• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

peki tedaviniz bitti mi neler yapıldı? Yumurta toplandı mı ? Amh kaçtı sizin? Sonuç ne oldu?
Tedavim devam edıyor,aksilik olmazsa ilk adetımle tekrar baslıcam.benım sorunum 3. Gunden sonra embrıyoların gelişiminin yavaslayıp 5. Gune ulaşmaması.tam emın olunmamakla bırlıkte yumurta kalitesizlıgınden kaynaklı.yumurta sayımda veya baska bir durumumda sıkıntı yok.temmuzda yaptırdıgım tedavımde 13 yumurta toplandı,10 tanesi döllendi.8 i üçüncü gune geldi.8 tanesi 4. Gunden sonra blakstk asamasına gelemedi hatta 6. Gune bekledıler olmadı.yanı huc embrıym yok.umarım busefer olur,birtane olsun benım olsun☺️ 2 haftaya baslıcaz bakalım🙏🏼
Sizin ılk tedavımı olucak.yaşınız kac ve tuplerden baskA bır sıkıntı var mı? Ne söyledı bülent hoca?

Herkese selam
1 ay sonra tüp bebek düşünüyorum ve ilk defa tüp bebek yapacam diğer muayenelerden geçtim..Bahçeci hakkında çok güzel şeyler duydum. Peki doktor önerisi olan varmı?
Ayrıca rapor konusu rapor kimler için geçerli ve nasıl alıyoruz lütfen yardımcı olun
Ben Bülent tıraşın hastasıyım ama raporum olsaydı Ebru hanım ya da Cem Çelik'e giderdim

Bana rapor çıkacak çünkü Amh düşük.diğer şartlar da tutuyor. Ama 9000 ise 7800 oluyor raporla. Demek istediğim tamamen ücretsiz olmalı SGK anlaşmalı yerlerde.

Tedavim devam edıyor,aksilik olmazsa ilk adetımle tekrar baslıcam.benım sorunum 3. Gunden sonra embrıyoların gelişiminin yavaslayıp 5. Gune ulaşmaması.tam emın olunmamakla bırlıkte yumurta kalitesizlıgınden kaynaklı.yumurta sayımda veya baska bir durumumda sıkıntı yok.temmuzda yaptırdıgım tedavımde 13 yumurta toplandı,10 tanesi döllendi.8 i üçüncü gune geldi.8 tanesi 4. Gunden sonra blakstk asamasına gelemedi hatta 6. Gune bekledıler olmadı.yanı huc embrıym yok.umarım busefer olur,birtane olsun benım olsun☺ 2 haftaya baslıcaz bakalım🙏🏼
Sizin ılk tedavımı olucak.yaşınız kac ve tuplerden baskA bır sıkıntı var mı? Ne söyledı bülent hoca?
34 yaşındayım. Bülent hoca ultrasonla baktı ve İstersen Adetle başlayabiliriz dedi ama yumurta sayım 4 benim. O yüzden toplanacak maksimum yumurta 4:( barış ata beyle de görüştüm bugün o tekrar hsg istedi muayene bile etmedi. O kadar zor ki karar vermek hangisine güveneceğim bilmiyorum. Bülent bey barış beyin hocasıymış sanırım. Kararsızım.

34 yaşındayım. Bülent hoca ultrasonla baktı ve İstersen Adetle başlayabiliriz dedi ama yumurta sayım 4 benim. O yüzden toplanacak maksimum yumurta 4:KK43: barış ata beyle de görüştüm bugün o tekrar hsg istedi muayene bile etmedi. O kadar zor ki karar vermek hangisine güveneceğim bilmiyorum. Bülent bey barış beyin hocasıymış sanırım. Kararsızım.
Bülent hoca bıldıgım kadarıyla zaten koç un da başında,onursal hocası gibi bisey oranın da.yani aynen barıs beyın hocası,bır durumda danıstıgı kişi bülent hoca.ben olsam bu sebepten bile ıkısı arasındaysam bülent hocayı tercıh ederım.prof ların hocası netıce! Ayrıca 4 kötü bır sayı değil ki,önemli olan sağlıklı olması.4 de ıyı durumdaysa bence gayet iyi bı sayı.ayrıca dedıgım gibi rapor gecen yerler değil aklındakı hıcbıyer,bıldıgım kdrıyla bülent tıraş da da gecmıyor.ama ilaçları nerde olursan ol indırımlı alabılıosun raporla

Bülent hoca bıldıgım kadarıyla zaten koç un da başında,onursal hocası gibi bisey oranın da.yani aynen barıs beyın hocası,bır durumda danıstıgı kişi bülent hoca.ben olsam bu sebepten bile ıkısı arasındaysam bülent hocayı tercıh ederım.prof ların hocası netıce! Ayrıca 4 kötü bır sayı değil ki,önemli olan sağlıklı olması.4 de ıyı durumdaysa bence gayet iyi bı sayı.ayrıca dedıgım gibi rapor gecen yerler değil aklındakı hıcbıyer,bıldıgım kdrıyla bülent tıraş da da gecmıyor.ama ilaçları nerde olursan ol indırımlı alabılıosun raporla
Ya sanki Bülent urman daha iyi geldi bana. Muayene edip kendisinin bakmasına da sevindim. Ama barış ultrasonla bakmadı.hsg filmime baktı filmi de tekrar çekilmemi istedi echomarda. Bimiyorum bikaç ay daha denemek istiyorum doğal yoldan.

