- 22 Şubat 2023
- 76
- 46
-
- Konu Sahibi kalmayanhevesler
Çünkü durumu kabullenmiştim. Annemi dönüp aradığımda “seni aldatmıyor. dövmüyor sövmüyor kafelerde gezmiyor evde oturmuş gözünün önünde oyun oynuyor boşver kızım bunun için boşanılmaz” dedi. Arkadaşlarıma konuyu açtığımdada çoğu bu boşanma sebebi değil dedi. Kayınvalidemlere söyledim. Bundan sonra boşanıp annenin evinde yaşayamazsın kocan kötü biri değil. Kızım olsaydı bana “anne kocam oyun oynuyor ben boşanıcam deseydi kabul etmezdim” dedi. Kocamla konuştuğumda “seni seviyorum sana asığım ama bilgisayar bağımlısıyım” dedi ve zamanla artık bu benim normal hayatıma döndü. Aaa demek ki ben şımarığım en iyisi oturayım evimde dedim..Şimdide babasız büyütüyorsun zaten. Adamda babalık vasfı varmı baba olduğunun farkındamı. Çocuğun baba diye birinin varlığından haberi varmı.
6 yıllık evliliğinde 1 yıl öncesine kadar çocuk yokmuş ama bu adam hep aynıymış. Ödül olsun diye babamı yaptın. Şimdi çocuğu bahane ediyorsun. Neden çekip gitmedin
6 yıllık evliyim bir yaşında bebeğim vardan sonrasını okumadım. Beş senede bosanmayıp üzerine çocuk yaptıysanız bir zahmet evli kalınÖnce sıkıntımı sonrada maddi durumumu anlatayım. 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var. Evliliğimin başından beri eşim bilgisayar oyunları bağımlısıydı. Ne kadar güzel sözlerle konuşsamda ağlasamda tripte atsam vazgeçiremedim. Ailem ve çevrem bu durum için ne güzel işte dışarıda geziceğine evde oturuyor dedi bende zamanla bu duruma alışıp böyle kabul ettim. Eşim normalde babasının yanında çalısıyordu o zaman maddi durumumuz iyiydi sonrasında ayrılıp kendine internet kafe açtı ve gündüzleri eleman bakıyorken geceleri eşim çalışmaya başladı. Para kazanıp cok çalışmam lazım dedi. Hamileyken geceleri eve gelsin sohbet edelim diye bekledim. Bebeğimiz oldu gececi eleman bulamıyorum dedi tamam dedim. Daha sonra yaşadığımız şehirde üst üste 4-5 şiddetinde deprem yaşandı ve ben depremden çok korkuyorum evde rahat değilim dedi ve geceden sabaha kadar full çalısıp eve sabah gelip uyumaya başladı. Çocuk 13 aylık oldu yeter artık bari haftada bir gece eve gel diyorum gelemem korkuyorum diyor. Sevgisizlik, ilgisizlikten napıcağımı şaşırdım. Bir gününü bile bana ayırmıyor. İstersen ayrılalım artık beni sevmiyorsan bitirelim diyorum. Seni cok seviyorum saçmalama diyor. Evlendiğimden beri kendi memlektimde yaşamıyorum. Annem sağ 69 yaşında. 1 evimiz var annem tek yaşıyor. Hem kendi babasından hem benim babamdan emekli maaşı alıyor. Üniversiteden mezun olduktan kısa bir süre sonra evlendik ve eşim ile ailesi başında benimle konuştular. Biz muhafazakarız çalışmanı istemiyoruz erkeklerle içli dışlı olamazsın diye bende o yaşımda ki aklımla ve eşimi çok sevdiğim için kabul ettim. Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı zor?..
Eşiniz resmen bebek sorumluluğundan kaçıyor, ikinizden de kaçıyor.Deprem.olacaksa yanlarında olayım demeyip evden kaçması bencillik zaten,hem sanki deprem cafeyi vurmayacak.İnsan bunu söylemeye utanir.Önce sıkıntımı sonrada maddi durumumu anlatayım. 28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 yaşında bebeğim var. Evliliğimin başından beri eşim bilgisayar oyunları bağımlısıydı. Ne kadar güzel sözlerle konuşsamda ağlasamda tripte atsam vazgeçiremedim. Ailem ve çevrem bu durum için ne güzel işte dışarıda geziceğine evde oturuyor dedi bende zamanla bu duruma alışıp böyle kabul ettim. Eşim normalde babasının yanında çalısıyordu o zaman maddi durumumuz iyiydi sonrasında ayrılıp kendine internet kafe açtı ve gündüzleri eleman bakıyorken geceleri eşim çalışmaya başladı. Para kazanıp cok çalışmam lazım dedi. Hamileyken geceleri eve gelsin sohbet edelim diye bekledim. Bebeğimiz oldu gececi eleman bulamıyorum dedi tamam dedim. Daha sonra yaşadığımız şehirde üst üste 4-5 şiddetinde deprem yaşandı ve ben depremden çok korkuyorum evde rahat değilim dedi ve geceden sabaha kadar full çalısıp eve sabah gelip uyumaya başladı. Çocuk 13 aylık oldu yeter artık bari haftada bir gece eve gel diyorum gelemem korkuyorum diyor. Sevgisizlik, ilgisizlikten napıcağımı şaşırdım. Bir gününü bile bana ayırmıyor. İstersen ayrılalım artık beni sevmiyorsan bitirelim diyorum. Seni cok seviyorum saçmalama diyor. Evlendiğimden beri kendi memlektimde yaşamıyorum. Annem sağ 69 yaşında. 1 evimiz var annem tek yaşıyor. Hem kendi babasından hem benim babamdan emekli maaşı alıyor. Üniversiteden mezun olduktan kısa bir süre sonra evlendik ve eşim ile ailesi başında benimle konuştular. Biz muhafazakarız çalışmanı istemiyoruz erkeklerle içli dışlı olamazsın diye bende o yaşımda ki aklımla ve eşimi çok sevdiğim için kabul ettim. Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı zor?..
