Kızlar aranızda şu sporu yaptım şu kadar cm inceldi bacaklarım diyebilecek birileri var mı acaba? "Toparlanmasını" değil "incelmesini" istiyorum. Acaba ne yapabilirim?:26:
cm olarak hiç ölçmedim ancak step aerobik kesinlikle çok etkili, 38- 40 beden giyerken 36 ya inmiştim. çok tempolu fakat bir süre sonra alışılıyor tabii ki :122: bir de zaman tanımak lazım, zaten hareketleri hakkıyla yapana kadar bir süre geçiyor
Oh süpermiş. İnnnşallaaah ulaşırsın canımcımcanım daha almadım ama alıcaz yani karar verildi evde koşu bandı alıcaz bide bu lastiklerle birleşince inş. amacıma ulaşıcam
Haklısın canım. Bende yapacağım şu vizelerim bir bitsinde.cm olarak hiç ölçmedim ancak step aerobik kesinlikle çok etkili, 38- 40 beden giyerken 36 ya inmiştim. çok tempolu fakat bir süre sonra alışılıyor tabii ki :122: bir de zaman tanımak lazım, zaten hareketleri hakkıyla yapana kadar bir süre geçiyor
canım bu plates lastiğindenincelme olur mu sen kullandın mı kulanırsam bacaklarımda
ben kısa süre pilates yaptım 3 ay kadar ama çok güzel şekillenmişti bacaklarım, tunikle tayt giyince baktım hiç kalas gibi durmuyorlardı, çok sevinmiştim
İncelme gördün mü acaba ?
evet diz kapağı ve iç bacak kısmım incelmişti, basenlerim de gitmişti. haftada 3 gün 1 saatlik bir programa katılmıştım 3. ay sonucu bu şekildeydi.
İşte bu ! Tebrikler ! umarım bende de işe yarar aşırı öyle bir kalınlık yok fakat neden daha ince olmasın diye düşünüyorum fakat olmuyordu :)
Teşekkürleer :)
düzenli devam edersen çok memnun kalırsın bence
Yapanlar genel itibariyle memnun galiba :)
Acaba plates bandı ile mi yaptın egzersizlerini ?
tv8 ebru şallı 141 no lu video
bi bunu biliyorumçünkü sınavlarm vardı odaklanamadım ama bu hafta bende başlıyorum!!
videoyu buldum canım
sen uygula bakalım işe yarıcak mı bnm üst. bacak kalın bide koşu bandında 3gündür yürüyorum tempolu 1 saat diyette var yanında inceldim ama bu bacaklar incelmiyor ben almadım böyle yumuşak yumuşak sıkılaşsa bile işime yarar yani o derece diz kapağımın yanındada yağlanma var
neyse çok uzattım canım sen uygula bakalım üst bacakta incelme oluyor mu bildiirirsen bana sevinirim..
canım cvp verdiğin için öncelikle teşekkürler..bende haftada 3 spora gidiyorum bacaklarım sert ama ince değilüstüm gayet ince alt taraf abaou:/
hadi bakalım inşallah başarırız
sporda hocamın söylediğini söliyim snada sakın bisiklet çevirme helede yüksek rezistansta bde koşma, tempolu yürüyüş bende yapıyorum bide bacak hareketleri indir kaldır çök mök
canım cvp verdiğin için öncelikle teşekkürler..
bisiklet çevirmiyorum sadece hergün düzenli olarak 6.8 başlayıp 6.67.6.66 falanda hızlı tempoda yürüyorum internetten bir ara sipariş edicek oldum bu bandı kapıda ödem evar diye biliyorum meğerse ücret az tutuyo diye olmuyormuş neyse işte sipariş edememiştim dün arkadaşııma rica ettim babasının kredi kartıyla aldılar buğün bende gelince düzenli olarak kullanıcam bakalım sonuç ne olacak birse size bişey sorucak yumuşak böle oturunca yayılan bacaklarmı daha çabuk erir yoksa sert bacaklarmı?
arkadaşlar birde bu bandı kullananlar ebru şallının sadece 141.videosunumu uyyguladılar yoksa başka hareketlerde uyguladılarmı__?
Karın Günü:15 Nisan 2010 ve 212 no'lu video
Kalça Günü:24 Aralık 2010 ve 230 no'lu video
Selülit Günü:21 Nisan-5 Mayıs-6 Mayıs 2010
Karın-Kalça Günü:5 Şubat 2010
Uzama Günü(Stretch):6 Nisan 2010 ve 13 Nisan 2010
Pilates Plus(Tüm Vücut):197 ve 204 no'lu videolar
Merhaba.Yukarıdaki video listesini önceki sayfalarda paylaşmıştım sana önereceğim programı daha rahat tarif etmek için burada alıntı yapıyorum.
Şimdi sorunlu bölgelerini dikkate aldığımız zaman senin için öncelikle önemli olan üç kategori var.
1)Kalça Günü:24 Aralık 2010 ve 230 no'lu video
2)Selülit Günü:21 Nisan-5 Mayıs-6 Mayıs 2010
3)Karın-Kalça Günü:5 Şubat 2010
Not:Selülit günü diye adlandırılan video bacak, kalça ve basen hareketlerini içerir.Bu bölgelerdeki portakal kabuğu görünümünü yoketmeye yönelik olduğu için bu isim verilmiştir.
Yukarıda numaralandırdığım kategorilerden her gün bir tane video yapmalısın mesela pzt:Kalça Günü (24 aralık) / salı:Selülit Günü(21 Nisan)/ çar:Kalça Günü(230)/per:Karın-Kalça Günü(vücudunu hep aynı bölgeleri çalıştırmaya alıştırmamak için)/cuma:Selülit Günü(5 mayıs ya da 6 Mayıs)/ Cumartesi ve Pazar gününün birinde Pilates Plus(tüm vücut bölgelerini çalıştıran egzersizler topluluğu) ya da Stretch Günü(tüm vücudu esnetmeye, eklemleri rahatlatmaya sırt ve bel ağrılarını yok etmeye daha dinç bir vücuda sahip olmaya yönelik hareketler) yapmanı ; diğer günde de kalça veya selülit günü videolarından herhangi birini yapmanı tavsiye ediyorum.Böylece haftanın 7 gününü tamamlamış oluyoruz; kendini çok yorgun ya da yoğun hissedersen haftanın 1 gününü tatil ilan edebilirsin.
Bu programa ek olarak günde 10-20 dakika Pilates Çemberi çalışabilirsin.Pilates Çemberi egzersizlerini TV izlerken de yapabileceğin için bir zorluk yaratmayacaktır.Pilates Çemberi hareketlerinin tarifini ya da video linkinin tarifini önceki sayfalarda bulabilirsin.Ben direkt linki de özel mesaj kutuna yollayacağım.Kolay gelsin...
5-6 Mayıs 2010 videoları da Selülit günü videoları olarak geçiyor. 24 Aralık 2010 ile 230 numaralı video da kalça günü olarak geçiyor. geçmiş mesajlarda Cecily detaylarıyla vermiş şu şekilde :