:) senin adına bende mutlu oldum canım....değişimi böyle belirtince daha sevimli olmuş hafta hafta...diyetin nasıl....ben sadece abur cuburu azalttım yemegi az daha düzenledim..1,5kilo verdim 10 gündür.ama sistemli diyet yapamıyorum
Ben b fitle 5 ayda 11 kg annem ise diyetisyen kontrolünde 9 ayda 24 kg verdi ve hiç sarkmadı taş gbi dipsiri vücudu harika bi sistem. Biz anlara cevizlidere şub gidiyoruz kesnlikle tavsye ederim m
Bende 2 ayır B-fit e gidiyorum. ilk gittiğim ay hiç dikkat etmemiştim yediklerime ve toplamda 11 cm incelmiştim ama bu ay hem sporuma düzenli gidiyorum hem yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum ve daha 20. gün olmasına rağmen sıkılaşarak 4 kilo verdim mutlaka tavsiye ediyorum sporsuz diyet olmaz ve diyetsizde spor bi işe yaramaz eğer amacımız kilo vermek ise. ben ideal kiloma ulaştıktan sonra diyeti bırakıp sadece sağlıklı beslenip spora devam etmeyi düşünüyorum. Mutlaka tavsiye ediyorum ama yeterki yaptığınız şeyi ciddiye alın kendinizi ciddiye alın zaten biraz sonuç alınca insanın o kadar hoşuna gidiyoki kendiniz daha çok gayret ediyosunuz:)
Eki Görüntüle 1113653 bu kibristaki listedir Türkiye daha ucuz bunlardan ama cok fark etmiyo 5-10 lira arasi diye biliyorum sehirden sehirede farkediyor:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sakıncası yoksa ücretinin ne kadar olduğunu sölermisiniz
Eylül ayında görüşmüştüm B-fit ile ama tatildi bayramdı tembellikti derken kaldı. Kilolarım da benle beraber kalmaya devam etti :) Evlendiğimden beri tam 12 kilo aldım :) Bugündü yarındı derken sonunda gaza geldim ve deneme seansına gittim. Ankaradayım ben, işime en yakın olan salona gidiyorum. Tunalı Şube.
Hocalar çok güler yüzlü, samimi, yardımsever, yönlendiriyorlar.
Salonda 9 tane alet var, her aletin arasında step tahtaları var. Toplamda 3 tur yapılıyor. Step tahtasında ısınma hareketleriyle başlanıyor. Zil caldıktan sonra alete geçiliyor, tekrar zil çaldığında step tahtasına, hangi hareketin yapılacağını hoca gösteriyor. Doğru nefesler icin uyarıyor. 3 tur bittikten sonra esneme hareketleriyle bitiriliyor. Toplamda 30-40 dakika sürüyor.
Geçen hafta hem nabzım hızlandığı için, hem de cok yorulduğum icin 3 turu tamamlayamadım. Ama bu hafta 3 turu tamamlamaya başladım. Her öğlen 12 de gidip 13te çıkıyorum. Hem cok mutluyum hem de sıkılaştığımı hissediyorum. Diyete de 2 hafta önce başlamıştım 2,5 kg vermişim.
Yarım saat deyip gecmeyin, ömrümden ömür gidiyor :) Ama çıktığımda çok mutlu oluyorum, boynum ve belim eskisi kadar agrımıyor.
arkadaşlar herksese selam,
ben de yaklaşık 1 yıldır b-fit e devam ediyorum. yanı sıra extra açtığı pilates derslerine de katıldım. Bebeğimden dolayı bu 1 yıllık süreyi kesik kesik devam edebildim ama sonuçlardan memnumum. Hem zayıfladım hem de sıkılaştım.
Hatta kendi b-fit merkezimi kurmayı bile düşünüyorum. Beylikdüzü Adakent bölgesinde. Orada oturan arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşmalarını çok isterim.