- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.229
- 548
- Konu Sahibi incirkusum
dün benim için en kötü günlerden biriydi boşluk vardı içimde sen gibi dedim aynı seni anlıyorum çok iyi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kötüikisindende yüzüm gülmedi ne anne ne baba ....baba kelimesi denince aklıma anason kokusu sarmış bir ev havada uçuşan tabaklar ve boğazıma dayanmış paslı bir balta geliyor aklıma daha 13 yaşındaydım...
Ne çok insan varmış benim gibi hissedendün benim için en kötü günlerden biriydi boşluk vardı içimde sen gibi dedim aynı seni anlıyorum çok iyi...
öyle maalesef kuzum onlar nasıl üzülmüyorsa bizim içinde üzülmeme zamanı geliyor demektir zamanla atlatılacakNe çok insan varmış benim gibi hisseden
İnşallah canım benim :) keşke bundan sonra içinde sevgi olmayan erkekler baba olamasa :)öyle maalesef kuzum onlar nasıl üzülmüyorsa bizim içinde üzülmeme zamanı geliyor demektir zamanla atlatılacak
keşke olmasalar ama olan bize olur annelik sevgisini tadamaz çoğu insan maalesefİnşallah canım benim :) keşke bundan sonra içinde sevgi olmayan erkekler baba olamasa :)
Bende öyleyim özel günlerde çok kötü oluyorum ekimde evleniyorum ne söz ne nişan ne de kına yapıyorum düğünümde de olmayacak. Boynu bükük kalacağım orada. Üni.den mezun oldum onda da yoktu hiç yanımda olmadıkeşke olmasalar ama olan bize olur annelik sevgisini tadamaz çoğu insan maalesef
en güzeli kendimizi alıştırmak sanırım diğer günlerde zaten artık umursamıyorum ama bu özel günde aklıma düşüyor.