- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.466
- 548
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Artık enişteye tek olumsuz lafında karşında beni bulursun film,ona göreKocamla olan sıkıntılarımı ve nefretimi çoğu bana denk gelen üyeler bilir.
Pandemi ortaları gözümde bin kat değerlendi adam.
Sebebi ise babam burada bir başına kalıyordu ve korona korkusu sebepli ne annem ne ablam dönmedi eve, şehir dışında ablamın evindelerdi.
Yaşlı, bir sürü hastalığı olan babam, laf dinlemeyip sokağa çıkıyordu.
Her gün korkuyla arıyordum ya açmazsa telefonu diye, o adam yalnız kalamayacak bir adam.
Yalvardık bize gelmedi, evlerimiz çok yakın.
2 ay bir başına kaldı elbet ilgilendik ve annemleri arayıp ‘ya bu eve dönersiniz ya da her şeyi bitiririm, siz orada ayrı aile olursunuz, adım attırmam buraya babama da bir şey olursa sorumlu tutarım mezarına gelmeyin’ dedim ve ağladım.
O an kocam olacak şahıs ‘sen niye üzülüyorsun, biz Allah ömür verdikçe babana bakarız, odamız var taşırız buraya mis gibi yaşarız, sıkma kendini bırak dönmesinler bir baban var başımızın tacı’ dedi.
Adam gözümde var ya kraldan çok daha değerlendi.
Boşanma kararım rafa kalktı bu olaydan sonra.
Baba çok hassas bir durum ya..
Bide empati kurabilen insan...O sozu bakis acisi genis, bencil olmayan, insalara ve dusuncelrine saygili, düşünüp konusup fikir edinebilen insan yazar.
Damat var daamat varKocamla olan sıkıntılarımı ve nefretimi çoğu bana denk gelen üyeler bilir.
Sebebi ise babam burada bir başına kalıyordu ve korona korkusu sebepli ne annem ne ablam dönmedi eve, şehir dışında ablamın evindelerdi.
Her gün korkuyla arıyordum ya açmazsa telefonu diye, o adam yalnız kalamayacak bir adam.
2 ay bir başına kaldı elbet ilgilendik ve annemleri arayıp ‘ya bu eve dönersiniz ya da her şeyi bitiririm, siz orada ayrı aile olursunuz, adım attırmam buraya babama da bir şey olursa sorumlu tutarım mezarına gelmeyin’ dedim ve ağladım.
O an kocam olacak şahıs ‘sen niye üzülüyorsun, biz Allah ömür verdikçe babana bakarız, odamız var taşırız buraya mis gibi yaşarız, sıkma kendini bırak dönmesinler bir baban var başımızın tacı’ dedi.
Evladım yok, belki evladım olsa evlat be hıcbıseye benzemez derdım ilk olarak ama simdi anne baba diyorum.Kocamla olan sıkıntılarımı ve nefretimi çoğu bana denk gelen üyeler bilir.
Ya ne diyelim ?Buna da lohusa donemi demeyin rica edecegim.
öğrenci çocuğa üzüldüm ben en çok onun dersleri psikolojisi önemli değil tabii en önemli konu babanızın size hizmet etmesiiEvet işte çocuk değil evde kendi işini yapsa anlamında yapabilir dedim
Ama babanız da ne yapabilir ki başka? Dışarı çıkamaz bu ortamda. Yani çagirmayacaktınız o zaman ya da artık anneniz de onlarla geri dönsün evine.Merhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.
2 aydır aynı evdeler. Şimdi mi batmış gözüneYa ne diyelim ?
2 hafta önce doğurmuş
Ve hüngür hüngür ağladım diyor
Sağlıklı düşünemiyor işte
Bı zahmet kendi yaptığınız kendi çocuğunuzada her şeye yeten kocanızla bakın annenizide yollayın. Huzur bulurlar belkiBabam evinde kalabilir evde kendi işini yapabilir. Gelsin bende iş yapsın demiyorum
Hakikaten ya. Sürekli lohusa psikolojisi adı altında türlü çeşitli bencillik, kırıcılık ve bazen de terbiyesizlik yapılıyor. Buna lohusa psikolojisi deniyor.bela mi abi bu forumdaki yeni dogum yapan kadinlar ya asiri kuruluyorum ben buna ne bu simdi
Bencillik olabilir misal.Ya ne diyelim ?
2 hafta önce doğurmuş
Ve hüngür hüngür ağladım diyor
Sağlıklı düşünemiyor işte
Yapamıyor dediniz konuyu açtığınız mesajda, ya dediğinizi unutuyorsunuz yada olayı nasıl çevireceğinizi şaşırdınızEvet işte çocuk değil evde kendi işini yapsa anlamında yapabilir dedim
Allah gecinden versin herkesi ailesine bağışlasın da ciddiyim, babam sebepli herifi çekmeye karar verdimArtık enişteye tek olumsuz lafında karşında beni bulursun film,ona göre
Bunu az önce yazmadınız mı?Babam evinde kalabilir evde kendi işini yapabilir. Gelsin bende iş yapsın demiyorum
Babam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
Aslında sadece insan var, bir de insan gibi var.Damat var daamat var
Evlat var evlaat var işte
Allah senin gibi bir evladı sana da nasip etsin inşallah. Keşke keşke böyle kadınlar ana olsa keşke böyle evlatlar her ana babaya denk gelse.Evladım yok, belki evladım olsa evlat be hıcbıseye benzemez derdım ilk olarak ama simdi anne baba diyorum.
Anne baba hıcbıseye benzemez ve yerleri kesinlikle dolmaz.
Allah basımızdan eksik etmesin, 36 yasındayım annem hasta oldugumda gelip atesimi ölçer ıyı oldugumu gormeden evıme yollamaz kocaman kadın oldu baksın basının caresıne demez. Konu sahıbının anne babası da evını kapatıp gelmis. O adam hıc bısey yapmamayı bırak koca gun yatsa bıle oyle eve gonderılmez ya.
Senın Esını cok takdir ettim..
Anne babamız bıze baktı, allah elden ayaktan dusurmesın kimseyi ama olursa biz de onlara bakacağız. Evlat olmanın ne anlamı kalır ki ozaman?
Ilkini yazsa da fark etmez ki.Bunu az önce yazmadınız mı?
Bence hoş olmamış. Neticede epey zaman geçmiş. E onların da bir düzeni var. Babanızın kendi işini yapmıyor oluşu annenizle onun arasında bir durum. Kızım bana böyle gelseydi kırılirdım sanırım. Hayır eşiniz neye içten içe tepki gösteriyor onu da anlamadım.Anneme söyledim eve mi gitse Babam Bi süre dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?