• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize süreç hayırlı olsun diyorm. Benim hikaye uzun ama kusaca bebek istediğimiz ilk ay hamile kaldm ama maalesef kaybettik. Sonrasında 1 yıl denedik olmayınca eşim varikosel ameliyatı oldu tekrar denedik olmayınca cem çelikle görüştüm filmime baktı tüplerimin birinde sıvı birikmesi olduğunu söyledi sonrasında çapada ameliyat oldum fakat 2 sindede problem gördükleri için 2 sinide aldılar. Tüplerim olmadığı için direk rapor verdiler ve mart için çapadan tüp bebek sırası verdiler ama biz bir kere öncesinde denemek istiyoruz. Bahçeci cem hocada yapacaktık ama geçen gün aradılar rapor artık geçmiyo diyince vazgeçtik bir tanıdık vasıtasıyla koç üniversitesi barış hoca ile görüştük çok ilgilendi raporda geçtiği için sanırım orada başlayacağız 1 ay sonra

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize süreç hayırlı olsun diyorm. Benim hikaye uzun ama kusaca bebek istediğimiz ilk ay hamile kaldm ama maalesef kaybettik. Sonrasında 1 yıl denedik olmayınca eşim varikosel ameliyatı oldu tekrar denedik olmayınca cem çelikle görüştüm filmime baktı tüplerimin birinde sıvı birikmesi olduğunu söyledi sonrasında çapada ameliyat oldum fakat 2 sindede problem gördükleri için 2 sinide aldılar. Tüplerim olmadığı için direk rapor verdiler ve mart için çapadan tüp bebek sırası verdiler ama biz bir kere öncesinde denemek istiyoruz. Bahçeci cem hocada yapacaktık ama geçen gün aradılar rapor artık geçmiyo diyince vazgeçtik bir tanıdık vasıtasıyla koç üniversitesi barış hoca ile görüştük çok ilgilendi raporda geçtiği için sanırım orada başlayacağız 1 ay sonra
İkisinde demi vardı sıvı birikmesi benimde sol da vardı önünü kapattılar almadılar.. Sıvı birikmesi çok sıkıntılı iş hele ikisinde de olunca mecbur tüp bebek oluyor

İkisinde demi vardı sıvı birikmesi benimde sol da vardı önünü kapattılar almadılar.. Sıvı birikmesi çok sıkıntılı iş hele ikisinde de olunca mecbur tüp bebek oluyor
evet 2 sindede vardı mecburen aldılar tek seçenek tüp bebek ama hangisinde yapsam bilemiyorum

evet 2 sindede vardı mecburen aldılar tek seçenek tüp bebek ama hangisinde yapsam bilemiyorum
Canım koç çok iyi değil diye biliyorum.. Şöyle düşün bende rapor alıp yapabilirim başka hastanede ama iyi Bi hastane varken neden başka hastanede yapayım biraz fazla vereceğim ücrete değer ayrıca bahçeci dünya da en iyi 3. Tüp bebek hastanesi.. O kadar zorluk çekeceksin iyi bir hastane olsun bence kolay değil tüp bebek

Canım koç çok iyi değil diye biliyorum.. Şöyle düşün bende rapor alıp yapabilirim başka hastanede ama iyi Bi hastane varken neden başka hastanede yapayım biraz fazla vereceğim ücrete değer ayrıca bahçeci dünya da en iyi 3. Tüp bebek hastanesi.. O kadar zorluk çekeceksin iyi bir hastane olsun bence kolay değil tüp bebek
Evet canim o kadar haklisin ki iyi merkezde tedavi olmak çok önemli ben bahcecinin lab. Kalitesine çok güveniyorum kesinlikle herkese de tavsiye ederim

Bahcecideyim 6 aydir doktorum cem çelik ilk denemem negatif oldu ama hala 3 tane embriyom var dondurulmus onlarida orda deneyecegim eger onlarda olmazsa yine orda sil baştan baslicam ben o derece memnunum.
Tamam cok kalabalk gittigimde 2 saatten fazla bekledigim bile oluyor. Hatta diger merkezlere görede daha pahalı ama temizligi calisanlarin ilgisi doktorumun bana ayirabildigi o 5 dakika bana yetiyor. Memnun olmayan cok insan var ama ben memnunum ve tavsiye ederim
Merhaba yasnaz senden vitamin konusunda bilgi almak istiyorum doktorun tup bebek oncesi esinle sana vitamin takviyesi yapti mi balik yagi b12 c vit..... Gibi sizlere guclendirici bilgi verebilir misin?

Merhaba yasnaz senden vitamin konusunda bilgi almak istiyorum doktorun tup bebek oncesi esinle sana vitamin takviyesi yapti mi balik yagi b12 c vit..... Gibi sizlere guclendirici bilgi verebilir misin?
Evet omega3 ve previt positive diye birkac vitamin iceren 2 adet hap verdi esime vermediler zaten sperm cikisi yoktu ameliyatla alinicak diye.
Ben vitaminleri icemedm bana ishal yaptilar biraktm sadece folik asit ictim .

Evet omega3 ve previt positive diye birkac vitamin iceren 2 adet hap verdi esime vermediler zaten sperm cikisi yoktu ameliyatla alinicak diye.
Ben vitaminleri icemedm bana ishal yaptilar biraktm sadece folik asit ictim .
Bişey sorabilir miyim ben ayın 5nde gidecem adetim in ilk günü acaba bna o ay tedavi uygular mı yoksa bir dahaki ayam atar

Yok aslında hiç boş yer yoktu 15 gün önce sekreter ayın 5ne verdi ve ön görüşme olacak daha. sansa Ogün adet günüm
Siz on gorusmeyi yapmaya gidiceksiniz ozama gidince tum sıkntılarinizi anlatirsiniz zaten adetin iknci yada ucuncu gunu tedaviye basliyor size sureci anlatir yapmaniz gerek seyler olabilir belki esinizden spermiogram testi filan ister eger oyle olursa tedavi bidahaki adete sarkabilir.
Ama hic bir problem gormuyorm baslayalm derse belki hemen muayene eder ve ignelere baslatir yaninizda muayene ucretini goturun 550 lira. Tedaviye baslayacaksaniz orda ismini unuttm bi işletmeci bayan var size sureci anlatip ucretlerini soyluyo kabul ederseniz imza atip paranin bi kismini o gun aliyor 2.700 lira oda ona gore hazirlikli gidin.

Back