- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Zarifkadinnn
Cok tesekkur ederim canimTabi inşallah güzel geçer herşeye dualarım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canimTabi inşallah güzel geçer herşeye dualarım seninle
Ben daha 3 gün önce bahçeci umuttaydım rapor var ama biz yaptıramadık en az 3 yıllık evlilik vs diyolar biz 6 aylık evliyizYa tüh orayı istiyordum. Neyse artık rapor geçen neresi varda oraya yaptırıcam.
Ne zaman yaptırdınız?canım ben yaptırdığımda umut kliniğinde rapor vardı bir sorun oraya benc
Hangi sube?Merhaba dün beni aradılar rapor için sgk ile tekrar anlaştık dediler bilginize arkadaşlar
Altunizade deki şubesiHangi sube?
Merhabalar. Siz raporlu mu yaptiriyorsunuz. yada rapor kimlere veriliyor nerden aliniyir bir bilginiz varsa paylasirmisiniz?Bahcecideyim 6 aydir doktorum cem çelik ilk denemem negatif oldu ama hala 3 tane embriyom var dondurulmus onlarida orda deneyecegim eger onlarda olmazsa yine orda sil baştan baslicam ben o derece memnunum.
Tamam cok kalabalk gittigimde 2 saatten fazla bekledigim bile oluyor. Hatta diger merkezlere görede daha pahalı ama temizligi calisanlarin ilgisi doktorumun bana ayirabildigi o 5 dakika bana yetiyor. Memnun olmayan cok insan var ama ben memnunum ve tavsiye ederim
Sizin tutundu mu?Benim de yumurta toplandıktan 3 fun so ra transfer oldu. Öyle acayip bir sımıntım da olmadi açıkçası.vaktı olmayanlar için mecburen böyle oluyor. Yeter ki tutuşun gerisi boş aslında
Hayr raporsuz yaptrdim rapor isi cok uzun internetten arastirin 3 yili gecmis evli olmak lazm 3 tane asilama denemis.olman lazm 23 yasndan buyuk olman lazm bazi universite hastaneleri veriyomus tum polikiliniklere gidip muayene filan oluyomussun kurul toplaniyomus rapora karar veriyomus bir suru uzum isler yani ben onun icin yapmadm cikmasida 2 3 ayi buluyomus bildiklerim bukadar.Merhabalar. Siz raporlu mu yaptiriyorsunuz. yada rapor kimlere veriliyor nerden aliniyir bir bilginiz varsa paylasirmisiniz?
Cok tesekkur ederim. Ben 4.5 yillik evliyim daha once normal yolla hamile kaldigim 1 dusugum, 3 kimyasal gebeligim ve 1 dis gebeligim var. 30 yasindayim. Verirler mi bize rapor acaba ?Hayr raporsuz yaptrdim rapor isi cok uzun internetten arastirin 3 yili gecmis evli olmak lazm 3 tane asilama denemis.olman lazm 23 yasndan buyuk olman lazm bazi universite hastaneleri veriyomus tum polikiliniklere gidip muayene filan oluyomussun kurul toplaniyomus rapora karar veriyomus bir suru uzum isler yani ben onun icin yapmadm cikmasida 2 3 ayi buluyomus bildiklerim bukadar.