Babama karşı vicdan azabı

Artık enişteye tek olumsuz lafında karşında beni bulursun film,ona göre

Damat var daamat var
Evlat var evlaat var işte

Evladım yok, belki evladım olsa evlat be hıcbıseye benzemez derdım ilk olarak ama simdi anne baba diyorum.
Anne baba hıcbıseye benzemez ve yerleri kesinlikle dolmaz.
Allah basımızdan eksik etmesin, 36 yasındayım annem hasta oldugumda gelip atesimi ölçer ıyı oldugumu gormeden evıme yollamaz kocaman kadın oldu baksın basının caresıne demez. Konu sahıbının anne babası da evını kapatıp gelmis. O adam hıc bısey yapmamayı bırak koca gun yatsa bıle oyle eve gonderılmez ya.
Senın Esını cok takdir ettim..
Anne babamız bıze baktı, allah elden ayaktan dusurmesın kimseyi ama olursa biz de onlara bakacağız. Evlat olmanın ne anlamı kalır ki ozaman?

Arkadaşlar ben bu doğum yaptım annem geldi kv geldi olaylarını hiç anlayamıyorum. Bu çocuğa hamile kalırken bunun bir bakımı vs olduğu bilinmiyor mu? Bakamıyor mu bir erkek ve kadın kendi yavrusuna. Uykusuzluksa uykusuzluk bunlar göze alınmamış mıdır? Anne uyurken anneanne memeyi açıp çocuğun ağzına mı tutuyor valla bilmediğim için soruyorum. Ha ev mi temizlenecek yemek mi yapılacak e baba var o ne yapıyor mesela? İşe gider akşam gelir bi süpürge vileda bir çorba nedir yani? Yani ben annelerin asker edilmesine de karşıyım çağırıp sonra mırın kırın edilmesine de. Konu sahibi kusura bakma mıy mıy mıy yok bakmaya geldi deyip te sonra ay babam battı kardeşim bunalttı çok ayıp etmişsiniz o insanlar da sizin için kalkıp gelmişler. Kendi odalarında evlerinde ayaklarını uzatmayı bilirlerdi. Biraz nankörlük olmuş sorry...

Ama babanız da ne yapabilir ki başka? Dışarı çıkamaz bu ortamda. Yani çagirmayacaktınız o zaman ya da artık anneniz de onlarla geri dönsün evine.

Babam evinde kalabilir evde kendi işini yapabilir. Gelsin bende iş yapsın demiyorum
Bı zahmet kendi yaptığınız kendi çocuğunuzada her şeye yeten kocanızla bakın annenizide yollayın. Huzur bulurlar belki Sizde koca insanlar bir bebeğe kendiniz bakabilir işlerinizi kendiniz yapabilirsiniz. Ama bakamıyorsunuz onlar sizin çocuğunuza bakma gibi bi mecburiyetleri yok

bela mi abi bu forumdaki yeni dogum yapan kadinlar ya asiri kuruluyorum ben buna ne bu simdi
Hakikaten ya. Sürekli lohusa psikolojisi adı altında türlü çeşitli bencillik, kırıcılık ve bazen de terbiyesizlik yapılıyor. Buna lohusa psikolojisi deniyor.

Lohusa görmesem inanırım. Benim gördüğüm lohusalar daha çok ağlıyor. Öteye beriye çemkiren lohusa görmedim.

Konu sahibi sana gelince, çok ayıp ver yanlış yapmışsın. Bence gidip özür dile sarıl öp. Gönderme babanı.

Hata yaptığın için vicdan yapmışsın işte. Daha neyi savunuyorsun
Yaptığın doğru ve isabetli olsa vicdanın rahat olurdu ve gelip konu açmazdın.

Ve lütfen unutmayın; size yardim etmek için evinize gelen insanlar ,sizin yüzünüzden düzenlerini bozmus oluyorlar. Haliyle hiçbir şekilde kalplerini kırmaya hakkımız yok. O konuda azami dikkatetmemiz gerekiyor.

Sen babani anneni sarıl öp. Özür dile. Kalmaları için israr et.

Baban zaten durmaz artık. Kalkar gider. Eşinin de keyfi gelir.

Bu işin sonunda keyfi kacan tek kişi sen oldun ve sen olacaksın.

Ya ne diyelim ?
2 hafta önce doğurmuş
Ve hüngür hüngür ağladım diyor
Sağlıklı düşünemiyor işte
Bencillik olabilir misal.
Her sinirden aglayan yeni doğurana sendrom denmez ki.
Nasil bir sendrom olabilir ki baba insana fazlalik gozukur. Anne fazlalik gelmiyor ama is yapıyor çünkü

Artık enişteye tek olumsuz lafında karşında beni bulursun film,ona göre
Allah gecinden versin herkesi ailesine bağışlasın da ciddiyim, babam sebepli herifi çekmeye karar verdim
Kendi karısının kızının düşünmediği, bir başına ‘aman nolursa olsun bir kendimizi kurtaralım’ zihniyetiyle bıraktıkları bir adamı sahiplendi herifcik.

Gözümde bir Kıvanç oldu o an

Babam evinde kalabilir evde kendi işini yapabilir. Gelsin bende iş yapsın demiyorum
Bunu az önce yazmadınız mı?

Allah senin gibi bir evladı sana da nasip etsin inşallah. Keşke keşke böyle kadınlar ana olsa keşke böyle evlatlar her ana babaya denk gelse.

Anneme söyledim eve mi gitse Babam Bi süre dedim
Bence hoş olmamış. Neticede epey zaman geçmiş. E onların da bir düzeni var. Babanızın kendi işini yapmıyor oluşu annenizle onun arasında bir durum. Kızım bana böyle gelseydi kırılirdım sanırım. Hayır eşiniz neye içten içe tepki gösteriyor onu da anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…