6 ay içinde zayıflamak istiyorum...
70-72 kilo 168 boy...yaş 27
Bundan 3 sene önce 48-52 arasında gidip geliyordum.. İşe girdikten sonra 3 senede kilo almaya başladım. en fazla 62 ye çıkmıştım..
2 yıldan beri adet düzensizliğim başladı... 2-3 ayda anca olabiliyordum doktora gittim kis çıktı ilaç verdi düzeldi tekrardan tekrarladı yine gittim yine aynısı oldu yine ilaç kullandım tekrar gittim bana zayıflaman lazım dedi. Yani ben Kilolarımı hasta olamadığım için aldım... ve hala olamıyorum... İlaç içiyorum ama fayda etmiyor.. İşyerinde bütün gün masa başındayım bu daha çok kilo almamı sağladı.. Akşam eve 8 de döndüğüm için spor salonuna gitmemde imkansız gibi birşey...(oturduğumuz yer akşamları ıssız o yüzden eve geç dönmeye korkuyorum) çünkü evdede ek iş yapıyorum... bilgisayar başından kitap tasarlıyorum... eve gelincede bilgisayar başındayım...Belkide en büyük etken çikolata cips yemem.. ama zayıfken şimdikinden çok fazla yiyiyordum... neyse bir süre sonra cipsten midem bulanmaya başladı artık cips yiyemez oldum ama ben tatlısız duramıyorum.. Tatlı yerine meyve yemeye karar verdim ama olmuyor... öyle bağımlısı olmuşumki şu çikolatanın yemesem sanki başım dönüyor gibi... Metobolizmam çok hızlı... hiçbir sıkıntı yok... Öyle çok aşırı yemek yiyen biri değilim işyerinde sabahları hiçbirşey yemiyorum öğlende bir çorba. eve gidince bazen salata bazen 1 tabak yemek ve hemen ardından çikolata.. 1 bardaktan fazla su içemiyorum...su içmeye kalksam gece tuvalete gitmekten uyuyamıyorum.. ve bu yüzden çok fazla tuvalete gitmemden dolayı böbreğimdede yer edindiler şu kistler
(tabi zararları yokmuş doktor amca söyledi)
Neden böyle uzun uzun yazdım gerçekten bilmiyorum ama bu durumumdan artık çok sıkıldım.. Üst kısmımın zayıf alt kısmımın şişman olmasından... otobüste bile otururken rahatsız oluyorum.. Adamların nasıl oturduğunu hepimiz biliyoruz. eve cama yapışık halde gidiyorum. yanıma biri oturana kadar ne olur bayan binsin diye dua ettiğim bile oluyor
Sanki herkes benim kalçalarıma bakıyormuş gibi hissediyorum...
etek giymek istiyorum ama bacaklarım kalın diye utanıyorum.. Kız gibi giyinmek istiyorum artık.. ama uzun bluzlar ve palt giymek dışında hiçbirşey giyemiyorum...
Kız gibi olmak istiyorum artık... Küçülüklükten beri erkek çocugu gibi sokaklarda oynadım... Zayıfkende palt giyerdim şimdide giyiyorum... artık değişmek istiyorum....Sevdiğim adamım karşısına değişmiş olarak çıkmak istiyorum...
Yine bugünki gibi karar veriyorum.. Çikolataya son!!!! spora devam...
ve salı günü oluyor hep diğer pazartesiye erteleniyor yine herşey...
Sadece değişmek istiyorum... Ve ilk iş olarak zayıflamak...