Merhaba
zey zey .. 9 tane alet ve 9 tane platform var, 30 sn alet 30 sn platformda hocanın gösterdiği hoplamali ziplamali hareketleri yapıyorsun tabii hiç durmadan yapıyorsun.. Bu şekilde 3 turu bitiriyorsun ama tabii sen de bitiyorsun
aletler manual ve tamamen kol bacak çalıştırmaya yönelik.. platformda ki çalışma da tamamen tüm vücuda yönelik :) Ama en güzeli de spor yaparken gülüşüp eğlenebiliyoruz.. P.tesi çarşamba cuma b-fit, Salı perşembe plates, c.tesi de dans şeklinde.. Mesela geçen c.tesi oryantal roman halay hepsini yaptık
çok eğlenceliydi.. haftanın her günü gitmeye çalışıyorum ve spora gitmek benim için hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.. incelemeye gelince, 24 kasımda 65.400 kilo, bu sabah tartildim tam 61.400 kilo olmuşum.. görenlere göre de 5-6 kilo vermiş gibiymişim.. benim 2 haftada koca göbeğim küçüldü, simitler indi.. vücudum resmen şekle girdi.. Bunca zaman spor salonunda vakit geçirdiğim için çok pişmanım.. sadece boşa zaman geçirmek olmuş.. Çünkü hiç bu kadar kısa sürede kilo verip sıkılaşamamıştım.. kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum