B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

canım ben de bugün görüştüm bfitle deneme yaptım falan ama öğrenci olduğum için fiyatları beni zorlucak gibi oldu bilemedim :S sana bi kaç sorum olcak. bfite gidince diyetisyen hizmeti için ek ücret ödüyo musun yoksa üyeliğe dahil mi? bi de mesela ben daha ucuz olan bi şehirde memleketimde falan kayıt yaptırsam sonra istanbula aldırsam kaydımı oluyo mu öyle?

Arkadaşım ben cvplayim 1,5 sene önce gitmistim diyetisyen ek ücret istiyordu ayrıca Pilates,zumba bunlarda ek ücretli...

Ben 1,5 sene önce gitmistim 7-8 ay spora ara vererek gittim onuda belirteyim ilk ay 1,6 kg verdim ama 30 cm inceledim ki boyum 1.70 kilom 68 di sonraki ay durdu 3. Ay 1,8 verdim 10 cn inceledim bir dahada gitmedim...şimdi 4 gündür yeniden başladım ama 9 aya yakındır spor yapıyorum aynı etki olacak mi gorecez...

Ben 1,5 sene önce gitmistim 7-8 ay spora ara vererek gittim onuda belirteyim ilk ay 1,6 kg verdim ama 30 cm inceledim ki boyum 1.70 kilom 68 di sonraki ay durdu 3. Ay 1,8 verdim 10 cn inceledim bir dahada gitmedim...şimdi 4 gündür yeniden başladım ama 9 aya yakındır spor yapıyorum aynı etki olacak mi gorecez...
aslında incelme meselesi esas iyi olan ama bişey sorcam ara verdiğin dönemde hemen tekrar kasların yağa dönüşmesi tekrar kilo alma gibi bi durum oldu mu yoksa vücudun sıkılığını muhafaza edebildi mi?

aslında incelme meselesi esas iyi olan ama bişey sorcam ara verdiğin dönemde hemen tekrar kasların yağa dönüşmesi tekrar kilo alma gibi bi durum oldu mu yoksa vücudun sıkılığını muhafaza edebildi mi?
4 ay kadar hiç bir şekilde spor yapamamistim baş dönmelerim olduğu için ama ne kilo aldım ne sarktim sonraki aylarda 2 kg aldım ama hala sikiydim yani toplamda 8 ay kadar sikiydim rahatsızlığım artınca full yattım 2 kg daha aldım ama bence çok normal yani yattım hep sikiligimda gitti tabi...

4 ay kadar hiç bir şekilde spor yapamamistim baş dönmelerim olduğu için ama ne kilo aldım ne sarktim sonraki aylarda 2 kg aldım ama hala sikiydim yani toplamda 8 ay kadar sikiydim rahatsızlığım artınca full yattım 2 kg daha aldım ama bence çok normal yani yattım hep sikiligimda gitti tabi...

anladım...yani tavsiye eder misin gitmeyi?

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.. 24 kasım tarihinden beri ankara / batıkentteki b-fite gidiyorum.. Ölçümüme 1 hafta kaldı ama 3 haftada 3 kilo verdim, tabii yediklerime de dikkat ettim.. 3 kilodan fazla vermiş gibi durduğumu söylüyorlar.. Bayaa sıkılaştım.. Daha önce de spor salonuna gitmiştim, 1,5 saatimi orada geçirmeme rağmen bu derece sıkılaşıp kilo veremedim.. B-fitten aşırı memnunum.. Çalışanları da hem çok güler yüzlü hem de çok ilgililer.. İşten çıkıp spora gittiğimde bütün stresimden kurtuluyorum.. Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum :KK73::KK73::KK73:

benim yaşadığım şehirde yok ama aylık ücret ne kadar ki kızlar çok merak ettim, keşke burda da olsaydı

