- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- Konu Sahibi incirkusum
-
Tesekkur ederimMaşallah diyelim o zaman :)
Benimki de ayrı şehirlerde olmamıza rağmen anneme nafaka için kızıp bana patlamıştı. Telefonda bana baba deme dediMaalesef bende okb var şu temizlikli olandano yüzden lavabodaydım çok uzun kalmamıştım aslında elimi yıkayıp çıkacaktım söylemediği laf kalmadı okula giderken bile arabada bağırdı çağırdı direksiyon başındayken sınav için içeri girerken sarılmak istedi ben ittim çok kötü davranıyor bazen bana elimde olmadan yapıyorum çoğu şeyi bazen çok anlayışlı bazende böyle çok üzülüyorum anneme söylerken duydum doğduğu güne lanet olsun dedi sinirle söyledi belki ama yine de çok üzüldüm böyle yapınca hiç sevmiyorum babanı
Off offfBaba deyince aklıma ilk gelen yetim olduğum. :-(
Aslında çok duygusaldir. Kendince sever bizi. Ama hiç düşünmedi. Hiç ilgilenmedi. Yasattiklarinin ne bahanesi ne affı var gözümde.Ah bu babalığı haketmeyen adamlar...
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun..Baba deyince aklıma ilk gelen yetim olduğum. :-(
Çok üzüldüm canım ya baba işte kendimiz seçemiyoruz kiBenimki de ayrı şehirlerde olmamıza rağmen anneme nafaka için kızıp bana patlamıştı. Telefonda bana baba deme dedisonra yıllarca görüşmedik. Büyüdüm üni bitirdim. Abim zorla babama götürdü beni üzülüyor-muş diye. Orada beni gördü sarılacaktım ben ama o sarılmadı bile. Birde yine para için kavga ediyordu orada benimle. Bize verdiği parada 2 kardeşe toplam 300 lira. Ne diyeyim...
Annem komalık oldu 6 ay hastanede yattı, bu arada ben bebeğim altıma yapıyorum babaannemlerdeyiz ben altıma yapmayayım diye korkutmak için süpürgeyi yakıp popoma yapıştırdılar. Ben babamı hep annemi ve bizi döverken, gecenin bir yarısı kapıdan kovarken hatırlıyorum. Onun eve gelme saatinde uyumuş numarası yapardım yada kendimi odaya kitlerdim.Tesekkur ederim
Sevincli bi haber aldigimda ilk babami aramak isterim ben. Esim duysa kizar bunu dedigim icin tabiBenim de babam gecmiste cok hata yapti, ama simdi o hatalarindan pisman oldugunu gosteriyor en azindan. Babasiyla problemli arkadaslarim, eger arada cok cok onemli bisey yoksa bi adim atin bugun
Seçebilsem son sırada olurdu herhaldeÇok üzüldüm canım ya baba işte kendimiz seçemiyoruz kiseçebilseydik eğer yine babamı seçerdim belki bilmiyorum keşke bu kadar huysuz olmasa aslında hep benim yüzümden böyle davranır annemle tartışsalar çoğu zaman benim yüzümden olur ama bende yaptığım hiçbir şeyi isteyerek yapmıyorum benden kurtulacaklar umarım rahatlarlar
Gozlerim doldu ya... İnsan ne yasadigini kendi bilir tabi. Allah sabir versin. Yazik, cocuklarina kendisini boyle hatirlatan babalara...Annem komalık oldu 6 ay hastanede yattı, bu arada ben bebeğim altıma yapıyorum babaannemlerdeyiz ben altıma yapmayayım diye korkutmak için süpürgeyi yakıp popoma yapıştırdılar. Ben babamı hep annemi ve bizi döverken, gecenin bir yarısı kapıdan kovarken hatırlıyorum. Onun eve gelme saatinde uyumuş numarası yapardım yada kendimi odaya kitlerdim.
Biliyor musun babam eve hiçbir şey almazdı komşular getirirdi birde annem dantel, dolak falan yapıp satardı öyle bir şeyler yerdik. Bir eve bi geldi eli kolu dolu etler, tavuklar salata malzemeleri falan pikniğe gideceğiz hazırla bunları dedi anneme. Ben saf tabi bi mutlu oldum ki uçuyorum resmen. Sonra annem hazırladı etti bu gitti arkadaşlarıyla. Çok üzülmüştüm...
Kusura bakma çok anlattım başını ağrıttım. Anlat anlat bitmez bu adam içimi döktüm en azından.
Off offf
Aminn Allah razı olsunAllah rahmet eylesin, mekani cennet olsun..
Yok yok üniversiteye gideceğim inşallahSeçebilsem son sırada olurdu herhaldeevleniyor musun sen niye kurtuluyorlar :)
Yazık kı ne yazık... Hiç affetmeyeceğim onu.Gozlerim doldu ya... İnsan ne yasadigini kendi bilir tabi. Allah sabir versin. Yazik, cocuklarina kendisini boyle hatirlatan babalara...
Ay çok sevindim :)Yok yok üniversiteye gideceğim inşallah
Nedense içinde hep ileride son yasadıklarınızı yaşayacagım korkusu...Annemle birlikte bizden de boşanan, 20 yıl aramamış ama yine de son suyunu benim elimden içmiş, gasilhanede ölüsüne sarılıp ağladığım adam.... Onu nedense 40-45 li yaşlarındaki haliyle hatırlıyorum hep, beyaz pantalon, yeşil tshirt, arabanın içinde bize şarkı söyleyen adam, rüyalarıma da hep öyle geliyor... Baba deyince aklıma başka bir şey gelmiyor ...
Amin arkadaşım :) Allah gönlüne göre versin. Babans da kocaman bir maşallah, nazar değmesinIlk askim, en guvenilir sirdasim, en buyuk sevinclerimi ilk paylastigim dostum, sirtimi yasladigim dag.. dunyadaki en durust, en ahlakli, en dusunceli ve en sevecen baba.. Ben ve kardesimden baska bisey dusunmeyen; annemle hayallerini dahi bizim bazi ihtiyaclarimizi karsilamak icin erteleyen bir adam.. Adam gibi adam.. Sirdas, yoldas, caliskan, kendinden emin..
Aglarken bile hala babacim babacim diye aglarim ben. Esim de bilir en once ailem.. Yapamiyorum onlarin onune hele ki babamin onune kimseyi koyamiyorum.
Esim de yavrumuza karsi babama benzer insallah. Tek duam.
Çok sağolAy çok sevindim :)
Aynen...Nedense içinde hep ileride son yasadıklarınızı yaşayacagım korkusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?