Maşallah, tebrik ederim :))))
Ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu?
valla çok güzel vermişsin maaşaalah ben 76 den 58 e inicem diye canım çıkıyo yavaş yavaş gidiyo 62 kiloyum bende az kaldı ama sen süparsin ya
tebrik ederim:)
Tebrik ederim canım.Ama ilk resimde de hoşmuşsun bence.
valla tebrik ederim harika kilo vermişsin ben de 93 le başladım 1 ay oldu 90 ım şimdi. 59 olmak istiyorum ne kadar zamanda verdin bu kiloyu yaklaşık olarak aynı vermemiz gereken kilo da bende bunu merak ettim. sporun ve diyetin yanında başka bitkisel destekler falan da kullandın mı
gerçektende süper olmuşsun.
tebrikler arkadaşım .
cnm benmde hemn hemn bi 15 kilo fazlalm var sna denk geldim ve 5 ay içinde3 vermek istiyorum neler yaptın biraz anlatsan bna da yardım etsen inan çok sevinicem :))
tebrik ederim alkisalkisalkis
topici ilk açtığında da demiştim.tek kelimeyle "inanılmazsın" benim vermem gereken kilodanun neredeyse 3 katnı vermişsin.bu nasıl bir azimdir bu nası biişidir ya.ALLAH bana da nasip etsin inş.burdan bizle paylaşmadığın ne varsa paylaş lütfen.her anını o verdiğin kiloların yani.moralini canının bişi yemek isteyipte yemediğin zamanları felan işte:)
bu görünüme inanamıyorum yaaa resmen 10 yaş gençleşmişsin canım yaaa ayyy sabırsızlanıyorum biz bu kilolarla doğmadık üzerimize yapışmadı ya bu kilolar :1no2:
canım lütfen biraz daha tiyo ver sanırım herkesin buna ihtiyacı var özelliklede benim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?