Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kaç saat dolaştım plates bandı bulamadım yaa:KK43:((

yorma kendini güzelim internetten al. hepsiburadadan aldım ben, piyasadan daha ucuzdu 8-9tl bişey fiyatı 1,5 senedir de kullanıyorum. 3 sertlik olduğu gibi birde genişlik ve uzunluğuna da dikkat etmek lazım benimki 120x15cm orta sert bazıları 7cm genişlik tercih ediyor ama ben kullanamadım ayağımdan kayıyordu point flex yaparken yada cecilin çok tavsiye ettiği parmak ucuna takılıp yapılanlarda zor oluyordu sonradan 15 cm olanını aldım 120 cm uzunlukda gayet iyi oluyor.

ince bacakları napçanz kızlar ööle çırpı gibiii valla bn bacaklarmdan çok memnunun kalın kalın =)) herkesde beğenr minilerimide çıkarmam ayağmdan önmli olan sellt olmasn şükür ki onlarda geçti =)) ama kalın bacak kadını kadın gibi gösterio yanii kadın dediin basenli olurr anacm kalçalı olr =))
?
selulıtını nasıl gecırdın canım

nişanlım adidastan bulmuş almış fiyatını bilmiyorum ama tek tek satılmıyor demişler kutuda üç tane fazla uzunluk ve seviyede var. yarın başlıyorum hayırlısıyla...

kızlar merhaba bu formu yeni gördüm benim basen problemim var kalçalarım vücuduma göre büyük ve geniş ebru şallının son dvd sini mi yapsam diyorum ama bu arada 2 ay önce doğum yaptım tabi oda etkili bu konuda deneyimi olanlar varsa yardımcı olur musunuz???????????????????

kızlar merhaba bu formu yeni gördüm benim basen problemim var kalçalarım vücuduma göre büyük ve geniş ebru şallının son dvd sini mi yapsam diyorum ama bu arada 2 ay önce doğum yaptım tabi oda etkili bu konuda deneyimi olanlar varsa yardımcı olur musunuz???????????????????

merhaba canımm hoşgeldin bence vakitn varsa leslie 3 mil ilee başla yanında da callanetics yap pilatesten daha etkili olur

canım birde callanetics türkçe dublaj varmış ama ben indiremiyorum nasıl ve nerden yapıcam bir bilgin var mı?

canım bende var ama buradan dosya paylaşılmıyor. ben geçen sene indirmiştim. google a callanetşcs türkçe dublaj yaz muhakkak linki vardır. ben sende zayıfla diye bir siteden indirmiştim

canım bende var ama buradan dosya paylaşılmıyor. ben geçen sene indirmiştim. google a callanetşcs türkçe dublaj yaz muhakkak linki vardır. ben sende zayıfla diye bir siteden indirmiştim

güzelim bir türlü olmuyor her yerde sorun var sen mailime atabilir misin?

arkadaşlar
velashape ve smootshape dıe cıhazlar var ıkısıde etkılı bölgesel ıncelme konusunda yardımcı olurum her konuda:)

pilates bandıyla hareketlerimi yaptım da geldim ohhh beeee

Oh ne güzel harikasın.... video ilemi yapıyorsun yoksa kendi bildiğin hareketlermi var? ne kadar zamandır yapıyorsun..nasıl bir gelişme yaşadın... paylaşırsan sevinirim... ben de kaın bacak mağduruyum çünkü....

Oh ne güzel harikasın.... video ilemi yapıyorsun yoksa kendi bildiğin hareketlermi var? ne kadar zamandır yapıyorsun..nasıl bir gelişme yaşadın... paylaşırsan sevinirim... ben de kaın bacak mağduruyum çünkü....

canım ben daha bir hafta önce başladım henüz etkisini görmedim ama pskolojik bile etkiliyo insanı aynada bakınca mutlu oluyorum. uzman tv sitesinde bazı hareketler var ve de ebru şallının bir kaç hareketi var onları yapıyorum

X