• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba kelimesi size ne anlatıyor?

İnşallah canım benim :) keşke bundan sonra içinde sevgi olmayan erkekler baba olamasa :)
keşke olmasalar ama olan bize olur annelik sevgisini tadamaz çoğu insan maalesef :(
en güzeli kendimizi alıştırmak sanırım diğer günlerde zaten artık umursamıyorum ama bu özel günde aklıma düşüyor.

keşke olmasalar ama olan bize olur annelik sevgisini tadamaz çoğu insan maalesef :KK43:
en güzeli kendimizi alıştırmak sanırım diğer günlerde zaten artık umursamıyorum ama bu özel günde aklıma düşüyor.
Bende öyleyim özel günlerde çok kötü oluyorum :( ekimde evleniyorum ne söz ne nişan ne de kına yapıyorum :( düğünümde de olmayacak. Boynu bükük kalacağım orada. Üni.den mezun oldum onda da yoktu hiç yanımda olmadı :(

Benim için maalesef Kavga,Karanlık,Korku... Benim baba yıllardır böyle kötüleşiyor iyiye gitmiyor bu dünya sınav dünyası tabii benim annemin ve kardeşlerimin sınavıymış sorumsuz, geçimsiz, kavgacı,sevgisiz ve ilgisiz bi baba... Ben gözlemlediğim evliliklerden şunu öğrendim evlenmek ve çocuk yapmak marifet değil asıl marifet birbirlerini sevebilen, sayabilen ve hayırlı ebeveynler olabilmek.

Canım babamm.. Yaşadığı sürece her zaman arkamda olucak biliyorum. Allah uzun ömürler versin..

Baba kelimesi... Koca bi boşluk küçük bi kızın gözyaşları, kalabalıkta yanlızlık , sessizlik bazen caresizlik bi kız için hayatta baba yokluguyla büyümek hayattaki en büyük mücadele evlendim cocuklarım oldu ama yokluguna alışamıyosun işte... Bi baba evladını bırakırmı? Terk edermi ? Bukadar kolaymı ? Ama yoookk olmıycakta içindekileri anlatsam daglar kadar ama ben artık yoruldum susmak istiyorum...

25 yil maddi manevi yanimda olmayan sadece biyolojik olarak katkida bulunan insan musvettesi. O kadar nefret ederimki dugun davetiyelerime bile ismini yazdirmadim. Baba= kocaman bir sıfır :KK12:

25 yildir maddi manevi yanimda olmayan Sadece biyolojik olarak katkida bulunan insan musvettesi. O kadar nefret ederim ki dugun davetyeme bile ismini yazdirmadim. Baba = kocaman bir sifir :KK12:

Back
X