Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
supersın arkadasım kendınle ne kadar gurur duysan azdır sısmankende cok guzelmıssın ama zayıflayınca harıka afet olmussun 58 kılo cok ıyı bır kılo zayıf denılır
kilo vermen durduğun zamanlar neşer yaptın hayatım?
ben de önceden 90 dım ve kilo verince büyük olan göğüslerimde biraz sarkma oldu bu beni çok üzdü
tebrik ederim... :))
çok güzel yaa tebrik ediyorumm
darısı başıma diyemiycem ben zaten fitimm zemuszemus
Zararın neresinden döndüysen senin karın olmuş.Bravo tebrik ediyorum.Şeniz
öncelikle tbr ederim,ben hayati boyunca hic spor yapmamis ve sigara icen biri olarak su cardio olayini denedim 3 dakika dayanamadim ne yapicaz bilmiyorum:)
saol canım bende sigara kullanıyorum baslarda benim icinde cok zor oldu 10 dakıka yapıp bıraktıgım oldu cünkü spora 3 yıl ara vermistim ama zamanla kondüsyonun artıyor hayatım simdiyse yogun interval cardio yapıyorum diger cardio lar cok hafif geliyor biraz sabırla bunu da asarsın:)
merhaba canim öncelikle seni tebrik ederim...bir sorum olucakti sana cevaplayabilirsen sevinirim,INTERVAL CARDIO nedir? bende spor yapiyorumda o maksatla sormustum cevabin icin simdiden tskler,,,ha birde senin spor konusunda bilgin baya genis anladigim kadariyla en cok kilo verdiren ve kas yaptiran spor hangisidir ? ben haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum 40 dk tempolu yürüyüs bandinda yürüyorum ve 25 dk. falan agirlik egzersizleri yapiyorum sence nasil iyimidir yada azmidir haftada 3 gün falan? Canim cok soru sordum sanirim ama cevap verebilirsen cok sevinirim simdiden tskler.....a.s.
INTERVAL CARDIO youtoube de baktimda cok agir geldi bana ama sanirim terletebilen bir sporuda yapmak yeterli
dance cd leri cok var ama yag yakımına cok etkili degil canımkızlar ben araştırırken tracy anderson-dance cardio cd'sini buldum. ben herşeyden çok çabuk sıkılan bi tip olduğum için dansederek cardio yaparsam eğlenceli olacağını düşündüm. siz de bi gözatın derimm yerimseniben
dance cd leri cok var ama yag yakımına cok etkili degil canım
selam arkadaslar cocuklugumdan beri hep bir sisko oldum zayfılık nedir neler hissedilir hic bilmedim aslında kücüklügümden beri hep sporun icindeydim ama sporu hic zayıflamak icin yapmadım 5 yasında yüzmeye ve atletizme basladım 6 yıl devam etti bu sonrasında da hep sporun icinde oldum yasıtlarım inceceikken ben hep sismandın hicte zayıflamayı düsünmedim ailem arkadaslarım cok derlerdi az ye zayıfla diye ama alınmazdım bile hatta o kadarki kendi kendimle dalga gecerdim birde :) birden zayıflamak istedigimi anladım en büyük sebepse vücudumu merak etmek oldu acaba zayıf olsam nasıl bir fizigim olurdu diye bu sekilde karar verdim ve basladım cok kötü bir yeme düzenim vardı günde 10-15 lt cola icerdim tabii yanında yedigim cikolataların pastaların haddi hesabı yoktu yemek layım hic olmadı sadece kahvaltı yapardım sonrasında da fast food ve abur cuburlar internette arastırma yapa yapa kendime saglıklı beslenme seklini oturttum ayda 4-5 kilo vermeliydim fazlası degil 6-7 ögün yaptım sebze meyve süt ürünleri hepsini koydum beslenmeme günde 3-3.5 lt su icmeye basladım colayı bıraktıktan sonra ve bu sefer sporu saglık icin yapmaya basladım sonunda istedigime kavustum
kızlar yeterki isteyin mutlaka basarırsınız üstelik birde troit hastası cıktım yine de yılmadan devam ediyorum ben basardıysam herkez basarır evet gercekten cok zor kilo verme ama verdikce öyle bir güven geliyorki anlatamam bunu 38 beden giyiyorum artık kıyafet alırken bu olurmu demiyorum artık giyemedigim ne varsa giyiyorum lütfen azimli olun ve basarın
önceki ve sonraki halimin resminide koymak istiyorum öyle bir degisim yasadımki mutlaka paylasmak istiyorum sizinle ama nasıl koyulur bilmiyorum
http://img211.imageshack.us/i/rbyunmop.jpg/
ilk resimde 85-80 civarıyım daha kilolu halim var ama resimler cd de ve dwd writerim bozuldugu icin pc ye aktaramıyorum son resimde 58 kiloyum