Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ AYLİN PELİN ÇİL DE TEDAVİ GÖREN YOKMU ?

Daha arastirmadim canim ama haberleselim mutlaka duyduklarimizi bildiklerimizi

florence nightingale kadıköyde tansel çetinkaya ile görüşmeye gittim..
bu cumartesi günü birde brüksel tüp bebekden hüsamettin uslu ile görüşmeye gidicem..
sende son durum ne ?

florence nightingale kadıköyde tansel çetinkaya ile görüşmeye gittim..
bu cumartesi günü birde brüksel tüp bebekden hüsamettin uslu ile görüşmeye gidicem..
sende son durum ne ?
Masallah sana ne guzel arastirmissin benim hicbir seye halim yok Erbil beyle gorusecegim adet baslangicinda nedense daha yakin geldi arastirimda eger yuzyuze gorusmeden elektirik alamazsam Remzi beyle de gorusurum sen guzel enerji almissin galiba

Masallah sana ne guzel arastirmissin benim hicbir seye halim yok Erbil beyle gorusecegim adet baslangicinda nedense daha yakin geldi arastirimda eger yuzyuze gorusmeden elektirik alamazsam Remzi beyle de gorusurum sen guzel enerji almissin galiba

araştırmadan olmayacak ya..
remzi beyi be beğendimde eşim beğenmedi..
çok durağan donuk bir adam dedi:)
ondan biraz daha araştırıyoruz bakalım:)

araştırmadan olmayacak ya..
remzi beyi be beğendimde eşim beğenmedi..
çok durağan donuk bir adam dedi:)
ondan biraz daha araştırıyoruz bakalım:)
Aylin hanim transferimi yapacak insallah 2 mayisa kadar yetişirse doktor aramiyorum simdilik ama olur da yetismezse gonenc beyle devam edeceğiz esimle oyle kararlastirdik Bir de cook araştırınca didikleyince olmuyor ben bunu ilkinde tecrube etmistim Stres bizi on adim geriye götürüyor Bol dua ve sabir insallah olacak insallah Hayirlisi demekten baska elimden bir sey gelmiyor

Aylin hanim transferimi yapacak insallah 2 mayisa kadar yetişirse doktor aramiyorum simdilik ama olur da yetismezse gonenc beyle devam edeceğiz esimle oyle kararlastirdik Bir de cook araştırınca didikleyince olmuyor ben bunu ilkinde tecrube etmistim Stres bizi on adim geriye götürüyor Bol dua ve sabir insallah olacak insallah Hayirlisi demekten baska elimden bir sey gelmiyor

Bol şans diliyorum cnm
İnş güzel haberler verirsin

Kızlar benimde transfer günüm cuma günü belli olacak aylin hanım transfer aşamasında olanları kendi yapacağını söyledi çok sevindim inşallah bu sefer aksilik çıkmaz transferim gerçekleşir cuma tahlil yapılacak ama ben bu heyecan stresle çok yaşamam

Kızlar benimde transfer günüm cuma günü belli olacak aylin hanım transfer aşamasında olanları kendi yapacağını söyledi çok sevindim inşallah bu sefer aksilik çıkmaz transferim gerçekleşir cuma tahlil yapılacak ama ben bu heyecan stresle çok yaşamam

sakin olmaya çalış cnm..
bol bol şans diliyorum.
inşallah güzel sonuçlar alırsın

Hakkinda hayirlisi olsun inşallah Benim de belli olacak pazar günü çağırdı kontrole Guzel haberlerini bekliyorum

Olmadı be canım çok düşük çıktı tahlil yarın tekrar vereceğim anlamadım gitti bir düşük bir yüksek iki aydır bekliyorum transfer gününü ayarlamak ne zor Muş Allah hepimizin yardımcısı olsun

X