Ya sanki Bülent urman daha iyi geldi bana. Muayene edip kendisinin bakmasına da sevindim. Ama barış ultrasonla bakmadı.hsg filmime baktı filmi de tekrar çekilmemi istedi echomarda. Bimiyorum bikaç ay daha denemek istiyorum doğal yoldan.
Herseyın hayırlısı olsun umarım gönlunuze göre olur🙏🏼 Biran önce bebeklerımıze kavusmak dileğiyle🤲🏻

Amerikan hastanesi çok lüks geldi ve daha disiplinli gibiydi. Koç daha sakindi. Bahçeci Fulya ya da gittim. Mehmet Reşat beyle görüştüm. O da hsg filminde bişey yok dedi Bülent urman gibi. Havuz yaparız dedi yumurta az diye. Barış bey rahim filminde tam göremediğimi söyledi tıkanıklık bişeyler varmışsa da iyice görelim dedi.yani ultrasonla bakan Bülent hoca bişey yok dedi ona inanmak istiyorum. Sanırım Amerikan daha sıcak geliyor. Biraz pahalı olsa da.

Bülent tıraş nasıl ilgileniyor mu çok? Toplam ne kadar tuttu ? Sizin sorununuz neydi? Amh nasıl?
İlgi bekliyorsanız doğru yer değil aşırı kalabalık bülent tıraşı ilk muayenede ve transferde gördüm o kadar.. ilaçlar ve tedavi sorunuza göre değişiyor ücret de ona göre artıyor 16 bin buldu ilaçlar da dahil.. bizde sorun erkek infertilitesi benim amh normal

İlgi bekliyorsanız doğru yer değil aşırı kalabalık bülent tıraşı ilk muayenede ve transferde gördüm o kadar.. ilaçlar ve tedavi sorunuza göre değişiyor ücret de ona göre artıyor 16 bin buldu ilaçlar da dahil.. bizde sorun erkek infertilitesi benim amh normal
Anlıyorum. Ben ilk kez denicem. Sizin de ilk miydi bu? Hayırlısıyla inş bebelerimiz olur ♥️

Sen cektirdigin icn belki istemez ben hic cekirmemistim ondan istedi heralde😊
Hayir canm rapor icin hem yaşim tutmuyo hemde cok ugras gerektiren seyler esim cok bunalir o tur seylerden onun icin rapor işine girmedik hic.
Ilk denemem negatif oldu insallah diger embriyolarla denedigimde pozitif olur nasip 😊 bu arada bi arayip merkezi sorn rapor kalkmis bahceci umutta filan diyolardi zaten sadece bahceci umut ta gecerli bahceci fulyada degil.
canm allahım hepimizn gönlüne göre versin benm eşimde tek testisi alınıcak dün öğrendk şokun etkisindeyz hala hemen sperm dondurma işlemlerini araştırmaya başladık..tabiki önce onun sağlığı ama onuda aksatmayın diyorlar...benm merak ettiğim bişey var d,iyelim toplam 20bin ödediniz.ilk deneme negarif yazmışsın ya diğer dondurulmuş embriyolarını denerken de ücret ödüyomusunuz

canm allahım hepimizn gönlüne göre versin benm eşimde tek testisi alınıcak dün öğrendk şokun etkisindeyz hala hemen sperm dondurma işlemlerini araştırmaya başladık..tabiki önce onun sağlığı ama onuda aksatmayın diyorlar...benm merak ettiğim bişey var d,iyelim toplam 20bin ödediniz.ilk deneme negarif yazmışsın ya diğer dondurulmuş embriyolarını denerken de ücret ödüyomusunuz
Evet malesef 4.500 lira sadece dondurulmus embriyo transfer ucreti bende yeni ogrendim.
Benm esimde tese ile sperm alinip donduruldu bahcecide uroloji doktorumuz yapti sizde orda mi yaptiricaksini? Tavsiye ederm üroloji doktorumuz cok iyi ve basarili.

Evet malesef 4.500 lira sadece dondurulmus embriyo transfer ucreti bende yeni ogrendim.
Benm esimde tese ile sperm alinip donduruldu bahcecide uroloji doktorumuz yapti sizde orda mi yaptiricaksini? Tavsiye ederm üroloji doktorumuz cok iyi ve basarili.
bende araştırıyorm şuan sperm dondurmaya ne kadar ödediniz

Back