- 18 Aralık 2018
- 151
- 93
- 48
- Konu Sahibi Zarifkadinnn
Rica ederim, iyi günler...Anladım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim, iyi günler...Anladım teşekkür ederim
Sizede :)Rica ederim, iyi günler...
Canim hayırlı olsun bende çok az bel ağrısı vardi ama çok belirti arama herkeste farklı oluyor bazen hiç belirtisi olmayanlar da var insallah guzel haberlerini alirizkızlar benim transferim oldu da sizde sonrasında nasıl belirtiler oldu kızlar?
Merhaba, ben de aynı durumdayım. Sizin nasıl sonuçlandı acaba? OPU olabildiniz mi?Arkadaslar merhabalar...ben dun aksam catlatma ignelerimi vurdum ve nasipse yarin opu olacak sabah 8 de.. ignelerden once var olan siskinligim felan gitti .bu normal midir?yani bisey hissetmiyorum ne agri ne kramp yani catlatma ignesinden sonra vucutta bir tepki bekliyor insan ...acaba catlamadilar mi veya catlayip gittiler mi bilemedim
Merhaba evet opu oldum 31 agistosta ve dolu guzel 8 tane yumurta toplandi...sizin de saglikla toplansinlar dert etmeyin ben de bosuna evham yapmistinMerhaba, ben de aynı durumdayım. Sizin nasıl sonuçlandı acaba? OPU olabildiniz mi?
Ama ben çalışıyorum öğretmenim. Sürekli izin rapor çok iyi olmuyor sorun çıkıyor. Bide şehir dışından gelicem. Randevu aldığım saatte giremezsem çok zor olur ya. Peki SGK karşıladığında ne kadar oluyor acaba bütün maliyet?
Bence size sorun oluyorsa biz özel sektör ölelim biz ne yapalım biz iş akdi fes kadar gidiyor sizin öyle sorun yok . Öğretmensin rahat ol bende yaptım ücretli öğretmen dediğin gibi değil senin kafam rahat değil