Çevrenizde hiç sizin hissettiklerinizi anlayıp empati yapacak biri olmamış kiÇünkü durumu kabullenmiştim. Annemi dönüp aradığımda “seni aldatmıyor. dövmüyor sövmüyor kafelerde gezmiyor evde oturmuş gözünün önünde oyun oynuyor boşver kızım bunun için boşanılmaz” dedi. Arkadaşlarıma konuyu açtığımdada çoğu bu boşanma sebebi değil dedi. Kayınvalidemlere söyledim. Bundan sonra boşanıp annenin evinde yaşayamazsın kocan kötü biri değil. Kızım olsaydı bana “anne kocam oyun oynuyor ben boşanıcam deseydi kabul etmezdim” dedi. Kocamla konuştuğumda “seni seviyorum sana asığım ama bilgisayar bağımlısıyım” dedi ve zamanla artık bu benim normal hayatıma döndü. Aaa demek ki ben şımarığım en iyisi oturayım evimde dedim..
Yalnız bu gülünecek mevzu değil,hayata böyle bakıyorsanız diyecek lafım yok......Tabiki var ama biz o çiftlerden değiliz, olamayızda. Ben hamile kalmadan önce eşime internet kafede yanında çalışayım mutfakla ilgilenirim, banada meşgale olur tost falan yaparım dedim diye aile içi kaos çıktı mutfağa duvar ve kapı ördürdü beni cafeye gelenler görmesinler diye.
Bu tarz kadınlar böyle oluyor. Bosanmıyorlar ama bunun muhabbetini seviyorlar.Yalnız bu gülünecek mevzu değil,hayata böyle bakıyorsanız diyecek lafım yok......
Söz konusu koca da eve gelmiyormuş zaten. O da dışarıdaki herhangi bir adam gibi.Ay bu nasıl tavsiyedışarıdaki erkeklerde çok iyi değil ne demek ya boşansa erkeksiz yaşayamayacak mı kadın. Bi dalı tutmadan diğerini bırakmayacak tipler zaten boşanmasın otursun evinde
Kusura bakma ama çevrende tek akıllı insan yok.Çünkü durumu kabullenmiştim. Annemi dönüp aradığımda “seni aldatmıyor. dövmüyor sövmüyor kafelerde gezmiyor evde oturmuş gözünün önünde oyun oynuyor boşver kızım bunun için boşanılmaz” dedi. Arkadaşlarıma konuyu açtığımdada çoğu bu boşanma sebebi değil dedi. Kayınvalidemlere söyledim. Bundan sonra boşanıp annenin evinde yaşayamazsın kocan kötü biri değil. Kızım olsaydı bana “anne kocam oyun oynuyor ben boşanıcam deseydi kabul etmezdim” dedi. Kocamla konuştuğumda “seni seviyorum sana asığım ama bilgisayar bağımlısıyım” dedi ve zamanla artık bu benim normal hayatıma döndü. Aaa demek ki ben şımarığım en iyisi oturayım evimde dedim..
Eşiniz ne kadar bencil, ne kadar sevgisiz biri.Daha sonra yaşadığımız şehirde üst üste 4-5 şiddetinde deprem yaşandı ve ben depremden çok korkuyorum evde rahat değilim dedi ve geceden sabaha kadar full çalısıp eve sabah gelip uyumaya başladı. Çocuk 13 aylık oldu yeter artık bari haftada bir gece eve gel diyorum gelemem korkuyorum diyor.
Bu evliliğe katlanmak daha zor, boşanmak için illa şiddet, aldatma, kumar vb olmak zorunda değil, sevgisizlik ilgilsizlik, bencillik de boşanma nedeni olabiliyor pekala.Babasız çocuk büyütmek mi yoksa bu evliliğe katlanmak mı zor?..
Siz ne biçim hayatlar yaşamayı kabul ediyosunuz böyle yaTabiki var ama biz o çiftlerden değiliz, olamayızda. Ben hamile kalmadan önce eşime internet kafede yanında çalışayım mutfakla ilgilenirim, banada meşgale olur tost falan yaparım dedim diye aile içi kaos çıktı mutfağa duvar ve kapı ördürdü beni cafeye gelenler görmesinler diye.
Konuyu okuduğumdan beri aklımda tek soru: Bu adam gerçekten kafede mi sabahlıyor?Geceleri sabaha kadar calissa da ,o kadar da kazanmiyor demek ki
Oyun bagimliligi varmis. Internet cafelerde kimse ders yapmiyor artik herkesin elinde internet var, sadece genc erkekler oyun oynamaya geliyorlar, kendisi de oyun bagimlisiymis, tam disine gore is bulmus. Bu cafelerde geceleri trafik nasil oluyor, kapatip gitse para kaybeder mi bilmedigim icin yorum yapamiyorum.Konuyu okuduğumdan beri aklımda tek soru: Bu adam gerçekten kafede mi sabahlıyor?