• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

Benim de yumurta toplandıktan 3 fun so ra transfer oldu. Öyle acayip bir sımıntım da olmadi açıkçası.vaktı olmayanlar için mecburen böyle oluyor. Yeter ki tutuşun gerisi boş aslında
Vallaa ben yataklik oldum resmen gaz sancisindan ohss baslancigi oldum ben karnim davul gibi şismisti o sekilde transfer olsaydimda tutmazdi sanirim gerci bu sekilde de tutmadi ama nasip isi doktorum rahim ne tepki vericek opudan sonra bilmedigimiz icin en sagliklisi dinlenmesini beklemek demisti.

Vallaa ben yataklik oldum resmen gaz sancisindan ohss baslancigi oldum ben karnim davul gibi şismisti o sekilde transfer olsaydimda tutmazdi sanirim gerci bu sekilde de tutmadi ama nasip isi doktorum rahim ne tepki vericek opudan sonra bilmedigimiz icin en sagliklisi dinlenmesini beklemek demisti.
Ben şehir dışından geliyrm senede bir kere yaptırma şansım var ve süren de çok kısıtlı maalesef. Neyseki ikidir de öyle sıkıntılarım olmadi. Hepiniz için hayırlısı olsun inşallah 🙏

Merhabalar kızlar bende Cem hocada denemek istiyorum Araştırma yapıyorum nasıl önerirmisinz bazı şikayetler okudum yanlış tedavi uyguladı vs biraz kafam karıştı

Herkese selam
1 ay sonra tüp bebek düşünüyorum ve ilk defa tüp bebek yapacam diğer muayenelerden geçtim..Bahçeci hakkında çok güzel şeyler duydum. Peki doktor önerisi olan varmı?
Ayrıca rapor konusu rapor kimler için geçerli ve nasıl alıyoruz lütfen yardımcı olun
İyi geceler tamamen tesadüf olarak gördüm sorunuzu size gözü kapalı önereceğim tek kişi ilgi alaka sevgisi ve mütevazılığı ile Doç. Dr. Remzi Abalı olacaktır. Kendisi12 yıl önce ilk çocuğum da doktorumdu. Normal bir gebelik ve devlet hastanesinde üstelik. Yüzünü görünce tamam diyordum hocam geldi. Sağolsun devlet hast. dahi kaç arkadaşımın muayenelerini yaptı ben normal yolla sez. Doğum ile anne oldum fakat kendisinin uzmanlık alanı tüp bebektir. Doktor anneye güven vermeli bu en önemlisi. 2. Gebeliğimde facebookdan yazdım dedim hocam ben trakyaya geleceğim tamam gel ben girerim ameliyata dedi. Yar. Doç Namık kemal üniversitesindeysi kendisi bir süre.sağolsun ama kar kış ailem olmaz dedi asla dedim bi başkası olamaz benim doktorum. Taa ki Remzi hocamın öğrencilik dönemi hocasında doğurmaya karar verinceye kadar ki onu bile kendisine sordum öyle bir güven verir kişiye başarısını hiç anlatmayım forum yetmez sağlıkla gebe kalıp bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🙏🙏

Ben Ankara Bahçeci’de tedavi görüyorum. Oturmuş bir düzeni var. Doktorum Selen Sakar Ecemiş. Henüz tedavim sonuçlanmadı ama doktorumdan da memnunum. Daha önce gittiğim yaklaşık on doktorun fark etmediği ve gebe kalmayı etkileyen bir sorunu o fark etti. Bilgili, ilgili bir doktor. İnşallah sonucu da güzel olur.

İyi geceler tamamen tesadüf olarak gördüm sorunuzu size gözü kapalı önereceğim tek kişi ilgi alaka sevgisi ve mütevazılığı ile Doç. Dr. Remzi Abalı olacaktır. Kendisi12 yıl önce ilk çocuğum da doktorumdu. Normal bir gebelik ve devlet hastanesinde üstelik. Yüzünü görünce tamam diyordum hocam geldi. Sağolsun devlet hast. dahi kaç arkadaşımın muayenelerini yaptı ben normal yolla sez. Doğum ile anne oldum fakat kendisinin uzmanlık alanı tüp bebektir. Doktor anneye güven vermeli bu en önemlisi. 2. Gebeliğimde facebookdan yazdım dedim hocam ben trakyaya geleceğim tamam gel ben girerim ameliyata dedi. Yar. Doç Namık kemal üniversitesindeysi kendisi bir süre.sağolsun ama kar kış ailem olmaz dedi asla dedim bi başkası olamaz benim doktorum. Taa ki Remzi hocamın öğrencilik dönemi hocasında doğurmaya karar verinceye kadar ki onu bile kendisine sordum öyle bir güven verir kişiye başarısını hiç anlatmayım forum yetmez sağlıkla gebe kalıp bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🙏🙏
İlk defa devlet hastanesinde tüp bebek hakkında övgü duydum, sevindim 😊 ama ben devlet düşünmüyorum çok uğraştırıyor

Ben Ankara Bahçeci’de tedavi görüyorum. Oturmuş bir düzeni var. Doktorum Selen Sakar Ecemiş. Henüz tedavim sonuçlanmadı ama doktorumdan da memnunum. Daha önce gittiğim yaklaşık on doktorun fark etmediği ve gebe kalmayı etkileyen bir sorunu o fark etti. Bilgili, ilgili bir doktor. İnşallah sonucu da güzel olur.
Cem beyi hiç duydunuz mu peki?