Ben ilk 1 aylık şeklinde yazıldım, 125 tl verdim.. Memnun kalınca 10 gün sonunda 3 aylığa çıkardım, avea kampanyasından faydalandım ve sadece farkını verdim 98 tl (avea kampanyasında 3 aylığı 223 tlye geliyor) K Katze

Ben ilk 1 aylık şeklinde yazıldım, 125 tl verdim.. Memnun kalınca 10 gün sonunda 3 aylığa çıkardım, avea kampanyasından faydalandım ve sadece farkını verdim 98 tl (avea kampanyasında 3 aylığı 223 tlye geliyor) K Katze

merhaba billurcumm
bende iatanbulda yasiyorum kagithane bolgesindeki b_fite yazilmayi dusunuyorum. sagolsunlar deneme icin cagirdilar ve en onemlisi cok ilgililerr
benim sormak istedigim su ne gibi faaliyet yapılıyor kosumu sguatmi ne bilim o yarim saatte ne yapiliyor bilfi verebilirmisin acaba ?
birde sende incelme var mi sikilasma falan ?

Merhaba zey zey zey zey .. 9 tane alet ve 9 tane platform var, 30 sn alet 30 sn platformda hocanın gösterdiği hoplamali ziplamali hareketleri yapıyorsun tabii hiç durmadan yapıyorsun.. Bu şekilde 3 turu bitiriyorsun ama tabii sen de bitiyorsun:KK48: aletler manual ve tamamen kol bacak çalıştırmaya yönelik.. platformda ki çalışma da tamamen tüm vücuda yönelik :) Ama en güzeli de spor yaparken gülüşüp eğlenebiliyoruz.. P.tesi çarşamba cuma b-fit, Salı perşembe plates, c.tesi de dans şeklinde.. Mesela geçen c.tesi oryantal roman halay hepsini yaptık :KK24: çok eğlenceliydi.. haftanın her günü gitmeye çalışıyorum ve spora gitmek benim için hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.. incelemeye gelince, 24 kasımda 65.400 kilo, bu sabah tartildim tam 61.400 kilo olmuşum.. görenlere göre de 5-6 kilo vermiş gibiymişim.. benim 2 haftada koca göbeğim küçüldü, simitler indi.. vücudum resmen şekle girdi.. Bunca zaman spor salonunda vakit geçirdiğim için çok pişmanım.. sadece boşa zaman geçirmek olmuş.. Çünkü hiç bu kadar kısa sürede kilo verip sıkılaşamamıştım.. kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum:KK70::KK70::KK70:

Merhaba zey zey zey zey .. 9 tane alet ve 9 tane platform var, 30 sn alet 30 sn platformda hocanın gösterdiği hoplamali ziplamali hareketleri yapıyorsun tabii hiç durmadan yapıyorsun.. Bu şekilde 3 turu bitiriyorsun ama tabii sen de bitiyorsun:KK48: aletler manual ve tamamen kol bacak çalıştırmaya yönelik.. platformda ki çalışma da tamamen tüm vücuda yönelik :) Ama en güzeli de spor yaparken gülüşüp eğlenebiliyoruz.. P.tesi çarşamba cuma b-fit, Salı perşembe plates, c.tesi de dans şeklinde.. Mesela geçen c.tesi oryantal roman halay hepsini yaptık :KK24: çok eğlenceliydi.. haftanın her günü gitmeye çalışıyorum ve spora gitmek benim için hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.. incelemeye gelince, 24 kasımda 65.400 kilo, bu sabah tartildim tam 61.400 kilo olmuşum.. görenlere göre de 5-6 kilo vermiş gibiymişim.. benim 2 haftada koca göbeğim küçüldü, simitler indi.. vücudum resmen şekle girdi.. Bunca zaman spor salonunda vakit geçirdiğim için çok pişmanım.. sadece boşa zaman geçirmek olmuş.. Çünkü hiç bu kadar kısa sürede kilo verip sıkılaşamamıştım.. kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum:KK70::KK70::KK70:

bunları duymak cok guzell

benimde sayisal kiloda sikintim yok ama sikilasmam lazim
senin dun bahsettigin avea kamp sindan yararlanmayi dusunuyorum bugun gidip konusacagim.
verdigin bilgiler icin cok tesekkir ederim cok bilgilendim umarim bende faydasini görürüm

