Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar çözüm pilates yürüyüş yüzme bakın bakalım bacaklarınz taş olmuyomu :)

Tamamdır; videoları farklı bir upload sitesine yükledim ve yeni linkleri özel mesaj olarak yolladım.İyi günler...

Selam Cecily,

Yazini bende herkesler gibi takip ediyorum. Öncelikle herkese kisa ve net cevap yazdigin icin cok tsk! Eger zahmet olmazsa banada bacak ve basen incelme hareketler videosunu yollar misin? Cok tsk ederim öptüm!

Tamamdır; videoları farklı bir upload sitesine yükledim ve yeni linkleri özel mesaj olarak yolladım.İyi günler...

Selam Cecily,

Yazini bende herkesler gibi takip ediyorum. Öncelikle herkese kisa ve net cevap yazdigin icin cok tsk! Eger zahmet olmazsa banada bacak ve basen incelme hareketler videosunu yollar misin? Cok tsk ederim öptüm!

cecily yazdıklarının çoğunu okudum.Şimdi hemen bu akşam pilates bandını alıp yarın yapmaya başlayacağım.Bacaklarımın kalın olmasından çok muzdaripim ben de. Ama bişey soracam : ben 6 aylık hamileyim vesorunsuz bir hamilelik geçiriyorum.ebru şallının gösterdiği hareketleri kendimi yormadan yapsam bi sıkıntı olmaz dimi?

plates bantının siparişini verdim :) pazartesiye anca gelir ama sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini.Ama üzüldüğüm bi nokta oldu.Şimdi önümüz bayram bi hafta kaldı.Bayramda şöle uzun bi çizme alıp giyemeyecem.Halbuki 1 ay önce görseydim bu konuyu şimdi çok güzel uzun ve dar çizmelerim olacaktı

merhaba arkadaşlar bende pilates yapmaya karar verdim...henüz malzemelerimi almadım çünkü bugün karar verdim....önce araştırma yapıyorum...Şansıma bu konu denk geldi,ve işimi yarayacak çok şey buldum...herkese teşekkür ederim bu konuda....Fakat cecily arkadaşın verdiği linkten videoları görmek istiyorum fakat açılmıyor....bana virüsvirüsvirüs diye bir yazı yazıyor..indiren arkadaşlar varsa linkleri yeniden atıp bana yardımcı olabilirler mi?

sana katılıyorum canım ben de yazları hep kısa etek giyerim ve herkes çok beğenir bacaklarımı ama gel gör ki kışın çizme alacağım zaman çizmenin fermuarı kapanmıyo deli oluyorum o yüzden ben de incelsin istiyorum bacaklarım

off aynen yaa geçen hafta ankamall'de bi çizme denedim fermuarı kapanmadı çocuk onu hallederiz sorun değil dedi ama moralim bozuldu çıktım dışarı

ne kadar mantıklısın

korkutmak gibi olmasın ama alt bacak kalınlığı benim bildiğim genetik...ne kadar zayıflanırsa zayıflansın istenilen kadar incelmiyor :1no2:....

ben on kilo verdim haliyle alt bacağım da inceldi ama dediğin gibi diğer yerlerle kıyaslanınca daha az inceldi asıl üst bacağımdan belli oldu mesela kilo verdiğim

Olsun arkadaşlar üst bacağın incelmesi de bişeydir.Alt kısım çıta gibi olmaz belki ama yine de gözle görülür fark yaratacağına inanıyorum.Bu da bizim gaza gelmemiz için yeter bence

kesinlikle haklısın lafla peynir gemisi yürümüyo bir yerden başlamamız lazım

işte bu laf beni benden aldı zira sürekli bu forumu okuyorum ama harekete geçmiyorum
haftada bir falan yapıyorum ancak pilatesi keşke cecily gibi hayatımın bi parçası haline getirebilsem sporu çünkü ben sporu eziyet gibi görenlerdn değilim kesinlikle çok zevk alıyorum yaparken ama nedense bir türlü düzen tutturamıyorum

bi arkadaşımda sürekli bu sorundan yakınıyodu sonra spora başladı ama daha çok koşu yapıyodu o gerçekten farkedilir bi sıkılık olduğu doğru koşmak faydalıymış gerçekten:)))

Bayramdan önce 3 kilo vermeyi hedefliyorudum ve bu haftayı bolca yürüyüşle geçirmeyi planlamıştım ve yaptımda fakat inanır mısın yürüyüş zaten kalın olan bacakalrımı daha da kalınlaştırdı tempolu bir şekilde yürüdüm hep kilo vermek için fakat bacakalrım acayip kaslandı çok pişman olduüum resmen yürümekten :/
Of nasıl incelik bu bacaklarr..

arkadaşlar bacak incelmez sıkılaşır. öyle duvara falan vurursanız sarkarsınız. düzenli yürüyüş ve egzersizden başka yapacak bişey yok. kremler jeller bahane. bendede basen kalça var ama 2 aydır spor yapıyorum sıkılaştı. zaten sıkılaşınca birazda incelme oluyor kesinlikle yürüyüş egzersiz ve suuuu

canım yürüyüş bacak kalınlaştırmaz; ancak sen yokuş yukarı şekilde yürüdüysen o kalınlaştırmış olabilir; spor salonunda öyle söylemişti hoca..bir de ben o kadar spor yaptım o kadar kısa sürede kalınlaşma olmadı bende hiçbir zaman..büyük ihtimalle yanılıyorsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…