- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
- Konu Sahibi Persephone955
Burdayım da ya uygulamada sorun var sanırım dimi burdaki sorun düzeldi miCeydaaaaa ordasinmiiii?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım da ya uygulamada sorun var sanırım dimi burdaki sorun düzeldi miCeydaaaaa ordasinmiiii?
Evet canim uygulamayi sildim ben sinirimden daha guncellenmedi.burdaki sorun bitti ama icine edildi siteninBurdayım da ya uygulamada sorun var sanırım dimi burdaki sorun düzeldi mi
Evet ya bence de öyle olmuş neyse alışırım herhalde napalımEvet canim uygulamayi sildim ben sinirimden daha guncellenmedi.burdaki sorun bitti ama icine edildi sitenin
Olsun yinede sahane:)devam canimEvet ya bence de öyle olmuş neyse alışırım herhalde napalım
Diyete devam ablacım güncel kilom 65,8
Artık kalıcı kilolarıma geçtiğimden vucüdum direniyor ama yenilmek yokkkkk
Ablacım bak site telefonda açıkken alttaki karenin ortasından ok geçiyormuş gibi olan şeye tıklayıp ana ekrana ekle dersen uygulamaya kadar işimizi görebilirOlsun yinede sahanedevam canim
Devam
Aa evet iyiymis bu sagol cicim:)Ablacım bak site telefonda açıkken alttaki karenin ortasından ok geçiyormuş gibi olan şeye tıklayıp ana ekrana ekle dersen uygulamaya kadar işimizi görebilir
Aa evet iyiymis bu sagol cicim
UyBurdayım da ya uygulamada sorun var sanırım dimi burdaki sorun düzeldi mi
kuzucum mercimek koftesi saglik deposu kalorisi yok cok patatesten daha faydali inan.nasil canim cekti bak:)Kahvaltım
İki domates
Biraz beyaz peynir
Iki kaynamış yumurta
Bir dilim karmez kepek ekmek
Bir bardak tam yağlı süt
Akşama misafir gelecek eve. Ikram yapacağız bir sürü. Sırf ben bi şeyler yiyebileyim diye anneme patates mantısı yaptırıcam. Yoksa menüde tatlı mercimek köftesi ve börek var.
Patates mantısı: kaynamış patatesler ezilir. İçine maydanoz doğranır. Küçük yuvarlak toplar haline getirilir. Üzerine Sarımsaklı yoğurt ve salça sos gezdirilir.
Öğle yemeği yemeyip gelen misafirlerle yemeyi düşünüyorum. Salça sosu az olursa bir kaç tane bundan yiyebilirim.
Ayy öyle miii pek bilmiyorum kalorisine bakayım dedim bir tanesi 75 kaloriymiş yaaaKi
kuzucum mercimek koftesi saglik deposu kalorisi yok cok patatesten daha faydali inan.nasil canim cekti bak:)
Canim kaloriye bakma cok emin ol patatesten daha cabuk ayrilicak vucudundan tabi sen bilirsin yinede:)Ayy öyle miii pek bilmiyorum kalorisine bakayım dedim bir tanesi 75 kaloriymiş yaaa
O zaman iki ondan iki ondan yerimCanim kaloriye bakma cok emin ol patatesten daha cabuk ayrilicak vucudundan tabi sen bilirsin yinede:)
Afiyet olsun:)O zaman iki ondan iki ondan yerim
Tesekkür öptümmmAfiyet olsun:)
Tartılalım askım ben varımmCeydaaammmm ayin yirmisinde tartiliyo muyuuuuZz :))