- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.077
- 133
- 34
- Konu Sahibi Sweetlover
-
İki ay bide. Adam karısıyla damadın evıne gelmıs. Gencler diyor, bu daha kotu ya.Valla bende dönerdim. Hem pastam dursun hem karnım doysun. Hepımız lohusa olduk. Kusura bakmayın konu sahıbı de mıllet kendı duzenını bırakıp sıze ve bebegınıze var gucuyle yardıma gelmıs, sızı bu yasa getırmıs babanızın ızledıgı tv batıyor. Emın olun onlarda sıgıntı gıbı kalmak ıstemıyorlardır evınızde. Sız onlara da boyle hıssettırdıysenız dogal olarak ınsanlar donmek ıstemıstır. Madem rahatsızsınız kendınız bakın. Onların acısından bakın bıraz. Evde damat var hareket kısıtlı, belkı bır dus alabılmek ıcın bıle dusunuyordur ınsanlar acaba kızımız bundan rahatsız olabılır mı dıye. Hem adam dede olarak ne yapsın ona da mı nöbet vereceksınız bebek bakımı ıcın? Ben de lohusa oldum ama sızınkısı lohusalıktan cıkmıs kımse gelıp burda 'aii lohusa ama' diye duyar kasmasın. Haklı falan değilsiniz çünkü
İnanın Babam paralı. Ve dediğiniz gibi alışverişler gırla. Ama ben derdimi anlatamadım kimseye uzatmayacagım
Pardonda babanız kalkıp size hizmet mi edecek damadına falan çok şımarıksınız. Ayıp ya ayıp adamın etliye sütlüye karıştığı yok boş beleş konuşuyorsun. Kocam bana birde laf edicek babam hakkında adamın amel defterini kapatırım beBabam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
Ne guzel noktaya degınmıssınAma ilk mesajda, babam kendi başına hiç bir işi beceremediği için mecburen annemle geldi, demiştiniz.
Al benden de o kadar. Ben hali hazırda rahat evimi bırakıp öğrenci olan çocugumu da alıp sana ve aılene hızmete gelıyorum ama yaranamıyorum ustune ustluk şikayet işitiyorum. Ayrıca bebek bakımı olayını da benım bıldıgım bırı bakar dıgerlerı uyur kı nöbetleşe bakma usulü de budur zaten. Herkes ayakta olunca nasıl dınlenılıyor onu da anlamıs degılımİki ay bide. Adam karısıyla damadın evıne gelmıs. Gencler diyor, bu daha kotu ya.
Gencler ve cınsel hayatları da var bu insanların, herseyden vazgecmısler cocuklarını alıp gelmisler.
Adam agzını acmamıs hıc.
Eve alısverıste yapmis cokca.
Ee daha ne
Daha napsın???
Donerdım bende. Adamı tek yollamazdım.
Kızıma nasıl kocası kıymetlıyse benimki de bana kıymetli der giderdim kocamla.
Evet işte çocuk değil evde kendi işini yapsa anlamında yapabilir dedimAma ilk mesajda, babam kendi başına hiç bir işi beceremediği için mecburen annemle geldi, demiştiniz.
Baba da annede kardesde evlerine gidip huzuru bulsunlar benceEvde 3 kadınsınız ama bir bebeğe bakmaktan yorulup,sabah çay koymayı babadan bekliyorsunuz. Koysa iyi olur tabiki ama alışmamış işte, yapmıyor. Adamcağız odada oturuyormuş işte napsın? Evi silip süpürüp, yemek mi yapsın, bunu mu istiyorsunuz? Tüm ihtiyaçlarını annenizden istiyorsa oda onların arasında, sizi ilgilendirmez. Sanırım anneniz babanızla meşgul olunca size ve bebeğe yeterince zaman ayıramıyor ve sizde buna bozuluyorsunuz. Birde babam gitsin demişsiniz ya ne diyeyim ki size...
Ayrıca 10 günlük bebeğin ne zorluğu olur ki? Karnını doyurun, gün boyu uyur zaten. Sadece babanız değil annenizi de gönderip, kendiniz bakın, hem eşiniz de iş yapıyormuş. Biriniz işleri yapar, birinizde bebekle ilgilenir.
Siz annenizi neden göndermiyorsunuz artık peki?Evet işte çocuk değil evde kendi işini yapsa anlamında yapabilir dedim
O sozu bakis acisi genis, bencil olmayan, insalara ve dusuncelrine saygili, düşünüp konusup fikir edinebilen insan yazar.ben 3 senedir bu forumdayim boyle konularda BIR KEZ SADECE BIR KEZ biri cikip desin ki “evet sizin yorumlarinizdan sonra hata yaptigimi anladim”
yok illa siz haklisinizdir da biz anlamamisizdir. yanlis yapmissiniz iste gidip durumu duzeltmeye calisacaginiza hala kendinizi hakli goruyorsunuz antitez uretiyorsunuz.
nerden okudum ben bu konuyu ya cok isim vardi basima agri girdi sinirimden
Canım ya ne kadannn güzel Eşin var. Kıyamam.Babam genç arkadaşlar baya genç hemde. 65 yaştan çoook uzakta. Ama insan kalkınca çay suyu koyar. Biz sabaha kadar uyumuyoruz canımız çıkıyor Babam sofra hazır olana kadar bekliyor. Belki de eşim ev işi yemek yaptıgı için kadın işi erkek işi ayırmadıgı için babam bu kadar gözüme battı.
Sende kocan da cocuk degil evi cevirip, cocuga bakamiyonuz ama.Evet işte çocuk değil evde kendi işini yapsa anlamında yapabilir dedim
Kocamla olan sıkıntılarımı ve nefretimi çoğu bana denk gelen üyeler bilir.Bi babayı sığdırmadınız evinize.
Babanız evli farkında mısınız ? Eşi var yani hani anneniz. Siz onlara güvenip çocuk yaptınız diye niye tek kalsın pardon ? Siz eşinizi bırakıp gidin bir yere bakalım eşiniz kaç gün çekiyor ?Babam evinde kalabilir evde kendi işini yapabilir. Gelsin bende iş yapsın demiyorum
KeşkeKeşke benim babam sağ olsada benim yanımda olsa bunalmış olabilirsiniz ama içim acıdı.
Çünkü hatalı olan baba onun gözünde. Bunu da burada tasdikletmek için yazmış. Ama işler istediği gibi gitmedi.ben 3 senedir bu forumdayim boyle konularda BIR KEZ SADECE BIR KEZ biri cikip desin ki “evet sizin yorumlarinizdan sonra hata yaptigimi anladim”
yok illa siz haklisinizdir da biz anlamamisizdir. yanlis yapmissiniz iste gidip durumu duzeltmeye calisacaginiza hala kendinizi hakli goruyorsunuz antitez uretiyorsunuz.
nerden okudum ben bu konuyu ya cok isim vardi basima agri girdi sinirimden
Buna da lohusa donemi demeyin rica edecegim.Keşkebende babamı çok özledim
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsınlar
Konu sahibi lohusa döneminde mantıklı düşünemiyor insan
Bence anneniz gitmiyorsa babanızın da gitmesine izin vermeyin
Yazık adama hiçbir zararı da yokmuş yaaa kıyamam
Boşuna yazmayın valla konu sahibi hoşuna gidecek yorumları cevaplıyorSiz annenizi neden göndermiyorsunuz artık peki?
2 hafta olmuş, madem iş güç yapmak bu kadar önemli, kendi işinizi yapıp, bebeğinize bakın artık karı koca.
Eşiniz de kadın erkek ayirmiyormus, hallersiniz siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?