- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
- Konu Sahibi Sweetlover
Bu yeni nesil " lohusa psikolojisi " beni benden aldı artık!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence damat değil konu sahibi rahatsız, çünkü babasının iş yapmadığını görünce eşide yapmayacak diye gözü korktu, o yüzden babayı gönderiyorDamat rahatsiz olmuş ceycey, göze battı diyor, kaç yıllık babasını yeni kesfetmedigine göre o göz damadın gözü.
Buyuk ihtimalle babanın oturması kocasının gozune battıEvde 3 kadınsınız ama bir bebeğe bakmaktan yorulup,sabah çay koymayı babadan bekliyorsunuz. Koysa iyi olur tabiki ama alışmamış işte, yapmıyor. Adamcağız odada oturuyormuş işte napsın? Evi silip süpürüp, yemek mi yapsın, bunu mu istiyorsunuz? Tüm ihtiyaçlarını annenizden istiyorsa oda onların arasında, sizi ilgilendirmez. Sanırım anneniz babanızla meşgul olunca size ve bebeğe yeterince zaman ayıramıyor ve sizde buna bozuluyorsunuz. Birde babam gitsin demişsiniz ya ne diyeyim ki size...
Ayrıca 10 günlük bebeğin ne zorluğu olur ki? Karnını doyurun, gün boyu uyur zaten. Sadece babanız değil annenizi de gönderip, kendiniz bakın, hem eşiniz de iş yapıyormuş. Biriniz işleri yapar, birinizde bebekle ilgilenir.
Sizin yerinize ben utandım. Napıcaktı babanız mısal göze batmamak için sizin ve kocanızın olan bebeğe mi bakmalıydı? Annenizin yerinizde olsam o eve bir daha adım atmamAnneme söyledim eve mi gitse Babam Bi süre dedim
Olmadı buAnneme söyledim eve mi gitse Babam Bi süre dedim
artık insanları çözdüm yaşaya yaşaya.eğer o baba biraz paralı olsaydı eve bol bol yiyecek içecek bebeğe ve kızına damada hediyeler alsaydı akşama kadar uyusa adam sesleri çıkmazdıı
İnanın Babam paralı. Ve dediğiniz gibi alışverişler gırla. Ama ben derdimi anlatamadım kimseye uzatmayacagımartık insanları çözdüm yaşaya yaşaya.eğer o baba biraz paralı olsaydı eve bol bol yiyecek içecek bebeğe ve kızına damada hediyeler alsaydı akşama kadar uyusa adam sesleri çıkmazdıı
Çünkü gerçekten dert edecek birşey yok.İnanın Babam paralı. Ve dediğiniz gibi alışverişler gırla. Ama ben derdimi anlatamadım kimseye uzatmayacagım
Buna ragmen gonderdın bir de babanı oyle mıİnanın Babam paralı. Ve dediğiniz gibi alışverişler gırla. Ama ben derdimi anlatamadım kimseye uzatmayacagım
Ben her zaman kadin erkek esit is yapsin isterim. Babama evlenmeden once de anneme yardimci olmasi icin hep tesvik ettim. Esim babamdan daha yardimcidir.Kocanın ıs yaptıgı yerde baba ayak uzatıp gazete okuyacak ıkı ıkı dort.
Koca ıs yapiyor dıye baba da eline bez alıp sehpa silmeyecek elbette
Damat kendı evıne yapiyor babaya ne??
adam duzenını bozup gelmıs agzını da acmıyor sadece oturuyor ne munasebet babam ıs yapmıyor
Yapmayacak evet.
Yok biz anladık.İnanın Babam paralı. Ve dediğiniz gibi alışverişler gırla. Ama ben derdimi anlatamadım kimseye uzatmayacagım
Valla bende dönerdim. Hem pastam dursun hem karnım doysun. Hepımız lohusa olduk. Kusura bakmayın konu sahıbı de mıllet kendı duzenını bırakıp sıze ve bebegınıze var gucuyle yardıma gelmıs, sızı bu yasa getırmıs babanızın ızledıgı tv batıyor. Emın olun onlarda sıgıntı gıbı kalmak ıstemıyorlardır evınızde. Sız onlara da boyle hıssettırdıysenız dogal olarak ınsanlar donmek ıstemıstır. Madem rahatsızsınız kendınız bakın. Onların acısından bakın bıraz. Evde damat var hareket kısıtlı, belkı bır dus alabılmek ıcın bıle dusunuyordur ınsanlar acaba kızımız bundan rahatsız olabılır mı dıye. Hem adam dede olarak ne yapsın ona da mı nöbet vereceksınız bebek bakımı ıcın? Ben de lohusa oldum ama sızınkısı lohusalıktan cıkmıs kımse gelıp burda 'aii lohusa ama' diye duyar kasmasın. Haklı falan değilsiniz çünküAnnenin yerinde olsam kocam ve oglumla geri donerim evıme.
gayet anladık biz.örnek vereyim annem 9 yıldır eşimle kızımla ve benle yaşıyor.eğitimli bir kadın ama hastalığından dolayı unutkan bebek gibi telefon kullanmaz tek başına dışarı çıkamaz ocağı yakıp yemek ısıtamaz vs vs. başımıızn tacııı yahuu kadın ölene kadar da bakacağız .Beni maddi manevi kendinden kısarak prenses gibi yaşattı bu yaşıma dek sağolsun.benim yerimde olsanız sokağa atardınız zannımcaİnanın Babam paralı. Ve dediğiniz gibi alışverişler gırla. Ama ben derdimi anlatamadım kimseye uzatmayacagım
Cok ayip etmissiniz bence çünkü sizin yaniniza size yardim icin gelmisler bence bebege tek de bakabilirsiniz annenizde dönebilir tek babayi yollamak kırıcı olabilirAnneme söyledim eve mi gitse Babam Bi süre dedim
Ama ilk mesajda, babam kendi başına hiç bir işi beceremediği için mecburen annemle geldi, demiştiniz.Babam evinde kalabilir evde kendi işini yapabilir. Gelsin bende iş yapsın demiyorum
Bi babayı sığdırmadınız evinize.İnanın Babam paralı. Ve dediğiniz gibi alışverişler gırla. Ama ben derdimi anlatamadım kimseye uzatmayacagım