• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

Rapor geçerli mi acaba? Ben dün hsg çektirdim tek tüpüm kapalı ve tam emin olmamakla yapışıklık var dedi doktorum radyoloji doktoru da emin olmadığından soru işareti koymuş oraya. Benim doktor da ben bişey görmedim filmi çekerken dedi. Bilmiyorum ya çok stresli Pazartesi bahçeci Koç üniversitesi ve Amerikan hastanesine gidicez. Sanırım bahçeci de rapor yok en çok orayı istiyordum:KK43: hayırlısı
Ayrıca bu tarz sıkıntılarınız da varsa gözünüz kapalı bülent urman a gidin.işinin ehli cok cook başarılı bir cerrah aynı zamanda

Merhabalar,ben amerikan hastanesinde tedavi göruyorum.temmuzda yaptırdım

Merhabalar, ben amerıkan hast tedavi göruyorum.ve memnunum.acıkcası bahceciyi hiç düşünmedim,kaldı ki kalabalık olmasından kaynaklı istatiksel olarak basarı oranları daha yuksek görunuyor ve bence cokta guvenılır bıryer değil,yanı oranlar için dıyorum.laf olsun dıe cok fazla transfer yapıldıgını bılıyorum sırf transfer gerceklesmıo bızım merkezımızde dedırtmemek için.temmuz ayındakı tedavımden sonra esımın ısrarıyla aradık bahcecıyı.okdr cok salladılar ki amerıkan hast nesıne şok oldum.yok işte bızde cok coook nadır olur transfer olmayan hasta bız com ıyız bla bla.itici geldi bana.ama illa orası dıyorsanızda ben doktor farkı oldugunu düşünmuyorum,elektrıgınız tuttugu bır dr la baslayabılırsınız.ama bana sorarsanız amerıkan hast bülent urman 👍🏼
Benim teyzem de Amerikan hastanesinde cengiz alataş da yapmıştı tüp bebek.. Şuan 7 yaşında oğlu Allah ona bağışlasın

Ay amin inşallah.. Toplam ne kadar verdin hastaneye?
Tedavi 10.850 tl ilaçlar da 4.500 tl tuttu.amerıkan da pahalı dıe bı algı var ancak totalde her hastane aynı fıyatı buluyor hemen hemen.mesela bahceci rahım dınlendırme dıe bır bedel alıyor,e bıde dondurma die para alıyor fln filn.yanı bır bakıyorsunuz hepsi toplamda üç asagı bes yukarı aynı🤷‍♀️

Tedavi 10.850 tl ilaçlar da 4.500 tl tuttu.amerıkan da pahalı dıe bı algı var ancak totalde her hastane aynı fıyatı buluyor hemen hemen.mesela bahceci rahım dınlendırme dıe bır bedel alıyor,e bıde dondurma die para alıyor fln filn.yanı bır bakıyorsunuz hepsi toplamda üç asagı bes yukarı aynı🤷‍♀️
İlla gidiyor he hastanede en az 15.000

Merhabalar, ben amerıkan hast tedavi göruyorum.ve memnunum.acıkcası bahceciyi hiç düşünmedim,kaldı ki kalabalık olmasından kaynaklı istatiksel olarak basarı oranları daha yuksek görunuyor ve bence cokta guvenılır bıryer değil,yanı oranlar için dıyorum.laf olsun dıe cok fazla transfer yapıldıgını bılıyorum sırf transfer gerceklesmıo bızım merkezımızde dedırtmemek için.temmuz ayındakı tedavımden sonra esımın ısrarıyla aradık bahcecıyı.okdr cok salladılar ki amerıkan hast nesıne şok oldum.yok işte bızde cok coook nadır olur transfer olmayan hasta bız com ıyız bla bla.itici geldi bana.ama illa orası dıyorsanızda ben doktor farkı oldugunu düşünmuyorum,elektrıgınız tuttugu bır dr la baslayabılırsınız.ama bana sorarsanız amerıkan hast bülent urman 👍🏼
Ay çok iyi oldu bunları anlatmanız Pazartesi görüşmeye gidicem ama hangi doktorla görüşüceğiz bilmiyorum bu dediğiniz doktoru sorarım orda. Peki raporunuz yok sanırım. Acaba be kadar tutar raporlu?

