Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

kızlar benim transferim oldu da sizde sonrasında nasıl belirtiler oldu kızlar?

kızlar benim transferim oldu da sizde sonrasında nasıl belirtiler oldu kızlar?
Canim hayırlı olsun bende çok az bel ağrısı vardi ama çok belirti arama herkeste farklı oluyor bazen hiç belirtisi olmayanlar da var insallah guzel haberlerini aliriz

Merhaba, ben de aynı durumdayım. Sizin nasıl sonuçlandı acaba? OPU olabildiniz mi?

canım valla çocuk özlemi olunca sorun her türlü ayarlanıyor bişeyler bizde çok çektik ama neyseki sonucum pozitif gebelik haberi alınca hiç bişey gözümde değil artık

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Biliyorsunuz ben Bahçecide tedavi olmuştum Allaha şükür bebeğimi kucağıma aldım. İkinciyi düşünüyoruz Allahın izniyle sizce doğru zaman nasıl anlıcaz yine doktorum Sabri beyde devam etmek istiyorum

kızlar bende ne zamandır giremedim bende bahçeci annesiyim doktorum ebru hanımdı

Kizlar bursaya yakin olan varsa ücretsiz tup bebek muayenesi varmis bahceci merkezinde haberiniz olsun

Merhabalar sizin probleminiz neydi gebe oluşmaması için bir de neden ilkinde tutmamış mesela söyledi mi doktor

Ben Betül hanımla tedaviye başladım bugün. Allah utandırmasın çok memnunum. Bursa'da bahçeci açılınca hemen gittim ücretsiz muayene var zaten şuanda devam ediyor. kafama yattı içim rahattı bugünde tedaviye başladı. o yüzden gönül rahatlığıyla hemde bana da yol arkadaşı olursunuz gidin görün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…