Tamamdır; videoları farklı bir upload sitesine yükledim ve yeni linkleri özel mesaj olarak yolladım.İyi günler...
Tamamdır; videoları farklı bir upload sitesine yükledim ve yeni linkleri özel mesaj olarak yolladım.İyi günler...
ince bacakları napçanz kızlar ööle çırpı gibiii valla bn bacaklarmdan çok memnunun kalın kalın =)) herkesde beğenr minilerimide çıkarmam ayağmdan önmli olan sellt olmasn şükür ki onlarda geçti =)) ama kalın bacak kadını kadın gibi gösterio yanii kadın dediin basenli olurr anacm kalçalı olr =))
plates bantının siparişini verdim :) pazartesiye anca gelir amasabırsızlıkla bekliyorum gelmesini.Ama üzüldüğüm bi nokta oldu.Şimdi önümüz bayram bi hafta kaldı.Bayramda şöle uzun bi çizme alıp giyemeyecem.Halbuki 1 ay önce görseydim bu konuyu şimdi çok güzel uzun ve dar çizmelerim olacaktı
tebrik ederim canım umarım böyle devam edersin.
naçizane fikrim pilatese başlaman yönünde zira kilo vermen devam ettikçe sıkılaştıran bir şey yapmazsan sarkmalar başlayacak sonradan toparlamak kolay değil. pilatesle kol, göğüs, kalça, göbek de toparlanma sağlarsın buda bundan sonra vereceğin 5 kiloyu 10 kilo vermişsin gibi gösterecektir. beslenmeyle kilo verebiliyorken cardiyo ile çok zorlanmaya gerek yok bence ama sen bacak için cardiyo yapacağın için vaktin varsa hergün en az 30dk pilates+30dk cardiyo+10dk tighmaster yap vakit bulamazsan 1 gün pilates+tighmaster 2. gün cardiyo+tighmaster şeklinde dönüşümlü devam et derim ben..
korkutmak gibi olmasın ama alt bacak kalınlığı benim bildiğim genetik...ne kadar zayıflanırsa zayıflansın istenilen kadar incelmiyor :1no2:....
kesinlikle haklısın lafla peynir gemisi yürümüyo bir yerden başlamamız lazım
Bayramdan önce 3 kilo vermeyi hedefliyorudum ve bu haftayı bolca yürüyüşle geçirmeyi planlamıştım ve yaptımda fakat inanır mısın yürüyüş zaten kalın olan bacakalrımı daha da kalınlaştırdı tempolu bir şekilde yürüdüm hep kilo vermek için fakat bacakalrım acayip kaslandı çok pişman olduüum resmen yürümekten :/
Of nasıl incelik bu bacaklarr..