Ceydanın Günlüğü

annneemm süper gitmişsin maşallah :) bende bi öğlenci olsam artık dershanede iki haftadır sabahçıyım anam ağladı :KK70: dersler falan derken düzen kalmadı bende de ama 60 olmusum :) 55 e çok az varrr :)

Slm fıstık :KK66: uygulamada sorun olunca giremez oldum ;( süper gidiyorsun :KK66: :KK66: bnm de güncel kilom 74.5 :KK66: :KK66: :KK66: bi ara kilo almaya başlamıştım ama artık hepsi geride kaldı :KK66: :KK66:

arkadaslar ben mart ayından berı dıkkat edıyorum dıyet yapıyo sayılmazdım 2 hafta dıyet yapıp 1 2 gun yıyodum ama boyle boyle ayda 2 kılo vererek bu aya kadar geldım ve toplamda 8 kılo verdım

suan tamı tamına dıyete basladım ama mıdemde sorun var ve sıgarayı bırakmam gerekıyo ama bu dıyetımı etkılermı?

suan 2 haftadır tam dıyet yapıyorum sıgarayı bırakmak ıstıyorum bu benım kılo vermemı engellermı
normalde 5 6 gunde 1 kılo verıyorum ayrıca sporda yapıyorum hergün en az 1 saat yürüyorum nolur yardımcı olurmusunuz
dıyet yaparken sıgarayı bırakıp kılo vermeye devam eden varmı aranızda sıgarayı bırakırsam gunluk alınan kalorı mıktarınımı dusurmem gerekır acaba cunkı sıgara gunde 200 cal. daha fazla harcatıyo dıyolar

Sigara kullanmıyorum fakat sigara metabolizmayı hızlandırıyor bu bir gerçek. Bence ideal kilonuza ulaştıktan sonra sigara bırakmaya çalışın

Ben nerelerdeyim ya :KK43: dersten kafamı kaldırmıyorum ama dikkat ediyorum. Amacım bu kış 60 kiloya düşüp yazın da 55 olmak. Güncel kilom 63,9

X