Ay çok iyi oldu bunları anlatmanız Pazartesi görüşmeye gidicem ama hangi doktorla görüşüceğiz bilmiyorum bu dediğiniz doktoru sorarım orda. Peki raporunuz yok sanırım. Acaba be kadar tutar raporlu?
Yok hayır,raporlu baslamadım tedavıye.rapor gecmıyor dıe bılıyorum amerıkan da.ama yinede görüşün tabi.zaten ilk görüşme ücretsiz.buarada bahcecının sadece ankarada rapor gecse de bıldıgım kadarıyla 9.000 tl olan tedavı istanbulda raporluya 7.200.amerıkan da da böle bır durum olabılır belki 1-2 bın tl indirim gibi

Yok hayır,raporlu baslamadım tedavıye.rapor gecmıyor dıe bılıyorum amerıkan da.ama yinede görüşün tabi.zaten ilk görüşme ücretsiz.buarada bahcecının sadece ankarada rapor gecse de bıldıgım kadarıyla 9.000 tl olan tedavı istanbulda raporluya 7.200.amerıkan da da böle bır durum olabılır belki 1-2 bın tl indirim gibi
Peki sizin doktorunuz belli değil mi her randevuda başka doktor girmiyor?

Peki sizin doktorunuz belli değil mi her randevuda başka doktor girmiyor?
Anlamadım acıkcası sorunuzu?yazdıklarımdan bu sınucmu cıktı bılmıyorum ama Doktorum belli dedıgım gibi bülent urman.her randevumda onunla görustum ve herzmn maille sordugum soruya haftasonu demedı tatıl demedi cvp verdi.sadece toplamayı o yapmadı ki pazar gününe geldıgı için nöbetcı dr yaptı.

Yanlış yazmışım ama doğru anlamışsınız:) Bülent Urman a bugün gittim bana ümit verici yada kırıcı konuşmadı olanı söyledi. Bilemiyorum barış ata Koç üniversitesinde onunla da görüştükten sonra karar vericem. Ama rapor hiçbirinde yok bence devlet karşılamalı ya keyfi bir durum değilki bu. Bugün Amerikan hastanesine gittiğimde Nişantaşı sanırım orası her taraf Zengin insan doluydu. Bizim vereceğiniz tüp bebek parasına insanlar bi tane çanta alıyorlar. Bu çok saçma haksızlık.

İnşallah,hepimizin hakkında hayırlısı olsun🙏🏼
peki tedaviniz bitti mi neler yapıldı? Yumurta toplandı mı ? Amh kaçtı sizin? Sonuç ne oldu?

Peki tedaviniz bitti mi? Neler yapıldı? Sonuç ne oldu?

Yanlış yazmışım ama doğru anlamışsınız:) Bülent Urman a bugün gittim bana ümit verici yada kırıcı konuşmadı olanı söyledi. Bilemiyorum barış ata Koç üniversitesinde onunla da görüştükten sonra karar vericem. Ama rapor hiçbirinde yok bence devlet karşılamalı ya keyfi bir durum değilki bu. Bugün Amerikan hastanesine gittiğimde Nişantaşı sanırım orası her taraf Zengin insan doluydu. Bizim vereceğiniz tüp bebek parasına insanlar bi tane çanta alıyorlar. Bu çok saçma haksızlık.
Dedıgım gibi aslında tüm hastaneler hemen hemen aynı paraya gelıyor.nişantasında olması cokta önemli değil aslında:)ama tabi herkesin bütcesı bakışı farklı.devlet destegı evet turkıyede cok yetersız bencede.sadece istanbulda 30-32 cıvarı tüp bebek merkezınden yanılmıyorsam sadece 8-10 tanesi devlet destegı kabul edıyor.ben hiç ugrasmadım o yüzden,zaten ilaç raporu 1 ay gecerli ben her sferınde onu almak için ugrasıp bırde ona stres olmsk istemem.zaten şuan için sartları da tasımıyorum.siz aldınız mı ki rapor?

Back