Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar bende bahçeci Diyarbakır tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum ilk denemem olacak merkezden memnunum doktorum Zeki Akkum hoca sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışırımRabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Erken menopoz durumu yasayan bi arkadaşım var, 2,3 aydır tedavi görüyordu pazartesi tedavisi başlayacak, fakat eşine izin vermiyorlar ağrıdan istanbula gidecekler, bahcecide eşine rapor verirlermiş acaba

Erken menopoz durumu yasayan bi arkadaşım var, 2,3 aydır tedavi görüyordu pazartesi tedavisi başlayacak, fakat eşine izin vermiyorlar ağrıdan istanbula gidecekler, bahcecide eşine rapor verirlermiş acaba
Ankara bahçeci de bir rapor varmış

Bende öğretmenim il dışından geldim SGK 6300 raporu 9000 10 içinde transferim olacak bu merkezde genelde rahim dinlendirme oluyor ondan eylül şarkı bizim tedavi

Bende bahçecide cem çelike gitmek istiyorum ekim ayında. Bursada 1 negatif denemem var. Şehir dışından gideceğim için transfer sonrası yolculuk korkutuyor beni. 1 gece orda yatmam mümkünmü acaba. Şehir dışından gidenler nasıl yaptılar yardımcı olur musunuz?

Merhaba kızlar tam tüp bebek yapayım artık diye düşünürken korkunç bir karın ağrısı yaşadım hem de 3 gün hayatımda yaşamadım böyle ağrı ağrı kesici sıcak su torbasıyla yaşadım resmen,adetime de 5 gün vardı bu yüzden hiç şüphelenmedim adet ağrısı olduğundan böbrek bağırsaklarla ilgilidir diye aile hekimine gittim idrar tahlilinde bişey çıkmadı üşütmüşsün dedi kadın hastalıklarına git bile demedi.3.gün Ağrıyla beraber kan gelmeye başladıağrı azaldı 4. Gün bitti hala çok yoğun bir şekilde kanama var. 5gün sürüyor normalde yarın da kesilmezse artık iyice korkmaya başlıcam. Geçen ayda 4 gün geç gelmişti şimdi 5 gün erken. İlk ay klomen kullandım bu ayda hsg çekildi bunlarla ilgisi olabilir mi? Böyle şeyler yaşayan var mı?

merkezde bi 40 dakika dinlendikten sonra cikiyosn zaten.
Sehir disndan gelenler transferden ertesi gun 3 saati gecmemek sartiyla yolculuk yapabilir diye yaziyordu verdikleri kagitta.
Merkezde yatamazsin anlasmali otelleri oluyormus orda 1 gece kalirsiniz.

Arkadaşlar benim yumurtalarım kaliteli ama çok az. Tek embriyo üzerine tüp bebek denemesi olacak 2 hafta sonra inşallah. Tabi o an ki durumuma bağlı. Böyle birşey yaşayan var mı. Sonuç ne oldu. Bilgi verebilir misiniz

Kaç yumurtan var ? Kaliteli olduğu nasıl anlaşılıyor?

Arkadaşlar bende ankara Çankaya da prof. Dok. Hakan YARALI ya gidiyorum. Anatolia tüp bebek merkezi.Benim yumurtalarım kaliteli ama çok az. Tek embriyo üzerine tüp bebek denemesi olacak 2 hafta sonra inşallah. Tabi o an ki durumuma bağlı. Böyle birşey yaşayan var mı. Sonuç ne oldu. Bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…