Hayır
İlk defa devlet hastanesinde tüp bebek hakkında övgü duydum, sevindim 😊 ama ben devlet düşünmüyorum çok uğraştırıyor
Hayır yanlış anlamışssınız siz aslında belirttim normal yolla gebelik sez. Diye övgüm Remzi hocama uzmanlık alanı bu çünkü. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz😊😊😊

canım bende bahçecide tedavi oldum doktorum sabri beydi ben çok memnun kaldım cem beyde sabri beyle aynı tarafta onunda çok hastası var klinikte gidip gelip tanıştığım çok memnundu valla hastaları

canım bende bahçecide tedavi oldum doktorum sabri beydi ben çok memnun kaldım cem beyde sabri beyle aynı tarafta onunda çok hastası var klinikte gidip gelip tanıştığım çok memnundu valla hastaları
Sağol canım bende cem beyi düşünüyorum bakalım

Rapor geçerli mi acaba? Ben dün hsg çektirdim tek tüpüm kapalı ve tam emin olmamakla yapışıklık var dedi doktorum radyoloji doktoru da emin olmadığından soru işareti koymuş oraya. Benim doktor da ben bişey görmedim filmi çekerken dedi. Bilmiyorum ya çok stresli Pazartesi bahçeci Koç üniversitesi ve Amerikan hastanesine gidicez. Sanırım bahçeci de rapor yok en çok orayı istiyordum:( hayırlısı

Rapor geçerli mi acaba? Ben dün hsg çektirdim tek tüpüm kapalı ve tam emin olmamakla yapışıklık var dedi doktorum radyoloji doktoru da emin olmadığından soru işareti koymuş oraya. Benim doktor da ben bişey görmedim filmi çekerken dedi. Bilmiyorum ya çok stresli Pazartesi bahçeci Koç üniversitesi ve Amerikan hastanesine gidicez. Sanırım bahçeci de rapor yok en çok orayı istiyordum:KK43: hayırlısı
Yapışıklık varsa sende sıvı birikmesi oluşur buda çocuk olmasını engeller, olsa bile düşük yaparsın yani orda zehirli sıvı olduğunu düşün. Bu yüzden ameliyat olup o tüpnün rahim le bağlantısını keserler. Benim de sol yumurtalığım öyleydi rahimle bağlantısını kesti doktor.. İnşallah öyle bişey yoktur

Canım ben bahcecide rapor geçiyor diye biliyorum.ara sor bi istersen

Rapor geçerli mi acaba? Ben dün hsg çektirdim tek tüpüm kapalı ve tam emin olmamakla yapışıklık var dedi doktorum radyoloji doktoru da emin olmadığından soru işareti koymuş oraya. Benim doktor da ben bişey görmedim filmi çekerken dedi. Bilmiyorum ya çok stresli Pazartesi bahçeci Koç üniversitesi ve Amerikan hastanesine gidicez. Sanırım bahçeci de rapor yok en çok orayı istiyordum:KK43: hayırlısı
Az önce aradım bahçeciyi Ankaradakinde rapor geçerliymiş

Amerikan hastanesi nasıl acaba seren Serengil de orda yaptırmış sanırım.
Merhabalar,ben amerikan hastanesinde tedavi göruyorum.temmuzda yaptırdım
Amerikan hastanesi nasıl acaba seren Serengil de orda yaptırmış sanırım.
Merhabalar, ben amerıkan hast tedavi göruyorum.ve memnunum.acıkcası bahceciyi hiç düşünmedim,kaldı ki kalabalık olmasından kaynaklı istatiksel olarak basarı oranları daha yuksek görunuyor ve bence cokta guvenılır bıryer değil,yanı oranlar için dıyorum.laf olsun dıe cok fazla transfer yapıldıgını bılıyorum sırf transfer gerceklesmıo bızım merkezımızde dedırtmemek için.temmuz ayındakı tedavımden sonra esımın ısrarıyla aradık bahcecıyı.okdr cok salladılar ki amerıkan hast nesıne şok oldum.yok işte bızde cok coook nadır olur transfer olmayan hasta bız com ıyız bla bla.itici geldi bana.ama illa orası dıyorsanızda ben doktor farkı oldugunu düşünmuyorum,elektrıgınız tuttugu bır dr la baslayabılırsınız.ama bana sorarsanız amerıkan hast bülent urman 👍🏼

Back