• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

canım ben yaptırdığımda umut kliniğinde rapor vardı bir sorun oraya benc

Bende bahceco Mustecep beye gittim bi yigin testim var sonuclardan sonra deneyecegiz. Bundan once 2 embriyp transfer edilmisti negatif oldu ama baska bir yerdeydi o yerde bi dondyrulmus embriyom var ama yinede bahceciyle devan edicem o embiryo orada kalsin diyorum

canım bencede sıfırdan bir tedaviye başla sgkda geçiyormuş fulyada belki raporlu olursun tedavini de

Merhaba dün beni aradılar rapor için sgk ile tekrar anlaştık dediler bilginize arkadaşlar

Kızlar bende bahçeci ye gidiyordum doktorum mustehcep kavrut idi gerçekten çok babacan biri hastaheneye mükkemmel demem yeterli olacaktır herhalde :) gerçekten çok memnundum ama nedense birşey oldu bi anda içime birşey doğdu eğitim araştırma hastanesine karar verdim bu hastahane ve doktorum da çok iyi bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum ... iğnelerime başladım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşaallah... fakat nacizane düşüncem gerçekten özele gerek yok hatta devlet hastahaneleri daha iyi özelleri sadece para ticareti olarak görüyorum... bahçeci devlettin bana verdiği aynı imkanlara 20 bin fiyat verdi ama devlette 3.500 tl ye hal oluyor aradaki uçurum farka bakınız...

valla şansına sana iyi denk gelmiş devlt hastanesi ama tüp bebekte devlet hastanesi bence facia. Aylarca oyalıyorlar lab. çok kötü başarı oranına falan bakmadıkları için yap geç işlem yapıyorlar bilemedim ben sevmedim valla

Bahcecideyim 6 aydir doktorum cem çelik ilk denemem negatif oldu ama hala 3 tane embriyom var dondurulmus onlarida orda deneyecegim eger onlarda olmazsa yine orda sil baştan baslicam ben o derece memnunum.
Tamam cok kalabalk gittigimde 2 saatten fazla bekledigim bile oluyor. Hatta diger merkezlere görede daha pahalı ama temizligi calisanlarin ilgisi doktorumun bana ayirabildigi o 5 dakika bana yetiyor. Memnun olmayan cok insan var ama ben memnunum ve tavsiye ederim
Merhabalar. Siz raporlu mu yaptiriyorsunuz. yada rapor kimlere veriliyor nerden aliniyir bir bilginiz varsa paylasirmisiniz?

Merhabalar. Siz raporlu mu yaptiriyorsunuz. yada rapor kimlere veriliyor nerden aliniyir bir bilginiz varsa paylasirmisiniz?
Hayr raporsuz yaptrdim rapor isi cok uzun internetten arastirin 3 yili gecmis evli olmak lazm 3 tane asilama denemis.olman lazm 23 yasndan buyuk olman lazm bazi universite hastaneleri veriyomus tum polikiliniklere gidip muayene filan oluyomussun kurul toplaniyomus rapora karar veriyomus bir suru uzum isler yani ben onun icin yapmadm cikmasida 2 3 ayi buluyomus bildiklerim bukadar.

Hayr raporsuz yaptrdim rapor isi cok uzun internetten arastirin 3 yili gecmis evli olmak lazm 3 tane asilama denemis.olman lazm 23 yasndan buyuk olman lazm bazi universite hastaneleri veriyomus tum polikiliniklere gidip muayene filan oluyomussun kurul toplaniyomus rapora karar veriyomus bir suru uzum isler yani ben onun icin yapmadm cikmasida 2 3 ayi buluyomus bildiklerim bukadar.
Cok tesekkur ederim. Ben 4.5 yillik evliyim daha once normal yolla hamile kaldigim 1 dusugum, 3 kimyasal gebeligim ve 1 dis gebeligim var. 30 yasindayim. Verirler mi bize rapor acaba ?

canım senin genetik bir sorunun olabilir o yüzden mecbur tüp bebek yapman gerektiği için rapor alabilirsin diye düşünüyorum ben

Back