kasları eritmek mi?
neden ki ama plates yapmaz bunu hayır.
galiba arkadaş alt bacak incelmek istiyor ve calflarının büyük olduğunu düşünüyor.
kas eritmek yanlış bir tabir olmuş...
sıkılaştırır daha ince görünmesini sağlar, top top şişkin görünen kasların daha ince uzun durmasını sağlar.
ama sıkıntınız büyükse fazla yağ varsa bacaklarda ona birazda cardiyo desteği gerekir, yürüyüş olur başka bişey olur..
evet sorun bu..yani kaslar sıkılaşır mı peki???bacaklarım yağsız üst tarafı şekilli fakat alt kısmı kaslı...pilatese başlasam bu işe yarar mı??ayyy hiç hoşuma gitmiyoo..futbolcu bacağı gibi14:
yarar bence, ayak bileklerimi bile inceltti diyenleri çok okudum. mesela benim de çizmelerimin bacak kısımları 2-3 parmak girecek kadar bollaştı ama başka sporlar da yaptım kilo da verdim. fakat step yaptığım dönemde pilates ve yüzme de yapıyordum, birlikte step yapıp birlikte kilo verdiğim kişilerden daha iyi, ince uzun görünüyordu bacaklarım ve tüm vücudum bunu hep pilatese bağladım...
kızlar ben şu ara hem diyet yapıyorum,hem spor yapıyorum,bir de dün Nuxe'ün selülit giderici ve inceltici setini aldım.
eczanedeki güzellik ürünleri ile ilgili hanımefendi bu tip kremlerin diyet ve sporla birlikte gerçekten etkili olduğunu söyledi.
dün sabah-akşam kullanmaya başladım,bir ay sonra size fark olup olmadığını bildiririm.
bu arada pilates ile ilgili olarak;bir spor salonuna üyeyim ve orada hocamız haftada bir gün pilates günü yapıyor.
pilatesle ilgili olanlara şunu söyleyebilirim;haftada sadece bir gün yapılan pilates bile bacaklarımı sıkılaştırdı.Bacaklarım inceldi aynı zamanda ama hergün yürüyüş yapıyorum,bununla da ilgili olabilir incelmesi..
sanırım ben de Ebru Şallı'nın pilates DVD sinin ilkini alıp evde deneyeceğim,ama hala tereddütteyim;acaba profesyonel bir hocadan mı yardım almalı,yoksa evde kendi kendimize mi yapmalı..
Öncelikle pilates bandı ve yaptığım hareketler hakkında gerekli bilgiyi bu forum başlığının 3. sayfasının en sonundaki yazdığım mesajda bulabilirsiniz.Pilates bandı markası,fiyatı,ideal sertlik derecesi vesaire.Önerdiğim hareketlerin tarifi ve nereden izleyebileceğinizi veya indirebileceğinizi bu mesajda belirttim.
Ayrıca sizleri yeni gelişmelerden haberdar edeyim hanımlar.Öncelikle kalça ve basen bölgesinde sorunları olanlara TV8 internet sitesindeki pilates videoları sayfasındaki 24 Aralık 2010 ve 21 Nisan 2010 videolarındaki hareketleri şiddetle tavsiye ediyorum.Bu hareketleri fazla değil sadece 1 hafta boyunca hergün uygularsanız muhteşem sonuçlar alacağınızı garanti ederim. Mesela bir gün 24 Aralık diğer gün 21 Nisan tarihli videoyu uygulayın sıkılaşmayı hem dokunarak hem de aynada göreceksiniz.Aynı zamanda 21 Nisan tarihli videonun ilk bölümündeki stretch bandı eşliğinde yapılan bacak hareketleri tamamıyla bacakları sıkılaştırmaya yönelik.(Ek olarak özellikle bacak sıkılaşması için en hızlı sonuçları almanız için stretch bandı kullanmanızı öneririm, mesela bantsız 5 kere yapılan aynı hareket bantlı 1 kere yapmaya eşit oluyor bunu bantla uygulayanlar aradaki farkı görecektir eminim).Karın bölgesi için ise 15 Nisan 2010 tarihli videoyu tavsiye ediyorum.
Umarım herkes istediği sonuçlara en kısa sürede ulaşır hanımlar temnnim budur.Sormak istediğiniz başka sorunuz olursa çekinmeyiniz lütfen ben burada olacağım.Herkese kolay gelsin...
Kızlar aranızda şu sporu yaptım şu kadar cm inceldi bacaklarım diyebilecek birileri var mı acaba? "Toparlanmasını" değil "incelmesini" istiyorum. Acaba ne yapabilirim?:26:
Üçlü set ne oluyor canım?aynen canım ya hem incelsin hem toparlansın hiç hoş görünmüyor oturduğumda yayılıroy canım ben internetten sipariş veriyorum baya indirime girmiş 3lü set alıyorum bu kadar kullanan var hepside faydasını görmüş ben alıyorum bakalım eğer sende almak istersen özelden yaz canım gerçekten bişeyler yapma zamanı geldi artık..
Üçlü set ne oluyor canım?
Yok canım ben hangi egzersiz aletini aldığını sordumsertlik derecesine göre canım hafif sertlikte orta sertlikte kuvvtli sertlikte
Yok canım ben hangi egzersiz aletini aldığını sordum