• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba kelimesi size ne anlatıyor?

Bazen her şey bazen hiçbir şey o_O bugün çok üzdü beni babalar gününü kutlamak istemiyorum hiç :KK12:

Benim anne babam insanlar ne diye bosanmamışlar hayatı hem kendilerine hem bize zindan etmisler babamın annemi aldattığı kadònların haddi hesabı yoktur onlara yedirdigi para cabası cocuk yaslarımda cep telefonunun olmadiğı zamanlar annemin okuma yazması olmadığı icin ceplerindeki kagitlari onemliyse atmayayım dedigi kagitlardaki ask mektupları ben odada uyurken sevgilileriyle ev telefonundaki muhabbetleri cebinde buldugum fotograflar arabasında buldugum kadın parfumleri kupeler cep telefonu cıktıktan sonraki aşk mesajları sevgililerinin resimleri bunları bide baskalarindan duymak vicdansız kuzenimin alay etmeleri sanki bizim kabahatimizmis gibi daha neler neler bu insana baba denil saygı duyulur mu ki acaba

Keske bunları bizede kendilerinede yasatacaklarına coktan bosansaymışlarda en azından yaptıklarına degilde sadece yokluguna üzülürdüm

evlimisin bilmiyorum ama inşallah sana onun yokluğunu aratmayacak bir eşin olur
Amin teşekkür ederim.
Nişanlıyım. Çok şükür nişanlım hem bana hem kardeşime baba sevgisini bile verdi.
Hep derdim benim için öncelik aşk olmayacak, iyi bir baba ve iyi bir eş olacak biriyle evleneceğim diye Allah utandırmasın sanırım doğru kişiyi buldum.
Nişanlım hep sana babanın yaşattıklarını unutturacağım diyor.

Benim anne babam insanlar ne diye bosanmamışlar hayatı hem kendilerine hem bize zindan etmisler babamın annemi aldattığı kadònların haddi hesabı yoktur onlara yedirdigi para cabası cocuk yaslarımda cep telefonunun olmadiğı zamanlar annemin okuma yazması olmadığı icin ceplerindeki kagitlari onemliyse atmayayım dedigi kagitlardaki ask mektupları ben odada uyurken sevgilileriyle ev telefonundaki muhabbetleri cebinde buldugum fotograflar arabasında buldugum kadın parfumleri kupeler cep telefonu cıktıktan sonraki aşk mesajları sevgililerinin resimleri bunları bide baskalarindan duymak vicdansız kuzenimin alay etmeleri sanki bizim kabahatimizmis gibi daha neler neler bu insana baba denil saygı duyulur mu ki acaba

Keske bunları bizede kendilerinede yasatacaklarına coktan bosansaymışlarda en azından yaptıklarına degilde sadece yokluguna üzülürdüm
Çok üzüldüm özellikle annene :(

Ayni evdeyiz ama sanki aramızda kilometreler var. Bazen onu sevdiğim için kızıyorum kendime, bazen nefret ediyorum sanki, bazen nefret ediyorum dediğim için kendimden nefret ediyorum.

Sağolsun çok eksikliği var üzerimde. Çocukluğunda baban nasıldı anlat deseler mutlu anım yok. En son ne zaman sarıldın deseler en az 10 sene var. Ona kızını anlat deseler anlatamaz ki beni. Tanımıyor çünkü.

Hayatımda kapanmayacak yaraları açan ve bundan hiç mi hiç haberi olmayan babam...

Baba, benim icin guven demek... O evdeyken mışıl mışıl uyurdum mesela kucukken, geceleri isi geregi kalkip giderdi, o gelene kadar rahat uyuyamazdim. Gelir gelmez de bizi operek uyandirirdi.
Evlendim, belki ondan kaynakli belki benden kaynakli sebeplerden uzaklastik. Ama hala ona sarildigimda guven kokusunu alirim... Baba diyebilmek guzel sey.
Maşallah diyelim o zaman :)

Noldu ki özel değilse?
Maalesef bende okb var şu temizlikli olandan :KK43: o yüzden lavabodaydım çok uzun kalmamıştım aslında elimi yıkayıp çıkacaktım söylemediği laf kalmadı okula giderken bile arabada bağırdı çağırdı direksiyon başındayken sınav için içeri girerken sarılmak istedi ben ittim o_O çok kötü davranıyor bazen bana elimde olmadan yapıyorum çoğu şeyi bazen çok anlayışlı bazende böyle çok üzülüyorum anneme söylerken duydum doğduğu güne lanet olsun dedi sinirle söyledi belki ama yine de çok üzüldüm böyle yapınca hiç sevmiyorum babanı :KK43:

Ayni evdeyiz ama sanki aramızda kilometreler var. Bazen onu sevdiğim için kızıyorum kendime, bazen nefret ediyorum sanki, bazen nefret ediyorum dediğim için kendimden nefret ediyorum.

Sağolsun çok eksikliği var üzerimde. Çocukluğunda baban nasıldı anlat deseler mutlu anım yok. En son ne zaman sarıldın deseler en az 10 sene var. Ona kızını anlat deseler anlatamaz ki beni. Tanımıyor çünkü.

Hayatımda kapanmayacak yaraları açan ve bundan hiç mi hiç haberi olmayan babam...
Ah bu babalığı haketmeyen adamlar...

kavga dövüş sıkıntı kavga diyince illa biri birinin kafasını koparması gerekmiyor kavga kavgadır.

Back
X