Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kasları eritmek mi?
neden ki ama plates yapmaz bunu hayır.

galiba arkadaş alt bacak incelmek istiyor ve calflarının büyük olduğunu düşünüyor.
kas eritmek yanlış bir tabir olmuş...
sıkılaştırır daha ince görünmesini sağlar, top top şişkin görünen kasların daha ince uzun durmasını sağlar.
ama sıkıntınız büyükse fazla yağ varsa bacaklarda ona birazda cardiyo desteği gerekir, yürüyüş olur başka bişey olur..

evet sorun bu..yani kaslar sıkılaşır mı peki???bacaklarım yağsız üst tarafı şekilli fakat alt kısmı kaslı...pilatese başlasam bu işe yarar mı??ayyy hiç hoşuma gitmiyoo..futbolcu bacağı gibi 14:

yarar bence, ayak bileklerimi bile inceltti diyenleri çok okudum. mesela benim de çizmelerimin bacak kısımları 2-3 parmak girecek kadar bollaştı ama başka sporlar da yaptım kilo da verdim. fakat step yaptığım dönemde pilates ve yüzme de yapıyordum, birlikte step yapıp birlikte kilo verdiğim kişilerden daha iyi, ince uzun görünüyordu bacaklarım ve tüm vücudum bunu hep pilatese bağladım...

ayyyyy vallahi içime umut dolduuu :122:çooook sağolasın :)) bende hemen pilatese başlayayım da yaza kadar anca bişiyler olur herhalde..çok uzun bi süre mi yapmam gerekiyo peki..

Kızlar bilenlerden yardım istiyorum: Pilates bandı ile direnç bandının farkı var mı ? Direnç bandına görsellerden bakabilirsiniz Halat gibi olan

kızlar ben şu ara hem diyet yapıyorum,hem spor yapıyorum,bir de dün Nuxe'ün selülit giderici ve inceltici setini aldım.
eczanedeki güzellik ürünleri ile ilgili hanımefendi bu tip kremlerin diyet ve sporla birlikte gerçekten etkili olduğunu söyledi.
dün sabah-akşam kullanmaya başladım,bir ay sonra size fark olup olmadığını bildiririm.

bu arada pilates ile ilgili olarak;bir spor salonuna üyeyim ve orada hocamız haftada bir gün pilates günü yapıyor.
pilatesle ilgili olanlara şunu söyleyebilirim;haftada sadece bir gün yapılan pilates bile bacaklarımı sıkılaştırdı.Bacaklarım inceldi aynı zamanda ama hergün yürüyüş yapıyorum,bununla da ilgili olabilir incelmesi..
sanırım ben de Ebru Şallı'nın pilates DVD sinin ilkini alıp evde deneyeceğim,ama hala tereddütteyim;acaba profesyonel bir hocadan mı yardım almalı,yoksa evde kendi kendimize mi yapmalı..

ben uzun zaman dvd den yaptım bir sorun yaşamadım, tavsiye ederim, zaten salonada gidiyormuşsun tereddütün varsa ordada hareketlerin yapılışını öğrenirsin..

Benim sorunlu bölgem üst bacaklarım, kalın ve iç bölgesi yağlı maalesef diz kapağı kısmı dahil .. 10 gündür sitede bulma sırama bağlı olarak, pilates, callanetics ve lesli'yi (ki lesli' ye öyle çok üşenmiştim ki 1 kere onun da 3 mil olanını yaptım) yapıyorum. Düzeni, sırası yok ama basenlerim gözle görülür şekilde kayboldu. Ancak bacaklarım hala kalın şimdi de, Slim in 6 e başlayıp bu kez düzenli devam etmeyi düşünüyorum. Umarım incelirim. Şu an ingiltere'deyim, burada alışverişe çıkınca depresyona girmemek mümkün değil herşey super slim fit , super skinny olduğu için , bir büyük bedenini deneyeyim diye diye nereye kadar .. 1 ay içerisinde toparlanmayı umuyorum. Geçmişte Turkiye'de 1 yıl step -aerobik yapmıştım ve dal gibi olmuştum tavsiye ederim sabır gerektiriyor biraz sadece ve bir kaç sene sonrasında 3 ay pilates yaptığımda da oldukca incelmiştim. Ancak şu an şartlarım dolayısıyla kendi kendime birşeyler yapmaya çalışacağım. kolay gelsin hepimize..

Son düzenleme:
merhaba,

ben de aynı dertten muzdaribim:)

geçen yıl pilates yapıyordum. çok iyi geldi. zayıflamadım, (zaten zayıflamak da istemiyorum), üstüm ince...
pilatesin sadece bacak hareketlerini yaptım, biraz toparlandım diyebilirim.

ama yine de asla sütun gibi bacaklara sahip olamayacağımı biliyorum.

şimdi "en azından bacaklarım var" diye halime şükrederek yaşamayı öğrendim:)

canım ya çoğu yorumları okudum herkes çok memnun kalmış bende başlıcam inş. benim bacaklarım çok kalın herkesin dediği gibi iç bölgesi basenler fln alt bacaklarımda da kalınlık var böle ayağımı yere vurduğumda sallanıyor yaşım 18 artık zamanı geldi diyorum ve sıkı bi çalışmaya girmek istiyorum 5 kilo verdim vede vermeye devam edicem diyetisyene gidiyorum ama bacaklarımda bi incelme olmuyor bu bandı alıp uygularsam inş. incelme olur yani pantalon oluyor ama utanıyorum giymeye çok kalınlar çünkü koşu bandı alacağız hergün 1 saat hızlı tempoda yürümek veya koşmak istiyorum hem kilo vermeyi kolaylaştırır ama şu bandıda denemek istiyorum şu bahsettiğiniz videoya ulaşamadım yada gözümden kaçmış olabilir bana yardım edersen canım çok sevinirim bide bu bandı uygularsam kesin çözüm olur dimi incelme sıkılaşma fln artık güzel şeyler giymek istiyorum bide kas yapmaz dimi canım bacaklarımın incelmesini çok istiyorum bahsettiğiniz bant şu resimdeki dimi canım?
biliyorum canım bayağı karışık yazdım ve başını ağrıttım hakkını helal et ama bana yardımcı ol lütfen

Eklentiler

• $Delta-pilates-bant%C4%B1.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar aranızda şu sporu yaptım şu kadar cm inceldi bacaklarım diyebilecek birileri var mı acaba? "Toparlanmasını" değil "incelmesini" istiyorum. Acaba ne yapabilirim?:26:

Kızlar aranızda şu sporu yaptım şu kadar cm inceldi bacaklarım diyebilecek birileri var mı acaba? "Toparlanmasını" değil "incelmesini" istiyorum. Acaba ne yapabilirim?:26:

aynen canım ya hem incelsin hem toparlansın hiç hoş görünmüyor oturduğumda yayılıroy canım ben internetten sipariş veriyorum baya indirime girmiş 3lü set alıyorum bu kadar kullanan var hepside faydasını görmüş ben alıyorum bakalım eğer sende almak istersen özelden yaz canım gerçekten bişeyler yapma zamanı geldi artık..

Üçlü set ne oluyor canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…