Evet doğru söylemişler, yediklerime dikkat ederek ve sporumu düzenli yaparak kilo kaybım oldu.. İnşallah sen de benim gibi memnun kalanlardan olursun.. ilk gün yorumunu çok merak ediyorumzey zey
memnun kalmana sevindim ama çok yüklenmişsin gibi geldi bana.. Bence hep böyle yaparsan kaslarını zedelersin..Ben sadece yarım saat b-fitle bu kadar sıkılaştım.. bence sadece b-fit ve ip atlamayla devam et derimzey zey
Bence hep bu şekilde devam et canım, eminim farkı görürsün.. Ama çok yüklenip de kaslarını zedelersen spor hayatını bile bitirebilirsin.. Dikkatli ol canımzey zey
Aslında yarın ölçümüm ama ben cuma ölçüleyim dedim :) ne kadar geç ölçüm, o kadar daha zayıf daha sıkı vücut demekzey zey ayrıca tabiki gelişmeleri mutlaka yazıcam canım
zayıflatmıyorda sıkılaştırıyor birde kaslarını platesteki gibi uzatıyor...
hayır zayıflatmıyor
Veee azmin zaferi canımzey zey yediklerine dikkat edersen ve sporunu düzenli yaparsan gayet güzel kilo da verirsin sıkılaşırsın da
Veee azmin zaferi canımzey zey yediklerine dikkat edersen ve sporunu düzenli yaparsan gayet güzel kilo da verirsin sıkılaşırsın da