Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

Peki şu nasıl oluyor: 1. Tüp bebek tedavisi oldu ama yumurta çıkmadı toplanamadı yada olmadı embriyo tutunmadı. 2. Tedaviyi yaparken sıfırdan başlıyormuş gibi mi para ödenecek?
Aynen öyle her tedavıde bastan tedavı oarasını ödüyoruz.fakat;
Yumurta toplananadıysa toplam ödedıgınız paradan hastane size kendınpolitıkasına göre yumurta toplama işlemı nekdr sa onu gerı öder
Yumurta toplandı fakat transfer yapılamadıysa aynı sekılde transfer parası nekdrsa onu geri öder
Hersey yolunda gıttı transfer oldunuz fakat tutmadıysa gerı ödenen bır para olmaz ve ıkıncı tedavıye aynı ücretı ödeyerek baslarsınız
Fakat ılk tedavınızden dondurulmus embrıolarınız varsa yıne hastane polıtıkasına göre belırlenen dondurulmus emrıyo transfer ücretı ödersınız.ama tabı ılk tedavıde ödedıgınız paradan harıcı kalan emrıyolarınızı dondurma ücretını de düşünün tedavı paralarına ek olarak

Saol canım. Yani opu da yumurta çıkmayınca yumurta toplama parasını da geri veriyorlar mı?

Saol canım. Yani opu da yumurta çıkmayınca yumurta toplama parasını da geri veriyorlar mı?
Sanırım yanlıs anlattım.Zaten dr kontrolde yumurta görmuosa toplamayı yapmıyor.opu nun kendısı bır operasyon.o asamaya geldıysen ztn yumurtan vardır demek.ama opu yu yaptık hıc yumurta cıkmadı dıe bı durum olmaz.tutkı yapıldı dr yanlıs gördu var sandı fln ( ki sanmıyorum) yumurta cıkmadı dıe paranı gerı vermezler.cogu merkez opu gunu parayı alıyor yumurta gelişmeyınce ödeme nasıl oluyor bunu yaşamıs bırı daha ıyı anlatır sanırım.
Ama daha öncede söyledım hermerkez aslında aynı ilerliyor.toplasan en pahalısıyla en ucuzu arasında 2,5-3 bın oynar.bence tedavıne baslamadan bunları düşünme,yumurtan olmazsa nekdr transfer olmazsa ne kdr dıe.gereksız stres yasatıosun bence kendıne.nie olmasın yumurtan,olucak inş de.bir sefer gerekırse hepsını ödıcem ama bırdaha gerekmıcek de.anlıyorum senı insan ilk tedavıde öle bı hesap yapıyor ki ama yeterkı ilkiyle bıtsın.ben artık kavgada yumruk sayılmaz olayına döndum cunku.yeterki pozıtıfı görelım.sen de öyle düşün stres yapma kendıne bukadar.devlet destegı vardı sende napöaya karar verdın?

Evet stres yapıyorum maalesef. Hep öyle olursa böyle olur şöyle olursa nasıl olur ihtimalleri düşünüyorum. Rapor çıkar bana ama kararsızım nerde yaptırmam gerektiğine. Eşim de, Trakya Üniversitesi hastanesinde de tüp bebek merkezi varmış orda yaptırabiliriz hem de ücretsiz dedi. Şimdi de kafamda şu belirdi devlet mi özel mi? Devlette laboratuvar doktorlar nasıl yoksa direkt özelde mi yaptırmalıyım zor bir karar gerçekten.

Tabi ki direk özel kadın doğum da devlet hiç iyi değil çok da uğraştırıyor.. Özel hastaneler bu konuda kendini daha çok geliştirmiş

Merhaba. Bende bahçeci ye gidiyorum yeni başladım. Berfu demir hocamıza gidiyorum.çok kalabalık değil. Çok ilgililer. Sadece çok pahalı
bende berfu hoca ile başladım tedaviye aslında çok açıklayıcı bilgi verdi diyemem ama inşallah hayırlı sonuçlanır pozitifi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…