İzmir Tüp Bebek Doktor Önerisi - 2025

Merhabalar ben de dokuz Eylülde başladığım tüp bebek tedavisini (devlet hastanelerinin rahatlığı sebebiyle ücretli olmasına rağmen) irenbe ile devam etme kararı aldım. Tesadüfi olarak Alper beye gittim. Burdaki yorumları gördükten sonra biraz icim rahatladı. Her olmayan işte bir hayır vardır diye düşünüyorum bakalım. İrenbenin embriyologlari nasıl acaba bilgisi olan var mı ?

Herkese merhaba,

İzmirde tüp bebek veya tedavi süreci için bir arayış içerisindeyim.

Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla birkaç doktorumuz hakkında olumlu izlenimlerim oldu. Karar verme aşamasında referans olabileceğiniz doktorlarımız var mıdır ?

Listem su şekilde:

Funda Göde
Hayri Aksüt
Şerife Dikayak
Özlem Gültekin Çelik

Başka önerilere de oldukça açığım. Bu yolda emek veren anne adaylarımız emeklerimiz boşa cıkmasın inşallah 😊
Erol tavmergen
Ebru Öztürk tavmergen
Ege üni Ferruh acet
Özel Tınaztepe bilgen Gediz
( Erol bey Türkiye'de ilk tüp bebeği yapan doktor)

Bahçeci de ebru hanıma gittim.kapasitenin üstünde para için hasta doldurdugu için asla gitmem. Kimseye de tavsiye etmem. Muayene max 2 dakika.
Asla bilgi yok. Transfer sırasında merhaba bile demedi yaptı kalktı gitti. Kimseye de önermem. Burada yorumları okurken herkesi mutlu edemezler sonuçta demiştim ama kesinlikle tavsiye etmiyorum

Merhabalar ben de dokuz Eylülde başladığım tüp bebek tedavisini (devlet hastanelerinin rahatlığı sebebiyle ücretli olmasına rağmen) irenbe ile devam etme kararı aldım. Tesadüfi olarak Alper beye gittim. Burdaki yorumları gördükten sonra biraz icim rahatladı. Her olmayan işte bir hayır vardır diye düşünüyorum bakalım. İrenbenin embriyologlari nasıl acaba bilgisi olan var mı ?
Merhaba cnm bende irenbe de tedavi görüyorum embriyoluğu gayet iyi diye biliyorum cnm bende araştırdırdığımda öyle duydum cnm

İrenbenin embriyologları oldukça iyi diye biliyorum. Umarım istediğin sonuçları alırsın.

Alper Bey'in yaklaşımı nasıl acaba? Ben acıkcası hastasıyla empati yeteneği kurmayan doktorlardan uzak durma taraftarıyım. Bahçecideki yoğunluk ve iletişimsizlik yüzünden ben de sanırım Bahçeciyi eleyeceğim.

O galiba arada İzmirde de hasta alıyor ya ben sanki sosyal medyasında öyle bişiye denk geldim ama
Aslında bana biri karta yazarsk vermişti o numarayı aradığımda kadın izmirde evet dedi instagramdan direk kendisine sorduğumda da aydında kliniğim dedi

Biri Izmirde ikisi Istanbulda 3 tup bebek denemesi yapmis biri olarak kesinlikle laboratuvar ve embriyolugun doktor kadar önemli oldugunu dusunuyorum. Tavmergenin laboratuvari ve embriyologları felaket, hicbir yumurtam döllenmedi. Diger kliniklerde hic boyle bir sorun yasamadim, tum yumurtalarim döllendi ve son denemem tuttu. Istanbulda doktoru begenmedigim halde embriyologu nedeniyle sectigim klinikteki tedavim olumlu sonuclandi.

İrenbenin embriyologları oldukça iyi diye biliyorum. Umarım istediğin sonuçları alırsın.

Alper Bey'in yaklaşımı nasıl acaba? Ben acıkcası hastasıyla empati yeteneği kurmayan doktorlardan uzak durma taraftarıyım. Bahçecideki yoğunluk ve iletişimsizlik yüzünden ben de sanırım Bahçeciyi eleyeceğim.
Merhaba bugün sabah irenbede Dr Alper bey tarafından opu işlemim gerçekleştirildi. Ne acı ne birşey. Dr bey işlem sonrası geldi ve bilgilendirmesini yaptı. İlk günler biraz soğuk gibi gelmişti ama bugün kanım ısındı ilgilenmesi hoşuma gitti çok güzel anlattı süreci. Keşke en başta gelseymisim buraya. Üç beş ucuz olsun diye devlete gitmiştim. Ben şuan için tavsiye ediyorum. İnşallah sağlıklı embriyolarım olur da daha çok tavsiye ederim 🥰

Hayırlsı olsun sürecin cnm bende alper beyin hastasıyım 3. Tedaviye başlayacağım mayıs sonu gibi. güzel haberler verirsin bize de umut olursun umarım cnm
Selamlar, umarim sizinde guzel haberleriniz bana umut olur.😌 bende 41 yasindayim. haziran basinda. Alper bey’e gitmeyi dusunuyorum. Benimde ikinci denemem olucak sil bastan. ilki baska doktordu. Alper beyde surec nasil oluyor onceden on gorusmeye gidiyomusunuz yoksa adetin ikinci gunu gidersek tedaviye baslaniyormu ?

Selamlar, umarim sizinde guzel haberleriniz bana umut olur.😌 bende 41 yasindayim. haziran basinda. Alper bey’e gitmeyi dusunuyorum. Benimde ikinci denemem olucak sil bastan. ilki baska doktordu. Alper beyde surec nasil oluyor onceden on gorusmeye gidiyomusunuz yoksa adetin ikinci gunu gidersek tedaviye baslaniyormu ?
Cnm benim ön görüşmeye gidilerek başladı d
Süreç takviye verdi kullan öyle başlayacağım dedi. Daha sonra ki adetim de gittim başladım cnö.
Şimdi alper beye 2. Sefer gideceğim mayıs adetiyle cnm şimdi tedbirli gideceğim takviyeyw 2 ay önce den başladım hazırım diyerek gideceğim

Back
X