Rica ederim canım.. Ben çok faydasını gördüm, oraya gidenlerde öyle.. 1 senede 15 kilo veren, 2 senede 22 kilo veren kişilerle de konuştum.. Düzenli gittiğin ve yediklerine dikkat ettiğin sürece eminim 2-3 hafta içerisinde değişimi göreceksin zey zey zey zey

Rica ederim canım.. Ben çok faydasını gördüm, oraya gidenlerde öyle.. 1 senede 15 kilo veren, 2 senede 22 kilo veren kişilerle de konuştum.. Düzenli gittiğin ve yediklerine dikkat ettiğin sürece eminim 2-3 hafta içerisinde değişimi göreceksin zey zey zey zey

kilo vermr gecmisim oldugundan yediklerime dikkat ediyorum canim onda sorun yok ama dedigim gibi kilo verme surecinde duzenli spor yapmadigimdan vücudum yumusadi sikilasmasi lazim
bakalim insallah fayda gorurum ki gorecek gibiyimm :)

Eğer kilo vermeye müsait bir yapın varsa, mutlaka istediğin gibi sıkılaşabilirsin zey zey zey zey :KK66:

aslinda cok yokk

ben 66 kiloydum evlendikten sonra aldim
sayisallara gore ideal kilom 61 ben suan 59um tabiki hedefim 55 nedenide yukselmeye karsin onlemm ne olur ne olmaz.
ama rakamsal beni tatmin etkiliyor gorselimde degisti ama dedigim gibi cokta degil ve yumusadimm
dedigin gibi ise 1 ayda guzelce sikilasirim ben 3 aylik paket alirim diye dusunuyorum

Bence pişman olmayacaksın zey zey zey zey , yediklerine de dikkat ediyorsan mutlaka güzel bir sonuç alırsın gibi geliyor bana.. Şahsen ben bu kadar memnun kalacağımı hiç tahmin etmiyordum doğrusu :KK66:

Bence pişman olmayacaksın zey zey zey zey , yediklerine de dikkat ediyorsan mutlaka güzel bir sonuç alırsın gibi geliyor bana.. Şahsen ben bu kadar memnun kalacağımı hiç tahmin etmiyordum doğrusu :KK66:

insallah billurcum

simdi gorusmeden ciktim cok ilgiliydi bayan 3 aylik kayit oldum 3 taksit 255 tl yarin uyeligim baslayacak ve ilk denemem yarin olacak. kayit yaptirirken spor yapanlari gordum yer icindelerdi kadin cokta acik konustu sikilasmaya yonelik buyuk kilo kayiplari bekleme diyet yaparsan ancak kilo kaybin olur falan diye bilgide verdi

bakalim yarin 3 te oryantal varmis erken gidip hem deneme yapcam hem oryantale katilcam

Evet doğru söylemişler, yediklerime dikkat ederek ve sporumu düzenli yaparak kilo kaybım oldu.. İnşallah sen de benim gibi memnun kalanlardan olursun.. ilk gün yorumunu çok merak ediyorum zey zey zey zey :KK49:

Evet doğru söylemişler, yediklerime dikkat ederek ve sporumu düzenli yaparak kilo kaybım oldu.. İnşallah sen de benim gibi memnun kalanlardan olursun.. ilk gün yorumunu çok merak ediyorum zey zey zey zey :KK49:

bugun gidicemm
1 de evden cikicam 40 dk yurucem 30 dk o aletlerle caliscam sonra oryantal sonrada ipp yazarim mutlakaa :KK66:

X