B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

Evet doğru söylemişler, yediklerime dikkat ederek ve sporumu düzenli yaparak kilo kaybım oldu.. İnşallah sen de benim gibi memnun kalanlardan olursun.. ilk gün yorumunu çok merak ediyorum zey zey

evet eve geldimm :)

50 dk yurudum 30 dk b-fit sisteminde calistim 80 de ip ama felaket terledim sanirim bi cok calismayan bolgem varmiss suan agrilarim var ben ilk gun olarak memnun kaldim i sallah sonuc alacagimm

memnun kalmana sevindim ama çok yüklenmişsin gibi geldi bana.. Bence hep böyle yaparsan kaslarını zedelersin..Ben sadece yarım saat b-fitle bu kadar sıkılaştım.. bence sadece b-fit ve ip atlamayla devam et derim zey zey

ilkngun evet cok yuklendim canm
dun sadece bfit +esneme bide sguat yaptim.
araliksiz hergun gitmek istiyorum 1 ayda guzel sonuc alirsam daha hevesli giderim

Bence hep bu şekilde devam et canım, eminim farkı görürsün.. Ama çok yüklenip de kaslarını zedelersen spor hayatını bile bitirebilirsin.. Dikkatli ol canım zey zey

Aslında yarın ölçümüm ama ben cuma ölçüleyim dedim :) ne kadar geç ölçüm, o kadar daha zayıf daha sıkı vücut demek zey zey ayrıca tabiki gelişmeleri mutlaka yazıcam canım

Aslında yarın ölçümüm ama ben cuma ölçüleyim dedim :) ne kadar geç ölçüm, o kadar daha zayıf daha sıkı vücut demek zey zey ayrıca tabiki gelişmeleri mutlaka yazıcam canım

cumaya kadar ben bekleyemem
isin sakasi nasil istersen oyle olsunn gerci sen gozle gorulur fark diyorsan rakamsalda mutlaka gitmistirr

zayıflatmıyorda sıkılaştırıyor birde kaslarını platesteki gibi uzatıyor...

ben gitmiştim ama 4 yıl önce falan 45 dakka işte yapıodum sporumu ama zayıflamadım ben arkadaşlarım zayıflamışlardı ama bende sıkılaşmıştım

Veee azmin zaferi canım zey zey yediklerine dikkat edersen ve sporunu düzenli yaparsan gayet güzel kilo da verirsin sıkılaşırsın da

Eklentiler

• 20141226_181711.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 728
  • IMG_20141226_231754.jpg
    150,3 KB · Görüntüleme: 708
Veee azmin zaferi canım zey zey yediklerine dikkat edersen ve sporunu düzenli yaparsan gayet güzel kilo da verirsin sıkılaşırsın da

sen sen sen sennnn harikasinnnnn r

kocamannn Tebrikler nasil guzel zayiflayip incelmissinnnn helal olsun sanaa billurcumm
darisi basimaaaaa

nott : tatlim bana bisiler yazacaksan benim mesajimdan alinti yaoarsan sevinirim bildirim geliyor aninda goruyorum az once yazsigini sans eseri gordumm

Umarım bu sefer becerebilmişimdir alıntı yaparak msj yollamayı :) sonunda ölçümüm oldu ve sevinçten havalara uçtum resmen.. sana da inanıyorum yapabilirsin canım

B-fit hiçbir işe yaramıyor. Çok saçma. İşinin ehli olmayan kişiler yer açmış spor yaptırıryor. Ben gittim ve hiç beğenmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…