• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba kelimesi size ne anlatıyor?

Baba kelimesi bana hiç bir şey ifade etmiyor.
Ne sevgi ne nefret ne üzüntü..
Eskiden üzülürdüm. En çokta okulun ilk günleri öğretmenler sırayla kaldırıp 'babanızın ismi ne ? ne iş yapıyor? diye sorarlardı. Boğazım düğümlenirdi adını söylerdim 'ne iş yaptığını bilmiyorum' derdim , utanarak .
Kendisini en son 6 yaşında gördüm. 'işim gücüm var shannayı getirmeyin buraya ' demiş enişteme.
Artık ne sevgisini ne şefkatini aramıyorum , özlemiyorum en ufak bi değeri ve anlamı yok benim için.

belki haklısın ama ne bilim ölmüş olmasını istemeyi kendi açımdan doğru bulmuyorum.dünya imtihan dünyası belkde yaşadıklarımız bizim sınavımız ve sabretmemiz gerekiyor..
Yaşıyor ve hakkım ona helal değil. Nefret ediyorum ondan. Tek istediğim baba sevgisi, huzuruydu. Bilmiyorum belki öyle olsaydı nefret etmezdim...

babamı 15 ay önce kaybettim, bu babamsız 2.babalar günüm, baba diyince burnumun direği sızlıyo, anlatmaya kelime dağarcığım yetmez

yo değil ben küçük yaştayken babamı annemin yatağında aldattığını gördüm benim kahramanım herşeyim olan babam o gün benim için öldü :KK43:

Her iki yazıyıda okuyunca icimden koptu gitti baba degince evlatlarını sahipsiz bırakıp evlatlarından başkalarına babalık yapan dışardan mükemmel görünüp evin icinde fırtınalar koparan 7 cocugunun ve karısının hayatinı cehenneme ceviren ve cevirmeye devam eden yanından gecerken bile acaba simsdi neye kızacak diye korktugum neye niyetlendiysem heveslendiysem karsımda buldugum ve herseyime mani olan 27 yılımı elimden alan gelecegimide simdiden rezil ettigini anladığım zor zamanlarında yanımda gormedigim güzel olacak herseyi mahveden ve sayamadığım bircok seyi yasatan bir adam geliyor aklıma
Çok üzüldüm :( keske böyle adamlar baba olamasaydı...

Canım canım canım canım canım.Ayyy baska bisey yazamadim yawwwww.Gözum doldu.
Allahim uzun omur sağlık versin babama canını verir bize.

Yaşıyor ve hakkım ona helal değil. Nefret ediyorum ondan. Tek istediğim baba sevgisi, huzuruydu. Bilmiyorum belki öyle olsaydı nefret etmezdim...
Allah ananında babanında kardeşinde evladında hayırlısını versin.

Görüyorumki rabbim insanlara o kadar farklı hayatlar lutfetmişki baba kimine göre ilk aşk kimine göre nefret

evet yaaaaa :KK43:
bugün babalar günü
ben arayacağım ama çok stresliyim aramak hiççç istemiyorum ama aramalıyım :KK43:
en azından anneniz vardır umarım bende oda saydam var yok pek belli değil..
ama yinede aranıyor yaaa mecbur
Bende arayıp aramamak konusunda tereddütteydim ama vazgeçtim sanırım. Haketmiyor hatırlanmayı... Evet çok şükür annem var.

Baba, benim icin guven demek... O evdeyken mışıl mışıl uyurdum mesela kucukken, geceleri isi geregi kalkip giderdi, o gelene kadar rahat uyuyamazdim. Gelir gelmez de bizi operek uyandirirdi.
Evlendim, belki ondan kaynakli belki benden kaynakli sebeplerden uzaklastik. Ama hala ona sarildigimda guven kokusunu alirim... Baba diyebilmek guzel sey.

Çok üzüldüm :KK43: keske böyle adamlar baba olamasaydı...
Keşke ama neyazık ki var böyle insanlar ve hayatımizdan çıkarma gibi bir sansımız yok burda yazılanları bazen okuyunca bu durumu yasayan tek ben degilmisim diye daha cok uzuluyorum keske anlasalar hatalarını artık babalık yapmasından vazgectim en azından artık hayatımdan elini cekse onada razıyım

evet ama herkes aynı yaradılışta değil canım belki buda senin için hayırlısı idi bazen korkunc bir insan olması yanında hiç olmamasından daha iyi diye düşünüyorum belki polyannacılık ama böyle

önemli olan çocuklarına hayırlı bir miras ahlak edep gibi erdemler bırakmak baban bunu yapabilmiş ki siz onu konuşuyorsunuz.
Allah mekanını cennet etsin

Allah razi olsun canim sagol. Hic tanimadigim insanlara bile faydasi dokunmus. Memlekete gittiğimizde X'in cocuklari gelmis diye herkes bizi ziyarete geliyor. Kayinpederime vakti zamaninda bir iyiligi dokunmus, kayinpederim, ben esimle evlenince mutluluktan aglamisti X'in kizini gelin aldik diye..
Hic zengin sofrasinda bulunmazdi. Hep yoksul nerdeyse oraya giderdi. Allah razi olsun. Cok iyiydi ya. Mekani cennet olsun insallah..

evet ama herkes aynı yaradılışta değil canım belki buda senin için hayırlısı idi bazen korkunc bir insan olması yanında hiç olmamasından daha iyi diye düşünüyorum belki polyannacılık ama böyle

önemli olan çocuklarına hayırlı bir miras ahlak edep gibi erdemler bırakmak baban bunu yapabilmiş ki siz onu konuşuyorsunuz.
Allah mekanını cennet etsin
Normal günlerde böyle olmuyor ama özel günlerde çok hissediyorum bu duyguyu... Bilemiyorum... Çok ağladım o sevgiyi hissedemediğim için...

Baba kelimesi bana hiç bir şey ifade etmiyor.
Ne sevgi ne nefret ne üzüntü..
Eskiden üzülürdüm. En çokta okulun ilk günleri öğretmenler sırayla kaldırıp 'babanızın ismi ne ? ne iş yapıyor? diye sorarlardı. Boğazım düğümlenirdi adını söylerdim 'ne iş yaptığını bilmiyorum' derdim , utanarak .
Kendisini en son 6 yaşında gördüm. 'işim gücüm var shannayı getirmeyin buraya ' demiş enişteme.
Artık ne sevgisini ne şefkatini aramıyorum , özlemiyorum en ufak bi değeri ve anlamı yok benim için.
Benim aradığım "o" değil, baba sevgisi, arkamda olduğunu bildiğim bi adam. O varken bana bir şey olmaz diyebilmek...

Back
X