Umarım bu sefer becerebilmişimdir alıntı yaparak msj yollamayı :) sonunda ölçümüm oldu ve sevinçten havalara uçtum resmen.. sana da inanıyorum yapabilirsin canım
Ben 1 aylık değişimimi foto ekleyerek belgeledim.. Belki sizin gittiğiniz yer öyle olabilir.. Ama benim tek hareket yerim b-fit ve iyi ki keşfetmişim @Bilgece
Walla 1 ay önce giydiğim pantolonu artık düğmesini fermuarını açmadan giyip çıkarabiliyorum :) zaten eklediğim fotolardan da bellidir gelişme canımsen farkediyormusun degisikligi
ne bilim.kiyafetlerimde falan ??
benim 1 hafta oldu memnunum suan gayet ii gidiyor insallah 1 ayin sonunda guzel sonuclar alirimmm
Bende hiçbir işe yaramadı maalesef. Şu an kendi kendime vereeğim. Diyet yapıyorum bakalım hayırlısı. Sizi de tebrik ederim..
Teşekkür ederim :) ankarada da bazı b-fitten memnun olmayanlar varmış.. şanssız bir şube seçimi olmuş üzüldüm gerçekten.. inşallah kendi çabanızla istediğiniz kiloya ulaşırsınızBende hiçbir işe yaramadı maalesef. Şu an kendi kendime vereeğim. Diyet yapıyorum bakalım hayırlısı. Sizi de tebrik ederim..
her kisinin yapisi farkli bilgecim belki ondandir.
yeme bicimide oyle nasil her diyet herkeste
Walla 1 ay önce giydiğim pantolonu artık düğmesini fermuarını açmadan giyip çıkarabiliyorum :) zaten eklediğim fotolardan da bellidir gelişme canım
yaaa harika yaaa
bakalim.benim 1. ayimda ne olacakk
her kisinin yapisi farkli bilgecim belki ondandir.
yeme bicimide oyle nasil her diyet herkeste ise yaramiyorsa sporda oyle. kendin icin dogru aporu buldugunda ise yarayacaktir.
birde sen kilo mu veremedin yoksa sikilasamadin mi ne kadar sure gittinn cnm ??
1 ay gittim. Ama hiçbir verim alamadım. 1 gram da mı vermez insan. Ayrıca istanbulun göbeğinde bir yere gittm
Düzenli gidersen ve yediklerine dikkat edersen güzel sonuç alırsın inanıyorum canımben de 2.ayımın sonucunu merak ediyorum şimdiden
Sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum canımbende 1. ayimi merak ediyorum yahuu
Sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum canımbende 1. ayimi merak ediyorum yahuu
Sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum canım
Sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum canım
Sekerim bilgi icin tesekkurler. Ben de dun aksam istanbulda bir b-fit merkezine gittim. Gittigim salon pek hosuma gitmedi. Havalandirma yoktu. Bu isyerleri kucuk yerler oldugu icin donanimlari pek iyi olmuyor ama baska bir merkez buldum. Oraya pztesi gunu baslayacagim. Bilirsin pazartesi gunleri diyet, spor gibi seylere baslama gunudur :))Ve birşey daha ekleyecektim unutmuşum.
Her bfitte bulunan eğitmenler iyi,bilinçli,bilgili ve tecrübeli olmayabiliyorMUŞ.
Sporcu olmayan ve doğru yönlendirme yapamayan kişiler de eğitmenlik yapabiliyormuş duyduğuma göre bazı salonlarda.
Önerim eğer eğitmenler arasında enerjik,iyi motive eden,sizin hareketlerinizi takip eden hatalı ve eksik hareketlerinizi gözden kaçırmayıp doğrusunu yapmanızı sağlayan bir eğitmen varsa onun seanslarını takip edin.
Tüm eğitmenlen ciddiyetsiz olduğunu düşünüyorsanız,memnuniyetsizliğinizi belirtin.
O da olmadı,bulunduğunuz yerde başka b-fit varsa oraya geçin
İsteksiz ve motivastonsuz istikrar sağlanmıyor çünkü..
Sevgiler...
Sekerim bilgi icin tesekkurler. Ben de dun aksam istanbulda bir b-fit merkezine gittim. Gittigim salon pek hosuma gitmedi. Havalandirma yoktu. Bu isyerleri kucuk yerler oldugu icin donanimlari pek iyi olmuyor ama baska bir merkez buldum. Oraya pztesi gunu baslayacagim. Bilirsin pazartesi gunleri diyet, spor gibi seylere baslama gunudur :))
Ben de 1,5 yildir spor salonuna uyeligi olan, 2 ay duzenli gitmeye calisip sonrasinda gidemeyen biriyim. Isin ozu salonlarda 2-3 saat kalmak oldukca Zor. Sıkılıyor insan yawbu sistemi 1 ay deneyecegim. Kilom cok yok. 60 kiloyum ama karnim var. biraz sıkılasmam lazım. 1 ay sonunda sonucu yazarım buradan.
Ben 1 aylık değişimimi foto ekleyerek belgeledim.. Belki sizin gittiğiniz yer öyle olabilir.. Ama benim tek hareket yerim b-fit ve iyi ki keşfetmişim @Bilgece
Bahsettiğin egzersizleri bilmiyorum. işe yarayacak demekki o kadar ağrıdığına göre. bu arada ben de cumartesi günü fit in time denedim. Benim de bacak ağrılarım daha bugün geçti. O da başarılı birşey ama çok pahalıUmarım faydasını görürsün
Şimdi ben evde ilave olarak Jillian Michael 30 günde sıkılaşma egzersizlerine başladım,plates de sıktı
Aylardır spor yapmama rağmen kadın canıma okudu,korkunç kas ağrılarım vardı,yürüyemedim,popomda bile ne çok kas varmış acısından üstüne oturamadım
Daha fazla sıkılaşmak istiyorum,sıkı diyet yerine sıkı sporu tercih ettim
Bakalım bu 30 günde neler olacak.