- 12 Mart 2019
- 14.767
- 34.157
- 598
- Konu Sahibi Zarifkadinnn
-
Amin insallahçok teşekkür ederim canm rabbim tez zamnda gönlümüze göre versin
aynen bunu bende merk ettimPeki şu nasıl oluyor: 1. Tüp bebek tedavisi oldu ama yumurta çıkmadı toplanamadı yada olmadı embriyo tutunmadı. 2. Tedaviyi yaparken sıfırdan başlıyormuş gibi mi para ödenecek?
Aynen öyle her tedavıde bastan tedavı oarasını ödüyoruz.fakat;Peki şu nasıl oluyor: 1. Tüp bebek tedavisi oldu ama yumurta çıkmadı toplanamadı yada olmadı embriyo tutunmadı. 2. Tedaviyi yaparken sıfırdan başlıyormuş gibi mi para ödenecek?
Aynen öyle her tedavıde bastan tedavı oarasını ödüyoruz.fakat;
Yumurta toplananadıysa toplam ödedıgınız paradan hastane size kendınpolitıkasına göre yumurta toplama işlemı nekdr sa onu gerı öder
Yumurta toplandı fakat transfer yapılamadıysa aynı sekılde transfer parası nekdrsa onu geri öder
Hersey yolunda gıttı transfer oldunuz fakat tutmadıysa gerı ödenen bır para olmaz ve ıkıncı tedavıye aynı ücretı ödeyerek baslarsınız
Fakat ılk tedavınızden dondurulmus embrıolarınız varsa yıne hastane polıtıkasına göre belırlenen dondurulmus emrıyo transfer ücretı ödersınız.ama tabı ılk tedavıde ödedıgınız paradan harıcı kalan emrıyolarınızı dondurma ücretını de düşünün tedavı paralarına ek olarak
Sanırım yanlıs anlattım.Zaten dr kontrolde yumurta görmuosa toplamayı yapmıyor.opu nun kendısı bır operasyon.o asamaya geldıysen ztn yumurtan vardır demek.ama opu yu yaptık hıc yumurta cıkmadı dıe bı durum olmaz.tutkı yapıldı dr yanlıs gördu var sandı fln ( ki sanmıyorum) yumurta cıkmadı dıe paranı gerı vermezler.cogu merkez opu gunu parayı alıyor yumurta gelişmeyınce ödeme nasıl oluyor bunu yaşamıs bırı daha ıyı anlatır sanırım.Saol canım. Yani opu da yumurta çıkmayınca yumurta toplama parasını da geri veriyorlar mı?
Tabi ki direk özel kadın doğum da devlet hiç iyi değil çok da uğraştırıyor.. Özel hastaneler bu konuda kendini daha çok geliştirmişEvet stres yapıyorum maalesef. Hep öyle olursa böyle olur şöyle olursa nasıl olur ihtimalleri düşünüyorum. Rapor çıkar bana ama kararsızım nerde yaptırmam gerektiğine. Eşim de, Trakya Üniversitesi hastanesinde de tüp bebek merkezi varmış orda yaptırabiliriz hem de ücretsiz dedi. Şimdi de kafamda şu belirdi devlet mi özel mi? Devlette laboratuvar doktorlar nasıl yoksa direkt özelde mi yaptırmalıyım zor bir karar gerçekten.
Merhaba. Bende bahçeci ye gidiyorum yeni başladım. Berfu demir hocamıza gidiyorum.çok kalabalık değil. Çok ilgililer. Sadece çok pahalıBen de tüp bebek için hastane ve doktor arıyorum. Bahçeci çok kalabalık diyorlar ama karar veremedim. SGK nasıl ve ne kadarını karşılıyor?
Ama şuan bütün hastaneler de hemen hemen fiyat aynıMerhaba. Bende bahçeci ye gidiyorum yeni başladım. Berfu demir hocamıza gidiyorum.çok kalabalık değil. Çok ilgililer. Sadece çok pahalı
Centrium Recai pabuccu var çok duydum beyaz tvye filan da çok çıkmıştıArkadaşlar merhaba. Ankara içinde çok iyi diyebildiğiniz tüp bebek doktoru var mı acaba.?bana önerebilir misiniz
Bir öncekı msjınızda bahcecıye basladım demişsiniz,ankarada mısınızArkadaşlar merhaba. Ankara içinde çok iyi diyebildiğiniz tüp bebek doktoru var mı acaba.?bana önerebilir misiniz
bende berfu hoca ile başladım tedaviye aslında çok açıklayıcı bilgi verdi diyemem ama inşallah hayırlı sonuçlanır pozitifi görürüzMerhaba. Bende bahçeci ye gidiyorum yeni başladım. Berfu demir hocamıza gidiyorum.çok kalabalık değil. Çok ilgililer. Sadece çok pahalı
Ben 2 yıl olacak hemen hemen sen?Peki hanımlar, doğal yoldan ne kadar süre denediniz de olmadı ?
Yalnız 1 yılda korundum toplam 3 yıllık evliyimBen 2 yıl olacak hemen hemen sen?
Ben artık devam etmeyi düşünmüyorum açıklama yapmıyor kesinlikle olmaz deyip baştan motivasyonumu bitirdibende berfu hoca ile başladım tedaviye aslında çok açıklayıcı bilgi verdi diyemem ama inşallah hayırlı sonuçlanır pozitifi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?