Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım bu mesjda belirttiğin tarihli videoları nerden bulucam onu anlamadım:KK1:

evet onu belirtseydim iyi olurmuş :26: google'a "tv8 popüler videolar pilates" yazarsanız 25 sayfalık video arşivine ulaşabilirsiniz. Bunun 10. sayfasında 5 mayıs 2010 videosu, 22.sayfasında 6 Mayıs 2010 videosu mevcut, yine google 'a "tv8 popüler videolar pilates 24 aralık 2010" yazarak aratırsanız direk o videoya da ulaşmak mümkün , ama 230u göremedim, videolar düzenli gitmediği için tek tek bakmak gerekiyor .

Kolay gelsinn..

kızlar hani iki bacağın arasına top alınıp bacağı ve topu sıkma hareketi var ya o topun çapı kaç cm acaba ?
bir de pilates çemberi ile bu küçük top aynı amaçlı mı kullanılıyor, ikisinden birini alsam yeter mi ?

evet onu belirtseydim iyi olurmuş :26: google'a "tv8 popüler videolar pilates" yazarsanız 25 sayfalık video arşivine ulaşabilirsiniz. Bunun 10. sayfasında 5 mayıs 2010 videosu, 22.sayfasında 6 Mayıs 2010 videosu mevcut, yine google 'a "tv8 popüler videolar pilates 24 aralık 2010" yazarak aratırsanız direk o videoya da ulaşmak mümkün , ama 230u göremedim, videolar düzenli gitmediği için tek tek bakmak gerekiyor .

Kolay gelsinn..

teşekkürler:)............................

koşu bandında yürüyüş yaparsan incelir:)
ya ben en baştan başladm o pilates video larnı yapmaya, çok iyi geldi 1 hafta oldu..

Anladım teşekkür ederim :KK31:

Sıkılaşmanın bir sınırı var mı ? Yani bacak tamamiyle ince olana kadar devam etsek incelmeye devam eder mi ? :26:

Merhaba.Aşağıda vereceğim linklerde tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek çok güzel egzersiz videoları var.İki kanalda da yer alan videolar hem çok kaliteli hem de çok etkili.Vücudun tüm bölümleri için farklı farklı videolar mevcut.
Bu linklere erişebilmeniz için youtube yasağını kaldırmanız gerekli bu konuda çeşitli programları google'da rahatlıkla bulabilirsiniz.Bahsettiğim videoları bilgisayarınıza indirmek için ise "youtube downloader" adında hem ücretsiz hem de ulaşımı çok kolay bir program var onu kullanabilirsiniz.Bu pogramı da google'a yazdığınız gibi sonuçlar çıkacaktır.

Fitness Blender Full Length Workout Videos - YouTube

FULL EPISODES-Real Hollywood Trainer - YouTube

Yukarıdaki iki adrese de devamlı yeni videolar yüklenmekte yani ikisi de halen güncel.Bilginize...

Son düzenleme:
merhaba cecily 4 kilo fazlam var fakat alt bölgemin fazlasıyla incelmeye ihtiyacım var sadece alt bölgemi çalıştıracak gzersiz önerirsen çok mutlu olacağım küçük çocuğum var uzun saatler spor yapamam kısa ama etkili olabilir mi şimdiden teşekkürler:13:

Arkadaşlar geçenlerde x-trajel aldım. sabah akşam sürüyorum ama şimdilik bir değişilik yok. Kullanıpta faydasını gören var mı? Artık yaz da geliyor, etek-elbise giyilir :KK43:

kızlar hani iki bacağın arasına top alınıp bacağı ve topu sıkma hareketi var ya o topun çapı kaç cm acaba ?
bir de pilates çemberi ile bu küçük top aynı amaçlı mı kullanılıyor, ikisinden birini alsam yeter mi ?

merhaba tourmaline.. 20 cm lik küçük top işini görür..yemek yerken, tv izlerken fırsat buldukça topu dizlerinin arasına yerleştirip tempolu şekilde ve mümkün olduğu kadar çok sayıda sıkıp-bırakırsan ve alıştıkça setleri arttırarak çalışırsan iç bacakların güçlenir ve toparlanır..pilates çemberi de aynı işi görür ama çapı daha geniş olduğu için genellikle mat egzersizlerinde kullanılıyor..çemberin direnci daha yüksek olduğundan küçük top kadar uzun süreli kullanamayabilirsin ayrıca..ama ikisini de edinmeni tavsiye ederim. çember kollar için de çok faydalı çünkü..
İç bacak için top ve çemberin yanısıra tempolu yürüyüş de tavsiye ederim.. ama yürürken kesinlikle ayaklarınız dışa basmayacak..yani ayaklarınız V şeklinde olmayacak..ayak uçlarınız tam karşıyı gösterecek şekilde tempolu yürürseniz de iç bacaklarınızın sıkılaşmasına hatırı sayılır katkıda bulunmuş olursunuz.. :KK34:

