Eski konuymuş ama bir hortlatayım
Ben de Çekmeköy/Taşdelen şubesine kayıt olmayı planlıyorum. Acaba bahsettiğim şubeye giden var mı? 21.11 de çok güzel bir indirim var ama sürekli el değişimlerinin olması ya da hocalarıın gitmesi gibi bir sorun yaşamaktan da korkuyorum.
Kilo alma sürecim hamileliğimin son ayında haşimato olmamla başladı tabii ben bunu doğumdan 7 ay sonra farkedebildim. Hamileliğimde doğru düzgün kilo almamama rağmen doğumdan 7 ay sonrası 79 oldum ve şimdi 2 yıl geçti aradan hala 77-80 arası dolanıyorum, boyum 1,60 ve haliyle top gibi yuvarlanıyorum aslında.
Ay bir de şunu eklemeden geçmeyim, ne hikmetse kendimi öyle çok kilolu da görümüyorum. Gerçeklerle genel olarak fotograf çekildiğimde kısa süreli yüzleşip hemen unutuyorum, aynalarda kilolu olduğumu düşünmediğimden, hiç diyet yapmadım (1 günlük diyet girişimlerimi saymazsak
)
Yani bu kiloya geldim ve daha önünü almazsam 90lar çok yakın duruyor ve bir de yaza 2. bebeğimizi düşünüyoruz, yaşım da 30 oldu. Şimdi böyle yazınca çok kötü oldum ama üstüne bir de troidlerim hasta.
Tüm bu kocaman sebeplerimin ışınğında "ayyy kim fitness da sıkıla sıkıla 1 saat geçirecek bari yakınlarda şöyle grupla müzikli bir zumba kursu falan olsaydı" diye google da dolaşırken b-fit i gördüm, 3 saattir araştırıyorum ve yorumlar genel olarak olumlu sanırım 21'inde kayıt olacağım. Yine de beni aydınlatmak isteyenler varsa lütfen yorum yapın. Yok yorum gelmez de ben de sıkılmadan istikrar sağlarsam 6-7 ay sonra yorum yaparım işte.
Sıkılmamak çok önemli benim için zira çevir çevir hiç bir yere gidemediğim kondisyon bisikletinden nefret ediyorum, aynı zamanda ilk 15dk hayal kuarabildiğim ama sonrasında hayallerimin de bitip gerçek dünyada 45 dk bomboş aynı duvara bakarak yürüdüğüm koşu bandından da
. Söyleyeceklerim bu kadar.