- 29 Mayıs 2007
- 309
- 0
kendinle gurur duymalısın.bomba gibi olmuşsun tebrikleralkisalkisalkis
tesekkür ederim canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendinle gurur duymalısın.bomba gibi olmuşsun tebrikleralkisalkisalkis
hayatım bu insanın metobolizmasına göre degisir bu yüzden kesin bisi demek yanlıs olur mesela ben 63 kiloyken tam 3 ay gr bile veremedim ama bir baskasında bu ayda veya 2 ayda olabilir canım bunu ancak yasayarak görebilirsin
tebrik ederim. yeni halin çok güzel olmuş. afet olmuşsun:)
dilerim herkes senin gibi irade sahibi olur ve senin gibi kilolarından kurtulabilir. başta kızkardeşim:)))
peki nasıl verdiniz?
tebrik ederim canım ya ayrıca güzelliğinede hayran kaldım ya maşallah sana
Anladim=) TEşekkür ederim cevabın içinnnn=)
ya ilk resimdede 85 durmuyorsun ki, ben 85 olsam bir fil gibi kadraja sığmazdım heralde
58lik halini çok net inceleyemesemde tebrik ederimmm
canım bence kilo vermeden öncede çok güzelmiştin kilo verince muhteşem olmuşsun.bende 6 ayda 68den 51e düşmüştüm gerçekten büyük azim gerektiriyor bide insanın psikolojisi müthiş değişiyor
tesekkür ederim hayatım:) evet canım spor hala yapıyorum hicte bırakmicam sporsuz gercekten olmuyor insanın fizigi bile degisiyor bir dahada almamak umuduyla:)Tebrik ederim canımkaydirigubbakcemile5
Müthiş bir azim. Gerçi ilk resim de güzel. Spor yaptığın belli. Kilolar eşit dağılmış onun için. Ama sağlık için en iyisi fazla kilolardan kurtulmak.
babys TEBRIKLER canim ya seni bi tiroit hastasi olarak tebrik ediyorum canim bu hastalik benim yedi yildir hayatimi maffetti su an benim bunun yüzünden 30 kilo fazlam var nasi yapabildin bu hastalik insana verdirmiyoki kilolari (tabi benim tiroitim hic calismiyo),seninki hangisi bilmiyorum ama ne olur yardim edin kizlar kafayi yedim inannin......
bende senin ilk resmindeki gibi daginik kilolarim kimse kilomu tahmin edemiyo Allah tan,cunku bende spor yapiyorum ama kaslandikca agirlasiyorum vücudum resmen sis su topluyo bu lanet guatir yüzünden hayatim herseyim degisti alt üst oldum bi kilo bi insani bu kadar maffediyomus inannin ben dogum kilolarimi bile zorlanmadan vermistim ama simdi cikmaz bi karanlik sokakta yanliz gibiyim ne yapmaliyim babys beni sen yönlendir bu konuda ne olur canim diger arkadaslarimdanda yardim istiyorum tabiyki önce kafami düzeltmeliyim o sorunum,ben az yiyorum o yüzden metobolizmam yavaslamis ara ögünle düzenli yesem yapamiyorum agzima bisey alinca hemen yag oluyomus gibi geliyo anliycaniz sinir hastasi olup ciktim tek umudum burasi su an.............