- 10 Mayıs 2019
- 74
- 51
- 18
- Konu Sahibi Zarifkadinnn
-
Ankara bahçeci de bir rapor varmışErken menopoz durumu yasayan bi arkadaşım var, 2,3 aydır tedavi görüyordu pazartesi tedavisi başlayacak, fakat eşine izin vermiyorlar ağrıdan istanbula gidecekler, bahcecide eşine rapor verirlermiş acaba
Nasıl yaniAnkara bahçeci de bir rapor varmış
Sadece ankarada ki bahçeci de rapor varmış İstanbul da rapor geçmiyorNasıl yani
Bende öğretmenim il dışından geldim SGK 6300 raporu 9000 10 içinde transferim olacak bu merkezde genelde rahim dinlendirme oluyor ondan eylül şarkı bizim tedaviAma ben çalışıyorum öğretmenim. Sürekli izin rapor çok iyi olmuyor sorun çıkıyor. Bide şehir dışından gelicem. Randevu aldığım saatte giremezsem çok zor olur ya. Peki SGK karşıladığında ne kadar oluyor acaba bütün maliyet?
Umut tüp bebekte geçerli istanbulSadece ankarada ki bahçeci de rapor varmış İstanbul da rapor geçmiyor
Raporsuz 9000Bende öğretmenim il dışından geldim SGK 6300 raporu 9000 10 içinde transferim olacak bu merkezde genelde rahim dinlendirme oluyor ondan eylül şarkı bizim tedavi
Hayır daha 1 hafta önce aradım geçerli değil dedi orda ki kadın ama önceden rapor geçerli olabilirUmut tüp bebekte geçerli istanbul
Ozaman yeni kaldirmislarxirHayır daha 1 hafta önce aradım geçerli değil dedi orda ki kadın ama önceden rapor geçerli olabilir
Onceden geciyordu artık orda da rapor gecmiyor.Umut tüp bebekte geçerli istanbul
merkezde bi 40 dakika dinlendikten sonra cikiyosn zaten.Bende bahçecide cem çelike gitmek istiyorum ekim ayında. Bursada 1 negatif denemem var. Şehir dışından gideceğim için transfer sonrası yolculuk korkutuyor beni. 1 gece orda yatmam mümkünmü acaba. Şehir dışından gidenler nasıl yaptılar yardımcı olur musunuz?
Anatolia tüp bebek merkezi. Prof. Dr Hakan YARALI harika bir doktor. Türkiye de tüp bebek üzerine ilk 100 deİnstagramda baya iyi bir doktor gibi yorumlanıyor görünüyor oysaki.
Kaç yumurtan var ? Kaliteli olduğu nasıl anlaşılıyor?Arkadaşlar benim yumurtalarım kaliteli ama çok az. Tek embriyo üzerine tüp bebek denemesi olacak 2 hafta sonra inşallah. Tabi o an ki durumuma bağlı. Böyle birşey yaşayan var mı. Sonuç ne oldu. Bilgi verebilir misiniz
Tek yumurta. Yumurtalarımı bir anda kaybetmişim öyle söyledi. Erken menopoz durumum var. Alttan muayene ile bakıp söylüyor onu. 24 yaşındayım henüzKaç yumurtan var ? Kaliteli olduğu nasıl anlaşılıyor?
Yaşımın genç olması kaliteli olduğunun göstergesiymişTek yumurta. Yumurtalarımı bir anda kaybetmişim öyle söyledi. Erken menopoz durumum var. Alttan muayene ile bakıp söylüyor onu. 24 yaşındayım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?