Son düzenleme:
merhaba tourmaline.. 20 cm lik küçük top işini görür..yemek yerken, tv izlerken fırsat buldukça topu dizlerinin arasına yerleştirip tempolu şekilde ve mümkün olduğu kadar çok sayıda sıkıp-bırakırsan ve alıştıkça setleri arttırarak çalışırsan iç bacakların güçlenir ve toparlanır..pilates çemberi de aynı işi görür ama çapı daha geniş olduğu için genellikle mat egzersizlerinde kullanılıyor..çemberin direnci daha yüksek olduğundan küçük top kadar uzun süreli kullanamayabilirsin ayrıca..ama ikisini de edinmeni tavsiye ederim. çember kollar için de çok faydalı çünkü..
İç bacak için top ve çemberin yanısıra tempolu yürüyüş de tavsiye ederim.. ama yürürken kesinlikle ayaklarınız dışa basmayacak..yani ayaklarınız V şeklinde olmayacak..ayak uçlarınız tam karşıyı gösterecek şekilde tempolu yürürseniz de iç bacaklarınızın sıkılaşmasına hatırı sayılır katkıda bulunmuş olursunuz.. :KK34:

teşekkür ederim çok sağol.

teşekkür ederim çok sağol.

rica ederim.. sporla ilgili her konuda yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.. çünkü spor, özellikle de pilates anatomik bir mucize :KK34:
herkesin faydalanmasını, uygulamasını çok isterim..

Son düzenleme:
rica ederim.. sporla ilgili her konuda yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.. çünkü spor, özellikle de pilates anatomik bir mucize :KK34:
herkesin faydalanmasını, uygulamasını çok isterim..

canım sağol çok teşekkürler, bacağımın basenlerimden dizlerime kadar olan kısımları çok kalın yıllardır öyle belki 15 senedir..sence incelebilir mi :KK43:
başka önerilerin varsa seve seve dinlerim :KK43: eskiden çok düzgün sütun gibi bacaklarım vardı ama malesef kilo alınca çarpık gibi duruyorlar şu an :KK43:
bu arada sen spor hocası mısın ? bana olimpik yüzme havuzu da olan bir spor salonu tavsiye edebilir misin kadıköyde ?

Son düzenleme:
canım sağol çok teşekkürler, bacağımın basenlerimden dizlerime kadar olan kısımları çok kalın yıllardır öyle belki 15 senedir..sence incelebilir mi :KK43:
başka önerilerin varsa seve seve dinlerim :KK43: eskiden çok düzgün sütun gibi bacaklarım vardı ama malesef kilo alınca çarpık gibi duruyorlar şu an :KK43:
bu arada sen spor hocası mısın ? bana olimpik yüzme havuzu da olan bir spor salonu tavsiye edebilir misin kadıköyde ?

tekrar merhaba canım..hayır ben spor hocası değilim..ama yıllardır spor yapıyorum, sürekli araştırıyorum..2 senedir de pilatesle uğraşıyorum..vücudu ciddi şekilde değişim geçirmiş biri olarak tavsiye veriyorum sadece, yani söylediklerim, tecrübeyle sabittir. :nazar:
Küçük top iç bacaklarını sıkılaştırıp şekillendirir.eğer daha önce bacakların düzgünse yine olur..yani anatomik olarak kalın değilsen sonradan oluşan kalınlığı geri çevirmen mümkün..kilo sebebiyle kalınlaşan bacaklar disiplinli spor ve kilo durumuna göre biraz yediklerine dikkat ederek eskiye döner..iç bacakların için küçük top,pilates çemberi, basenlerin için ise eliptik kondisyon bisikleti, gibi bacaklara yönelik kondüsyon aletleri, tabii ki koşu/yürüyüş..(ama yürüyüşten/koşudan sonra muhakkak bacak esnetme yapmak şartıyla ki kaslarımız kısalmasın.)
pilatesi zaten hayat standartı olarak tavsiye ediyorum..çünkü vücudun bütününe yönelik bir değişim söz konusu..malesef ben İzmirliyim, İstanbulu bilemiyorum canım..yüzme bütün kasları çalıştırıyor tabii, kondüsyon ve kilo verme için birebir, özellikle omuzlar ve kollar için çok faydalı..ama bölgesel incelme için ekstra çaba gerekiyor :KK43: bacakların için yukarıda bahsettiklerimi uygulayıp yüzme ile kilo verirsen,mümkün değil şekillenmeyesin..ama tüm bunların tek püf noktası var o da ''süreklilik''.. :KK34:

Plates konusunda kesinlikle hemfikirim. Vücudu ciddi anlamda şekillendiriyor.Plates lastiği var bejden başlıyo rengi griye kadar gidiyo yani kolaydan en zora kadar bu renkler isimlendirilmiş.Zaten lastiği aldığınız yerden katalog isterseniz uygulama tarzlarını görürsünüz yaklaşık 2 hafta oldu yapmaya baslayalı.Vucudum ınce olmasına ragmen aldığım bı kaç kılo dırek bacak ve basenlerime gitmiş ama bu sayede basenlerım azaldığını fark ediyorum bir ay olsun ölçüp yazıcam kızlar buraya :) platesli günler :)

selam kızlar, bende üst bacaklarımdaki yağlanmadan acayip sıkıntılıyım; çünkü selülit olmasa bile öyle gibi görünüyor. Neyse, izmirde gittiğim bir poliklinik var, orada kavitasyona başladım. henüz 3 seans oldu. ama farkediyorum inceliyor:)) çok mutluyum. paket bitince demekki sonuç daha da iyi olacak.
jelleri ve kremleri yazmışsınız; vallahi işe yaramıyor. paranıza yazık. üstten sürülen şey ancak nemlendirir ya da kurutur, yoksa bu kadar yağı eritecek değil ya; hah

merak ederseniz, devamını paylaşırım, çok mutlu günler.....:KK1:

X