kaç saat dolaştım plates bandı bulamadım yaa((
?ince bacakları napçanz kızlar ööle çırpı gibiii valla bn bacaklarmdan çok memnunun kalın kalın =)) herkesde beğenr minilerimide çıkarmam ayağmdan önmli olan sellt olmasn şükür ki onlarda geçti =)) ama kalın bacak kadını kadın gibi gösterio yanii kadın dediin basenli olurr anacm kalçalı olr =))
kızlar merhaba bu formu yeni gördüm benim basen problemim var kalçalarım vücuduma göre büyük ve geniş ebru şallının son dvd sini mi yapsam diyorum ama bu arada 2 ay önce doğum yaptım tabi oda etkili bu konuda deneyimi olanlar varsa yardımcı olur musunuz???????????????????
merhaba canımm hoşgeldin bence vakitn varsa leslie 3 mil ilee başla yanında da callanetics yap pilatesten daha etkili olur
merhaba canımm hoşgeldin bence vakitn varsa leslie 3 mil ilee başla yanında da callanetics yap pilatesten daha etkili olur
canım birde callanetics türkçe dublaj varmış ama ben indiremiyorum nasıl ve nerden yapıcam bir bilgin var mı?
canım bende var ama buradan dosya paylaşılmıyor. ben geçen sene indirmiştim. google a callanetşcs türkçe dublaj yaz muhakkak linki vardır. ben sende zayıfla diye bir siteden indirmiştim
güzelim bir türlü olmuyor her yerde sorun var sen mailime atabilir misin?
burdan birkaç arkadaşa göndermyi denemiştim ama olmamıştı canım sen gönder malini özelden deneyelim
arkadaşlar
velashape ve smootshape dıe cıhazlar var ıkısıde etkılı bölgesel ıncelme konusunda yardımcı olurum her konuda:)
pilates bandıyla hareketlerimi yaptım da geldim ohhh beeee
Oh ne güzel harikasın.... video ilemi yapıyorsun yoksa kendi bildiğin hareketlermi var? ne kadar zamandır yapıyorsun..nasıl bir gelişme yaşadın... paylaşırsan sevinirim... ben de kaın bacak mağduruyum çünkü....