen hiç belirtisi olmayanlar da var insallah guzel haberlerini aliriz

Arkadaslar merhabalar...ben dun aksam catlatma ignelerimi vurdum ve nasipse yarin opu olacak sabah 8 de.. ignelerden once var olan siskinligim felan gitti .bu normal midir?yani bisey hissetmiyorum ne agri ne kramp yani catlatma ignesinden sonra vucutta bir tepki bekliyor insan 🙄😬 ...acaba catlamadilar mi veya catlayip gittiler mi bilemedim😒
Merhaba, ben de aynı durumdayım. Sizin nasıl sonuçlandı acaba? OPU olabildiniz mi?

Ama ben çalışıyorum öğretmenim. Sürekli izin rapor çok iyi olmuyor sorun çıkıyor. Bide şehir dışından gelicem. Randevu aldığım saatte giremezsem çok zor olur ya. Peki SGK karşıladığında ne kadar oluyor acaba bütün maliyet?

Bence size sorun oluyorsa biz özel sektör ölelim biz ne yapalım biz iş akdi fes kadar gidiyor sizin öyle sorun yok . Öğretmensin rahat ol bende yaptım ücretli öğretmen dediğin gibi değil senin kafam rahat değil

canım valla çocuk özlemi olunca sorun her türlü ayarlanıyor bişeyler bizde çok çektik ama neyseki sonucum pozitif gebelik haberi alınca hiç bişey gözümde değil artık

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Biliyorsunuz ben Bahçecide tedavi olmuştum Allaha şükür bebeğimi kucağıma aldım. İkinciyi düşünüyoruz Allahın izniyle sizce doğru zaman nasıl anlıcaz yine doktorum Sabri beyde devam etmek istiyorum

kızlar bende ne zamandır giremedim bende bahçeci annesiyim doktorum ebru hanımdı

Kizlar bursaya yakin olan varsa ücretsiz tup bebek muayenesi varmis bahceci merkezinde haberiniz olsun

Merhabalar sizin probleminiz neydi gebe oluşmaması için bir de neden ilkinde tutmamış mesela söyledi mi doktor

Ben Betül hanımla tedaviye başladım bugün. Allah utandırmasın çok memnunum. Bursa'da bahçeci açılınca hemen gittim ücretsiz muayene var zaten şuanda devam ediyor. kafama yattı içim rahattı bugünde tedaviye başladı. o yüzden gönül rahatlığıyla hemde bana da yol arkadaşı olursunuz😄😄 gidin görün derim.

Back