- 26 Eylül 2010
- 17.480
- 32.651
- 798
- Konu Sahibi Sweetlover
Allahım şu an götümden ter aka aka büyütmeye çabaladığım çocuk ileride "sadece oturuyor" diye bizi istemezse, ben bunun için mi her şeyimi feda ettim diye kahrımdan ölürüm herhalde :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz konuştukça batiyorsusunuz haklı çıkmaya calisiyirsunuzda bir evladın anne yada babadan rahatsız olmasının hiç bir haklı yani yoktur.Damada çay yapmak mı. Arkadaşlar evde 5 kişiyiz. Kimseye yapmıyorsa karısı için yapsın
Babaniz ne yapacak ki baska.Ha kalabalik rahatsiz ediyor derseniz tamam ama adam ne yapsin ki mecbur oturacak yatacak kalkacak.Gezip dolasamaz da karantina zamani.Belki sizi rahatsiz etmemek icin heo oturma odasinda takılıyordur bu acidan dusundunuz muMerhaba. Yeni doğum yaptım annem geldi yardıma ama şöyle bir durum var. Çay suyu bile koyamayan bir babam oldugu için mecbur onunla geldi. Kardeşim de geldi. Liseye gidiyor gün içinde online dersleri var. Hamileliğim riskli oldugu için doğum sonrasıyla beraber toplamda 2 aydır birlikte kalıyoruz ama babam artık bana batmaya başladı. Oturma odasından çıkmıyor. Kardeşim de derste o da diğer odada. Evimde bana eşime anneme yatak odam ve salon kaldı. Annem gerçi hep salonda malum. Ona da çok üzülüyorum kendime ve eşime de. Çünkü hem sabaha kadar bebek bakıyoruz hem de kahvaltı hazırla topla sonra öğle yemeği sonra akşam. 5 kişi haliyle zor oluyor yemek faslı bulaşık faslı. Eşim şimdilik ses çıkarmıyor ama babamın vurdumduymazlıgı onu da rahatsız ediyor. Akşama kadar TV. Yemek için mutfaga geliyor. Arada bebegi seviyor. Gerçekten çok seviyor çocugu. Babamın gitmesini istiyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum. Artık bu sabah hüngür hüngür agladım. Dedim anneme ben evimin eski düzenini unuttum. Bu kalabalık beni boğuyor. Hem emzirdim hem agladım. Çünkü babam gerçekten bebek gibi. Banyoya girerken çamaşırlarını annem hazırlıyor. Annem de arada kalıyor. Babam onsuz yapamaz diye. Kardeşimle yarın eve gideceklermiş. Ama Bi yanım gerçekten çok üzüldü. Kayınvaliden gelse derseniz eger çalışıyor ve virüsten dolayı eşim istemedi ayrıca aram onunla iyi değil. Boşuna vicdanazabı mı çekiyorum kızlar. Siz olsanız ne düşünürsünüz.