cok güzel yani yürüyor hayatım buda senin icin bol bol hareket demek canım o zaman evde spor yapma imkanın varsa netten cd indir ve cardıo yap haftanın 3-4 günü yapsan yeter canım
canim sen bu sekilde spor yaparsam nasil beslenmemi önerirsin neler yemeliyim ?canim aksam yemeginden önce spor yapiyorum nasil yapayim bilemedim yemekten öncemi yoksa sonrami spora baslayayim?
bu sorunu ben yanıtlayayım canım spordan sonra yenen yemek direk şap diye yağ olarak yapışıyor yemekten 30 dk ya da 1 saat sonra yapmak lazım sporu. kaydirigubbakcemile2
tesekkür ederim canima.s. ama ben konu sahibinden de cevap bekliyorum
çok fazla başını şişiriyorum kusura bakma canım ama evde tek başına hareket yapmak benim kas yoğunluğumu artırır mı? benim 3 kilo yağ ve 7 kilo kas yakmam lazım ama nasıl olacak ki ? mafoldumben
tesekkür ederim canima.s. ama ben konu sahibinden de cevap bekliyorum
benim cevabımı yeterli bulmadın o zaman fisfisfis
bunu bana diyetisyenim söylemişti.
sporda tüm glikoz hücrelerindeki şeker boşalıyormuş ve sonrasında yemek yemek büyük hataymış. fazlasıyla doluyormuş depolar
herkes yemekten sonra hadi bi kordon boyu yürüyüş yapalım demez mi :sm_confused:
canım eger öncesinde hafif seyler yedigysen mesela meyve yogurt vs gibi o zaman yarım saat 45 dakika sonra yapabilirsin ama ögünü tam yediysen 2 saatten önce yapma bu seni rahatsız eder
sagol canim peki nasil beslenmemi önerirsin ? neler yemeliyim ? neleri yememeliyim ?
vallahi tebrikler
cok tesekkür ederim canım haftasonu haric diger günler dikkat ediyorum hayatım sadece pazarları kacamak yapıyorum o da tabii ki tatlı:)
pazar günü dışarıya çıkıldıgından bende ne zaman rejime baslasam pazar gunu son buluyorbirde sevgili ile olunca o bişeyler yemek istiyor sen yemeyince komik oluyor boyle arada bir durum oluyor. benimkinin de iştahi cok acık malesef kendi yiyor bana da yediriyor son yılda super olan 51 kilomdan onunda katkıları ve kendimde hiiiç dikkat etmeyerek 57'ye cıktım şimdi de veremiyorum
haftada bir gun kacamak yaparak bu derecede kilo verebilmen mukemmel.ama sporun etkisi cok fazla kesinlikle sporsuz zayıflanmıyor zayıflansa da vucut sıkılasmısoyr vesaire vesaire .şu an calısma ve yogun hayat tempomdan yapamıorum eskisi gibi spor ama bir şekilde artık son yılda aldıgım kilolardan kurtulmak için baslamam gerek...
seni tekrardan tebrik ediyorum canım...hepimize cok iyi bir ornek oldun hem abuk subuk diyelterden kacınarak saglıklı beslenme programın hem de spordan faydalanmanla...
babys07 tesekkür ederim cok mersi
cok tesekkür ederim hayatım cok zor oldu ama kurtuldum artık:) saglıklı beslenmyei ögrenince hersey düzene oturuyor
Merhaba babys,öncelikle tebrik ederim,umarım bi daha hiç yaşamassın bu sorunu ve darısı bizim başımıza :)) öğrenmek istediğim kilo verdiğinde alt bacak üst bacak ve basenlerde incelme oldumu? çünkü benim sorunum aldığım bütün kiloların alt ve üst bacakda ve popo ve basende toplanması mide göbek gibi sorunum hiç yok.Bu konuda yardımcı olursan çok sevinicem.Sağlıkla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?